Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FINAL 4 u LJubljani
Kakvih bre 500 jesi normalan...
Reply
ako nisi znao, rusi igraju uz domace prvenstvo, euro kupove i ligu slicnoj goodyear ligi koju su kako se zna osnovali hrvati i da mi nismo tako dobri vas nebi ni bilo u ligi zato imate biti zahvalni a ne podcjenjivati! pa ako ces bas tako, bodiroga je rodeni zadranin, a po meni va
alelarga
Reply
Quote:Kakvih bre 500 jesi normalan...

Sad su promenuli cifru. Big Grin

Jel stvarno nema nikog ovde iz RS sto zna koliko njih krecu za Ljubljanu??
Reply
Bitno je da se Pop krsti sa 3 prsta a ne lopatom, nije katolicka picka kao njegova majka, nego dobar tatin sin Smile

Ako si ti Hrvat, a ozenis se Srpkinjom, jer ti normalno da su ti deca Srbi ? Aj ne seri.
Reply
Ne
Reply
jebite se svi :finger
alelarga
Reply
Jebacemo vas danas mi :finger :finger :finger
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
Vidim zadrzali nase na granici pa ce da kasne na tekmu - bruka, mamicu im jebem onu slovensko/konjusarsku u usta, strasno.
Reply
Zavrseno prvo poluvreme, vodimo 2 poena. Navijanje onako, par baklji, trenutno je prekid valjda zbog tih baklji, nisam siguran.

NAPRED ZVEZDO!!!
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply
[Image: 0000000000204057.jpg]

Svaka cast ciganima/prvoj ekipi na prekidu! Uprava nista bolje nije ni zasluzila, igraci takodje jer su, u sustini, biznismeni. O hrvatima i slovencima ne treba trositi reci ... a sama liga je potpuno nakaradna i neprimerena.

Uostalo, ono sto su organizatori trazili - zadrazavanjem nasih na granici - to su u dobili, da nije bilo toga siguran sam da tekma ne bi bila prekinuta.

Daleko im lepa kuca ...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)