Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ 2005/06
Inace upravo smo ga izduvali od Buducnosti sa 3 razlike u Podgorici.Dobra igra sve do finisa kada Jeretin stupa na scenu,promasuje 3 slobodna bacanja u zadnja 2 min i posle toga nismo uspeli nista bolje osim da im prilazimo na -1.
Ovo za Alexandrova je fenomenalna vest, a ako dodju i Tepic, Golubovic i Keselj, imacemo najperspektivniji tim u istoriji KKCZ.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…
U narednom kolu Crvenu zvezdu očekuje novi derbi. Već u sredu 10. maja u dvorani Pionir gostuje ekipa Hemofarma. Utakmica se igra od 20.30, a ulaz će biti slobodan.

I posle kupa svi pravac Pionir. Nemoj da nas nema :nene

Ovu utakmicu moramo da dobijemo ako hocemo u polufinale...

I da sve utakmice do kraja ligaskog dela su besplatne.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Poraz nasg tima u Podgorici,uprkos po meni dosta solidnoj igri.Nasi igraci kao da nisu imali dovoljno koncentracije ili snage da odrze vodjstvo i privedu lagano mec kraju.Ipak i pored poraza ZVEZDA je i dalje prva na tabeli,a u nastavku sve bitnije tekme igra u Pioniru,tako da treba ocekivati prvo mesto u grupi "B".
I stvarno,vreme je da polako pocnemo da redovnije dolazimo na Basket-pogotovo ako je ulaz dzabe !!! ;pljuga

Gotov je fudbal,posle OFK, pa tako sve Delije mogu da dolaze na tekme pomalo zaboravljenih kosarkasa, koji bi ove godine imaju veliku sansu da se kao i fudbaleri da se okite duplom krunom. Zamislite ovo Crvena Zvezda u Ligi sampiona i evro ligi Confusedampion Confusedampion Confusedampion
Quote:Poraz nasg tima u Podgorici,uprkos po meni dosta solidnoj igri.Nasi igraci kao da nisu imali dovoljno koncentracije ili snage da odrze vodjstvo i privedu lagano mec kraju.

Mene najvise brine sto kod zrelih ekipa se ovakve stvari apsolutno nikad ne desavaju. Ne treba zaboraviti da smo igrali protiv jako mlade i neiskusne ekipe. Kapiten niti se ponasa kapitenski, niti ima smirenost. Osim finala kupa njegov ucinak je uvijek slican ovom na svim utakmicama gdje se lomi. Promasena bacanja, izgubljene lopte i promasaji iz igre-jako slicno. Imamo takodje neke igrace koji imaju redovno jadan ucinak a ne tako malo godina-npr. Subotic, kao da ima tremu-totalna supljika. Dobra stvar je sto imamo dugu klupu i mozemo rotirati igrace, ali Sakota bi morao na kraju sezone imati nesto sto bar lici na "prvu petorku". O'Bannon vrlo brzo napravi 10p ovaj ga vadi bez ikakvog razloga, uvede ga poslije nekog vremena i tu Larry iskazuje svoju manu-redovno se ne snalazi nakon pauze prije koje je bio dobar. Raicevic nam igra fantasticno na nekim tekmama pa onda dobije vrlo malu minutazu.Henderson nekad odlican a nekad napravi za par minuta 4 licne kao da ima 15,5 godina.
Blizi se kraj sezone i pokusaj ulaska u EL...
Zadnji cas je da Sakota rijesi ove stvari!!!
Stop eksperimentima i da zazivi vec jednom kostur ekipe!
Konstantine,upravu si da iskusnim ekipama ne sme da se desava da ovako ispuste dobijenu tekmu.Takodje se slazem sa svim navedenim Sakotinim izmenama i kako pojedini igraci ne mogu da se prepoznaju nakon ponovnog ulaska.Ali moramo jednu stvar da shvatimo svi-kosarka se igra takticki.Retko koja ekipa igra napamet.Tacno se zna ko sta i kada radi.Koja se akcija u kom minutu protiv koje ekipe radi.To je prva stvar,druga je ta bar po mom misljenju da je ova Super Liga jedno probno odmeravanje snaga pred play-off.I ni jedna ekipa(veca-favorit),pa ni nasa ne zeli da pokaze svu moc,snagu i mogucnosti.I Sakota,kao i drugi krije adute i tempira pravu(najbolju) formu za play-off.Pokazao je da je veliki trener i strucnjak,ja mu verujem i neka radi kako misli-iza sebe ima rezultate koji ga pokrivaju... ;pljuga

Quote:Kapiten niti se ponasa kapitenski, niti ima smirenost. Osim finala kupa njegov ucinak je uvijek slican ovom na svim utakmicama gdje se lomi. Promasena bacanja, izgubljene lopte i promasaji iz igre-jako slicno. Imamo takodje neke igrace koji imaju redovno jadan ucinak a ne tako malo godina-npr. Subotic, kao da ima tremu-totalna supljika. Dobra stvar je sto imamo dugu klupu i mozemo rotirati igrace, ali Sakota bi morao na kraju sezone imati nesto sto bar lici na "prvu petorku". O'Bannon vrlo brzo napravi 10p ovaj ga vadi bez ikakvog razloga, uvede ga poslije nekog vremena i tu Larry iskazuje svoju manu-redovno se ne snalazi nakon pauze prije koje je bio dobar. Raicevic nam igra fantasticno na nekim tekmama pa onda dobije vrlo malu minutazu.Henderson nekad odlican a nekad napravi za par minuta 4 licne kao da ima 15,5 godina.

Uglavnom se slazem sa ovim sto si rekao.O'bannon taman udje u seriju i onda ga Sakota salje na klupu,a jos jedna stvar koju sam primetio to je da kada Jeretin udje u igru O'bannon ne dobije loptu i po 2-3 min...Jeretin maximalno forsira Dragojla,Peru i Vuka,a najbolji suteri Gurovic i Leri jedva dolaze do lopte...
Za Raicevica mi nikako nije jasno zasto je tako malo igrao...
jeretin je glavni, ali ne i jedini krivac za izgubljenu - vec dobijenu - utakmicu. ono sto me plasi je da bi i u pioniru protiv buducnosti onakvom igrom izgubili utakmicu; sve mi se vise cini (za razliku od pocetka sezone) da su nam bekovi (playevi narocito) najslabija tacka, a malo je kasno da sakota uigrava stivena...
ne vredi... sada moramo da zbijemo redove, a strah me hvata kad pomislim na FMP u polufinalu, pogotovo ako ih s*re trojka kao u polufinalu GYlige; vise bih voleo siptare u polufinalu nego pantere...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)