Renegade poslao sam ti mail.
Kako si poceo izgleda da ce LOGO biti gotov brzo a samim i tim odlicno napredujemo.
Sto se tice fonta imas Impact, mislim da ti stroke nece trebati. probaj i recimo neki slican font kao sto je na orthodox - red star.
taj font mi se isto djasvi.
Threads: 3
Font je IMPACT, naravno cirilicom.
Lucky
Sto se tice flasha, on bi ti bio zanimljiv par puta kad bi dosla na sajt. E onda kasnije, ko ce cekati da se ucita?? Ili da stisnes skip. intro, ili kao na kk-cz.net ako oces da ga pogledas kliknes na start? Ljudi ce to pogledati jednom, a neko da se ubija oko radeci ga?
Takve stvari su za sajtove kompanija, portfolio itd.
Threads: 1
Quote:Font je IMPACT, naravno cirilicom.
To sam provalio kasnije, ali meni nece cirilicom u Photoshopu...
Nema veze...
Nema da nece, mora.
Mozda je glupo pitanje, ali postavicu ga.
Imas li instaliranu cirilicu na tastaturi? Ili samo koristis cirilicne fontove?
Threads: 1
Ma imam naravno cirilicu. Meni ustvari nijedan font nece cirilicom u photoshopu (ni arial ni verdana...) sem ako nije iskljucivo cirilicni.
Threads: 4
Quote:Font je IMPACT, naravno cirilicom.
Lucky
Sto se tice flasha, on bi ti bio zanimljiv par puta kad bi dosla na sajt. E onda kasnije, ko ce cekati da se ucita?? Ili da stisnes skip. intro, ili kao na kk-cz.net ako oces da ga pogledas kliknes na start? Ljudi ce to pogledati jednom, a neko da se ubija oko radeci ga?
Takve stvari su za sajtove kompanija, portfolio itd.
Lucky_star,iako smo jednom pricali o temi zvanoj intro, moram priznati da je Cedo u pravu!
Nekad se strana ionako sporo otvara zbog velike kolicine vesti, slika, a zamisli koliko vremena ce trebati sa ovim nasim "dobrim" vezama da se ucita jedna flash animacija!
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
Threads: 76
dobro,dobro, ubedili ste me, predajem se

neka ostane aktivna rubrika animacije pa cemo se tamo zezati sa tim stvarima.
Imam predlog za rubrike "hool linkovi" i "biseri", da se ostavi mogucnost da posetioci sami dodaju link ili neki od bisera...
Lucki to je lagano, samo da kiza uradi Logo, i da se odluci za dizajn.
Threads: 76
Threads: 38
Ljudi kako vam napreduje posao?!?!
Ocel skoro to?!? mozda sa promenom izgleda sajta i rezultati budu bolji...
p0zDrAv!