Taman pocne ok rasprava, pa se pojavi neki lik poput ovog naBijaca.
Dakle, verovao ti meni ili ne, meni NIKO i NIKADA nije platio niti jedno gostovanje, niko mi nije iSfinansirao niti sal, niti majcu, niti moja kola koja cepam kada idem sa ekipom na gostovanje (pa su sada u statusu nekretnine)... To si ti nas pomesao sa komsilukom. Tako idi na sajt glodara 1790

pa njih pitaj ko im sta i koliko placa. U situaciji u kakvoj jesmo, trenutno, normalno je da klub pomogne svoje navijace i to nije nista strasno. Da se razumemo, ti mislis da navijaci ne trebaju od svog kluba da dobijaju nikakvu podrsku? Ako tako mislis onda se ja i ti u mnogome razlikujemo. Ja mogu da se "lozim" ma to da sam sebi finansiram svoju ljubav, ali mi to ne daje za pravo da pljujem nekoga koga iz ovih ili onih razloga klub pomogne za neke sitnice. Javna je tajna koliko su pojedine nase grupe "pukle" para za raznorazne koreografije bez i jednog jedinog dinara od streane kluba... Drugo je kada postanes navijac po profesiji, to ti je agencija "glodari" pa drpas pare od svojih ortaka da bi kupio sebi noovi Audi ili Oktaviju.

Nemoj da brkas te dve stvari, nije u redu. I ja na gostovanja, recimo u Cro, idem od 88, nikad se cak nisam ni svercovao u vozu.
A sto se tog povetarca tice,

iz Zadra, ako ti mislis da ekipa koja je tamo bila, ja nisam bio, mogla ih je pojesti za dorucak a to su svi i videli. Ja jedva cekam da se ponovo sretnem sa vama, ne sa Zadronjama, pa da se priupitamo za junacko zdravlje. Bili smo vam na oko 100 km od Zg, pa vas niko nije video, valjda zbog toga sto tamo i kada na skijanje odete, lose prodjete, cak imam i slike koje su Viole kacile.
Najlakse je kur*iti se preko neta, sto si ti upravo uradio. Imao sam prilike da upoznam nekoliko vasih vodja iz onog perioda, ukljucujuci i onog iz TorcideZG koga je boy pomenuo i za koga sa velikim ponosom mogu reci da mi je licni prijatelj, nikada se nisu ponasali na taj nacin, cak su govorili o nama sa puno hvale. Recimo, na gostovanju BBB na Banjici, citava nasa tadasnja prva ekipa bila je na severnoj tribini, onoj montaznoj pored njih i pandura, pa nikome nije ni palo na pamet da idu u onaj drveni WC, toliko o vama. Seti se i onoga sto je bilo u BL i kako vas je murija odvalila tada na pomocnom terenu, meni su tvoji iz prve BBB ekipe pricali horor price o tome... Dakle, svi znamo sta se sve desavalo tih godina, zao mi je kao i boyu sto nismo imali jos jednu sezonu jer tvrdim da je navijacki pokret te godine u ExYu bio jaci od italijanskog i ravan kraju sedamdesetih u engleskoj.
Sada da se vratimo ozbiljnoj raspravi.

Boy, bas zahvaljujuci RP sam imao sve vase fotke iz tog vremena. Znam gotovo napamet svaku vasu zastavu, pa i reklamu na atletskoj stazi i ostajem pri tome da ste imali losije transparente. Vi ste kao navijacka grupa krenuli malo kasnije i to se osecalo u raznim segmentima navijanje. Pre nego sto ste bili _bas_ BBB, spominjala se i neka grupa koja je imala sasvim ok transparent, mislim da su bili Blue Maligans ili tako nesto. Kada ste uzeli zalet bili ste ok, imali ste najveci uspon, i ja mislim da nam je svima nedostajala barem jos jedna sezona... Recimo, tada bi mogli da odradite neku koreografiju, da imate brojnije gostovanje u Bg poput Torce, da napravite neki nered. Mislim da su tada bile jos dve grupe u usponu: Vulturesi iz BL i Horde Zla iz SA. Ali to je vec neka druga prica...
poz,
budimir