Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ 2005/06
ma da bas ta dvojica su im jebali keve u prethodne 3 utakmice,ovaj prvi je na svakoj dobio 4. licnu vec u 2. minutu,a ovaj drugi nije skoro ni igrao koliko je bio los pa je sasvim logicno da njih potkupe :zbunjen
aj molim vas nemojte pisati svakakve gluposti koje cujete,bar malo razmislite o tome pa onda napisite
Quote:Na dan utakmice mi je brat iz Moskve poslao poruku da kruzi prica da su Misanovic, Henderson i jos neki uzeli pare, kako bi se Dinamo osigurao. E sad ako je to istina ...

Немој да лупаш!!! :megafon
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
Modrichha nemoj da siris informacije rekla-kazala u sta ni tvoj burzazer nije siguran,a kamo li ti...Mislim da je kao sto sam i ranije rekao Dinamo ipak jedan mnogo dobar i organizovan klub koji je totalno siguran u sebe i svoje mogucnosti.Mislim da bi njima bilo ispod casti da potkupljuju nase igrace jer mislim da su bili ubedjeni da ce da nas prodju.A takodje bez obzira na besparicu i sve sto nas okruzuje,verujem da ni jedan nas igrac ne bi primio pare za takvu vrstu posla.Takodje mislim da su nasi videli svoju sansu da bi mozda eventualno mogli da iznenade protivnika i siguran sam da su se izlozili pred put u Moskvu.Tesko da bi neko prodao tekmu u kojoj veruje da bi mozda mogao da pobedi,a mislim da je to inace stvar licnog morala i casti.Verujem da ovi momci nisu takvi i da tako nesto ne bi ucinili zarad licne koristi... ;pljuga

...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU...
Quote:ma da bas ta dvojica su im jebali keve u prethodne 3 utakmice,ovaj prvi je na svakoj dobio 4. licnu vec u 2. minutu,a ovaj drugi nije skoro ni igrao koliko je bio los pa je sasvim logicno da njih potkupe :zbunjen
aj molim vas nemojte pisati svakakve gluposti koje cujete,bar malo razmislite o tome pa onda napisite
Nemam pojma nisam gledao ni jednu tekmu, samo sam tako cuo. E sad, i ja mislim da ne bi prodali...
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Nadam se da ce se sutra momci snaci uprkos tome sto ce igrati u grobarskom "paklu"...ako oni uopste umeju da naprave pakao.
Gurovic je valjda savladao psiholosku barijeru,a od O'banona i ostalih ocekujem da nas povedu u novu pobedu!
^prekosutra
88:74

Na kraju smo ih bukvalno silovali. Svaka chast Zvezdinom Chetniku Gurovicu, josh jednom je pokazao kakva je igrachina.
Drago mi je da su i bez nas, najvecih Delija, uspeli da pobede a moram da napomenem da su se simpatizeri koji su bili u hali u pojedinim trenutcima bolje chuli od stoke sa suprotne strane.

Sve u svemu, jebi grobare Big Grin
Svaka cast igracima, opet smo karali grobare...Nabijajmo im kompleks i u basketu...MIlan Gurovic je carina,Pera Antic je odlicno odigrao u odbrani(malo slabije u napadu)i covek me odusevljava iz tekme u tekmu,Jera solidan,Henderson ok je igrao samo kad bi prestao sa onim njegovim ulazima u reket gde je unapred osudjena akcija na propast...Iako sam poslusao vodje i bojkotovao derbi malo mi je bilo zao sto nisam bio u pioniru...Svaka cast Delijama koji su bili u manjini a opet su se vecim delom tekme mnogo bolje culi od glodara...

Jos jednom svaka cast kosarkasima...jedva cekam superligu da im se oduzimo
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas
Jebi ga,tek sad mi je bas zao sto nismo bili na ovoj tekmi,jer bi tada dogadjaj bio potpun.Radovali bi se zajedno i atmosfera bi bila verovatno nezaboravna.Slazem se sa Maj 25,ni ovi nasi simpatizeri nisu bili naivni,pogotovo u situacijama kada je ZVEZDA vodila i trpala trojke.U svakom slucaju svaka cast momcima na borbenosti koju su pruzili,samo tako neka nastave i evo titule.Uvek je lepo karati grobare,kako ide ona pesmica:"Da mi ponude grobare ili Klaudiju Sifer,jeb'o bi njih pa makar ima'o triper !" Big Grin .

...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA... ;pljuga
Nema veze shto nismo bili. Poshtujemo bojkot! Ima dana za megdana sa grobljem. Kada krene ova nasha liga i play-off, bice i dobrog navijanja i dobrog basketa Wink

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)