Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SAMPIONI
Bravo za odbojka
Reply
Svaka cast odbojkasima,sada je na redu Liga sampiona sledece godine,i tu cemo nesto napraviti.Daj boze da i kosarkasi osvoje titulu,a fudbaleri kup,pa ce ovo(ipak)biti Zvezdina sezona.
Reply
ma tesko brate da ovu sezonu mozemo da nazovemo nasom bez obzira na sve trofeje koje osvojimo manekeni su toliko zas*ali da je to bruka, ovo ce biti najveca bodovna razlika u istoriji prvenstava Sad , ali bez obzira na sve to i dalje verujem u kosarkase koji su me propisno iznervirali par puta ove sezone ali i oni su ljudi od krvi i mesa....svi gresimo...Dace im Bog valjda malo vise srece i u prvu ruku pameti u predstojecim tekmama, nadam se duploj kruni!!!

p0zDrAv!
Reply
Razocarase i kosarkasi...sve cestitke odbojkasima..osvetlali su ZVEZDIN obraz...
SVAKA CAST!
K CRVENA ZVEZDA ZAKON!!!
Reply
Cestitke devojkama od sveg srca :ruke ,a i direktoru i odbojkasima :ruke
A ovi ostali....na dopunsku nastavu ;pljuga
Pozdrav Ciganijo
Reply
Sto su razocarali kosarkasi?! Ne mozete da ocekujete vise, ovo je prva godina kako smo postali stabilan klub. Dogodine GY liga, najmanje FIBA Kup, a mozda i EvroLiga, malo li je u odnosu na ostale sezone? Poterace nas sreca, videcete u Play-off-u.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Procitao sam u nekim novinama da smo u odbojci osvojili titulu u svim konkurencijama, od pionira do seniora, izuzev zenskih juniorki.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
E do qrca. Glupe zenske juniorke. Treba im doci na trening i nalupati.
Reply
:rofl
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
Svaka cast i devojkama i momcima. To mora da se proslavi...
:flasa :flasa :flasa :flasa :flasa :flasa :flasa :flasa :flasa
..jedna jedina, nepobediva, moja ljubavi...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)