Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delije, Torcida, BBB...
:rofl

I opet sam bio u pravu, a advokatska kancelarija ...
Reply
Eh, a mislio sam da mozemo normalno da razgovaramo. Ovim postom si pokazao kakav si indijanac i da su svi drugi bili u pravu.. Ja sam mogao da nabavim kartu za Sever, ne od vodja, mogao sam i da idem na atletsku stazu, da sam to zeleo, ja sam svojim potezom ukazao na probem.. Nisam o njemu cutao, daleko od toga.. Bolje sam se osecao na toj tekmi na jugu sa gomilom ljudi koje znam nego sa gomilom sabana koji su tada videli Marakanu i ko zna kada... Ne ocekujem da to razumes, ocigledno da nisi u stanju.

I sada ti to uzimas za neki argument?! Ja ne glumim frajera na nasoj tribini, nisam nikakav faktor na njoj, nisam deo niti jedne ekipe na njoj a licna prijateljstva ne racunam u to.. Nastupas sa neke visine ovde, a stanje i zadnje akcije vase grupe pokazuju ko ste i sta ste. Vi ste grupa koja na praznom Poljudu krade transparente Torcidi... Isti ste ko glodarski misevi, ako niste i gori od njih.. Nije ni cudo sto imate toliko kompleksa kada vas grobarski gastarbajteri iz Svajcarske otkinu od zivota pred TV kamerama...

Poken*ao si se na pokusaj normalnog razgovora sa tobom, ako si ti takav, onda i ne cudi sto forum BBB i izgleda onako kako izgleda...

A za ostale koji misle da sam ja neki advokat, neka izvole i to mi kazu javno... Ne mogu ja svakom da objasnim zasto zelim normalno da komuniciram sa svima...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Bauer, sto rece Jackass, ti si ko nas Vlada Mauzer... S' jednom razlikom... Vlada Mauzer, pored sto je fizicki retardiran, on je pametan momak, dok si ti i fizicki i mentalno retardiran izgleda.
Ti da si hteo naormalno da razgovaras/diskutujes, to bi i uradio, a ovako, pokazujes da si samo idiot i nista vise!

To sto se sa Tovarima napusavas, boli me kara, ako svadjajte se, poubijajte se, manje ce ostati nama posla! To oko Tita ostavi po strani, to ne pije vodu!
Svi smo mi rent a hooligans, placenici, tapkarosi, klinci... Vazno da si ti veliki i mnogo opasan huligan! Pa da je to istina, ti se onda ne bi ni registrovao na sajt na kome iskljucivo diskutuju: rent a hooligans, placenici, tapkarosi, klinci...
Sta ces ti, kao mnogo zajeban tip onda na nasem sajtu?! Ajde zapitaj se malo! Sta ces ti, veliki hooliganu da diskutujes sa placenicima, klincima... Itd.???

Ovo oko karata za Sever ti stvarno ne prolzi retardu! O tome koliko nisi obavesten se vidi iz prilozenog. To da Buda nije nabavio kartu si procitao ovde na forumu, ali on nije bio jedini redovan cigan, koji nije mogao da dodje do karte. Bilo je jos mnogo takvih ljudi, koji eto, ne koriste internet i nemaju kompjutere, pa to nisu mogli da napisu ovde. E, ali ti, ti se toliko interesujes za nas Sever, a informacije o istom prikupljas iskljucivo sa raznih navijackih fouma...
Prvo, da te naucim nesto... Ako si vec INTERNET-HOOLIGAN, kao sto jesi, onda nauci da na svaki navijacki forum moze da dodje bilo ko ko ima komp. i da pise sve i svasta, tako da jedan forum ne bi trebao da ti bude glavni izvor informacija. E, sa druge strane, to sto Buda nije nasao kartu, da li to znaci da on nije pravi navijac, ili nesto???
Ti, kao 'prijedsednik udruge BBB' bi trebao da znas kako to sa kartama ide lopove jedan!
A, otkricu ti podatak, da mnogo jos, pravih cigana nije moglo doci do karte. Evo, npr. momci iz moje ekipe nisu uspeli da nabave karte, a dolaze na sve utakmice. I, sta, svi koji nisu uspeli da nabave kartu nisu navijaci, jel? Eeeeee... pokazao si koliko se razumes u navijace i navijanje...! Pojma ti nemas! Pa bre, moja keva zna vise o navijacima od tebe!
Drugo, Buda je mogao da nabavi kartu za sever, ali je iz drugih razloga otisao na jug. A te razloge ti je vec napisao, a podseticu te da je gotivnije biti na tribini sa gomilom pravih cigana, koje poznajes, nego li stajati na severu sa nekolicinom onih, pravih i jos gomilom drugih seljaka koji stadion drugi put u zivotu vide. Ja sam bio na atletskoj stazi, ali da nisam, najverovatnije bih isto isao na jug!
No, sto bi se ja sada tebi jadao o tome ko je dobio kart, a ko nije...?

Ako si vec toliko pametan, sto nam ne napises neki argument, neku cinjenicu, nego, kada smo te ukopali, onda "Buda je picka zato sto nije isao na Sever", "Tovar je picka zato sto nije hrvat"... I tako u nedogled...Daj bre napisi nesto pametno ako mislis normalno da diskutujemo, a ako ne zelis normalno da pricamo, onda mars na maksimir i tamo cuti i smrdi!

Sto se tice vas, BBB, stvarno nema mnogo ( pametnog ) da se pise! Ja sam, eto, bio klinac kada se raspala stara Tugoslavija, pa nisam imao, ponavljam, priliku da iznabadam ni tebe ni tvoje BBB, ni Torcidu, nikoga sa vase navijacke scene... Tako da o tome ko je jaci i koga vise postujem, ne mogu da govorim. Iskreno, ne postujem ni jedne ni druge, ali eto, po onome sto se na net-u moze procitati, torcida je daleeekooo ispred vas!

Toliko o tome....

Pozdrav!
Velja Smile
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Quote:Vi ste grupa koja na praznom Poljudu krade transparente Torcidi... Isti ste ko glodarski misevi, ako niste i gori od njih..

[b]Evo da ne ulazim s vama u neke dublje rasprave, da recimo poka
Reply
Po mom misljenju nema sta da im se zameri sto su maznuli transparente. I ja bih to uradio partizanima bez trunke razmisljanja. Pogledajte sta se radi, nama Toma dolazi na tribinu ne bi li pokusao da cimne neki transparent. A ako mu uspe, nema tu vise price, zastava je pala. Pitao bih svakog od vas da vam stoji neka partizanska krpetina ispred nosa, kao ne bi je uzeli. A da se to ne desi svaka navijacka grupa treba da se osigura. A ne da im nas redar dodaje zastavu.

Mala digresija na sve ovo pljuvanje.

I molim Kizu da nikome ne edituje postove, svako od nas je punoletan i odgovara za ono sto pise.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
e moj bauer ti si covik od nekih 30 godina,svka tebi clast
Reply
Fanatic,kako si dozvolio da ti Boys-i uzmu zastavu Budapest?Gde si ti bio dok su oni uzimali zastavu?
Reply
Ma koji bre BBB? Mnogo puta se dokazalo ko ste! Ponovicu da nisam ( nazalost ), do sada, imao priliku da se bijem ni sa jednom hrvatskom grupom, ali ono sto sam video na snimcima, procitao, cuo... Pa to je totalna bruka!

Kako je pala BBB Bern? Oni koji su je nosili ni najmanji otpor nisu pruzili kada su im nasi momci uzimali zastavu!!!
Prijateljska tekma Dinamo-Partizan? Ej, oni smesni glodari-gastarbajteri vam prebiju vasu ( BBB ) gastarbajtersku ekipu! A evo i zasto je to ogromna bruka: Grobari nisu u evropi nesto specijalno organizovani, kao sto recimo mi imamo ekipe Ultra Klan i Ortodokse iz Slo.
A pri tom, BBB su se hvalili kako imaju ogranizovane ekipe po evropi i onda vas ta, neorganizovana skupina prebije!
Pa onda opet, ona dva grobarska debila - Siki i Dacha, kada se igralo Cibona-Partizan u Zagrebu, su se po celom Zagrebu setali 'ko po svojoj kuci' i sta ste vi uradili? Nista? Vratili su se u Beograd, a nije im falila 'ni dlaka sa glave'! I vi ste neki huligni, jel?
Bilo je sa te tekme i slika, kao na primer ona kada ova dva mandrila, sa pakistanovim salovima stoje ispred spomenika banu Jelacicu.
Videlo se i na snimku sa prenosa, kada pred sam kraj tekme ova dvojica polaze ka tunelu, Siki ljubi glodarski sal, a Daca pokazuje tri prsta... I? Sta se tada desilo? I pored pune hale, poletelo je samo par debila ka ovoj dvojici i od tih par debila ni jedan nije ni udario ni Sikija ni Dachu, a i jedan i drugi su uspeli malo da ishutiraju ove vase debile!
A, garantujem ti da je neko sa dinamovim salom dosao, ili sada da dodje ovde, da se ponasa tako, i pored ovog zakona, garantujem ti da ne bi bilo bas tako jednostavno!!!
Koji ste bre vi huigani?
Smesni ste... :boks
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Ukratko-Bolji ste od Tovara(sto i nije problem,jer su u kurcu vec godinama).U zadnje vreme tovarske mladje ekipe se nesto kao trude,ali jos uvek su dosta slabiji.Imate mnogo jacu ekipu za fight,dosta starijih hooligana,tako da su vam sve to plusevi u odnosu na njih.

Sve to ti ali ne daje za pravo da nase ekipe omalovazavas,glupo je da ti sa "tolikim" navijackim iskustvom pises takve gluposti.Kazes da si hteo argumentovano da pricas?Gde su ti argumenti?Tako sto ces mi reci da ste najjaci jer ste "prebili" karabinjere u Milanu?Tako sto ces mi reci da ste prebili BNA?E to su tvoji argumenti...

Kreni o nekoj temi,pa cemo argumentovano da pricamo,ali bez propagande i uvelicavanja.Kroz neka licna poznanstva i neki od nas znaju dosta o vama,i da imate itekako minusa.To ko bi koga dobio u fight-u ostavljam na procene internet-huliganima,normalan covek se nikada ne bi usudio da napise takvo nesto.

O cemu argumentovano,Thomas,o cemu?

P.S.Nisam internet-jahac,imam 28 godina,video sam vas na delu bar 10 puta u svom zivotu,takodje nikada nisam uzeo ni dinara ni evra od kluba,mislim da sam dovoljno kompetentan da pricam o navijanju uopste.Nadam se da ces ti kao "navijac nad navijacima" da me udostojis argumentovane price,nadam se, jer si ti ipak za mene "faca",pa ti je mozda trulo da se upustas u rasprave sa nekim manjim od sebe.
Reply
South fanatice ne pricaj gluposti, dosadni ste ko proljev,
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)