Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Лига кладионичара 2007/2008
Има ли живих кладионичара ове сезоне? За сада је тенис био прави за клађење, поготово Новак против Федерера. А наше фудбалске ведете су ме зезнуле...
Почели Енглези, Немци, Французи, а вала и Данци Big Grin . Има ли неких планова за лигу за ову сезону?
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
биће, само да крену италијани, шпанци...

пОзДрАв!!!
Reply
Quote:биће, само да крену италијани, шпанци...

пОзДрАв!!!
Сјајно, свака част :ruke . (И мени су жабари и Шпанци најинтересантнији).
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
ПОЧИЊЕ...ИДЕМО ДЕЛИЈЕ! namigivanje

бодовање ће бити класично сабирање погођених квота, значи више не важи оно правило о бодовању од претходних година...

нпр. ако неко погоди квоту 1,5 добија 1,5 поена, за квоту 3,25 добија 3,25 поена...итд.

срећно свима!
Reply
мала замерка пошто по таквом систему бодовања може да се деси например да неко погоди све текме а неко само три а са највећом квотом и да освоји више бодова,мени то мало глупо са неке кладионичарске стране али добро...ко у клаџи правој није битно погодити само највећу квоту него погодити што више текми...али добро нема везе.
Reply
Па ко је погодио све, тај је логично погодио и те три са највећим квотама.
Reply
добро не буквално...
Reply
труба је да неко погоди Манчестер Сити против јунајтеда, а не буде награђен онако како би био награђен да је то одиграо и у кладионици, ти ризикујеш кад гађаш велике квоте, наравно и те велике долазе знатно ређе него ове мале, тако да није то проблем....само ти погоди све и бићеш први namigivanje

поздрав!!!
Reply
јендо питање само пошто први пут крећем са овим ,значи дамо постављам шта мислим да ће бити 1x2 нема никакве пријаве или слично?
Reply
Само одиграш и пичи... Не смеш да пропустиш укупно 5 кола у једној сезони, у супротном си аут... Срећно!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)