Poll: Da li je trebalo praviti sra*a u Sloveniji?
You do not have permission to vote in this poll.
Naravno, jebes utakmicu vazno da smo napusili Hrvate
53.33%
8 53.33%
Nije nam ovo trebalo, samo smo motivisali hrvate da pobede
40.00%
6 40.00%
Nisam siguran, incidenti verovatno nisu uticali na rezultat
6.67%
1 6.67%
Total 15 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je trebalo praviti sra*a u Sloveniji?

Zadar odmori malo
WM
alelarga
Reply
brisi ovaj post ovog klinca - nema veze sa ovim topikom
Reply
Onaj sto je pokazivao bulju je ispao ubedljivo najveca faca... da je kojim slucajem bio u prvom redu sigurno bi se probio do tornada... a onaj decko iz brigate se silno nervirao... (mislim da je copa ispravite me ako gresim) je dobio nevidjeno ludiloooooo.

Jebiga Marko Gaga i Savija nisu trebali ovo da dozvole... sad ce da ih grize savest.... ALI DRUGI PUT SE OVO NE SME PONOVITI !!!

Taj nabijeni (reko n. ilicu, ma brre znas li ti odakle sam ja ?!!!!) je celo vreme gestikulirao klanje, aj napolje, zaorilo se HAJMO NAPOLJE.... NAJMO NAPOLJE.... PI*KE USTASKE !

Sad sam procitao na torcidinom forumu kako je onaj vodja sa sesirom neki Gavro. Ma koji je to bre vodja ako im je to vodja onda je to smesno !!!

Od klanovaca nisam nikog prepoznao... uglavnom standardna beogradska ekipa se videla dosta, cini mi se 5-10 Ultra Boysa maximalno, trebalo je da podje vise UB onda bi to bilo ludilo... sad sam se cuo sa njima dosta ih nije poslo :bes Sad :bes
Reply
Steta sto nismo dobili, pa finale bi bilo ludilo.

Je*iga, a ja vec sve isplanirao za subotu...
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
Trebalo je napolje sve lomiti i gaziti kad su vec izasli. To nemogu da razumem uopste. Sad

Jedan nas clan je uhapsen. :bes :bes
Reply
Ono sto mene nervira je to sto jos nisu spremni za gostovanja Delija po Hrvatskoj,i to zbog toga sto ce Delije odlaziti na gostovanja a od njih ni traga!!! :bes
Od onih nekadasnjih hooligana nista!
A zandari u Ljubljani sve same Marlen,Emperatriz i Dafne!!! :finger Da ne poveruje covek zbog kakvih gluposti,sranje prave!!!!
Iako se desilo-pokazali smo da je Sever leglo pravih hool ekipa i navijaca! :ruke
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
bojkot ....koliko dana zatvora toliko dana cutanja
Reply
www.kk-crvenazvezda.net

Zvezda nezadovoljna organizacijom 04.04.2003

Povodom incidenata na sinocnjoj utakmici polufinala Fajnl-fora Goodyear lige, Ko
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Mislim da je incidente trebalo praviti, mozda malo kasnije, ne u tom trenutku. Ako se vec krenulo u to, a to je cin bacanja baklje na njih, onda je trebalo ici do kraja, t.j. do njihovih glava. Boli me qrac sto nisu hteli da nastave tekmu, onu ligu sa onakvim sudjenjem treba bojkotovati. Svaka cast nasima na svemu! Zao mi je sto nisam bio tamo i svako ko nije bio nema prava daa se*e po njima...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
I meni je zao sto nisam bio tamo. Ali posle svega imam samo gorak ukus u ustima samo zbog jedne stvari. Da li mi znamo zasto idemo negde i sta nam je prioritet? Dajte da prvo te stvari resimo u svojoj glavi, onda mozemo da pricamo o cemu god hocemo...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)