Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rukometni derbi 08.03
Groblje je domacin. A i vrlo bitan datum je u pitanju 8. mart - dan zena Smile

Samo ima tu jedini problem, kao i prosli put, dali ce nama uopste dozvoliti da kupimo karte.
Reply
E taj datum je bitan za groblje i mislim da ce ih sada docu vecem broju nego sto se to od njih ocekuje jer ipak je to njihov dan.
ovi sampion i titula
nasa ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA !!!
Reply
Grobarima srecan osmi mart..........Mi cemo doci ispred hale ako nedaju karte :boks
ve prolazi ZVEZDA traje!
Reply
gde se igra?
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
Quote:gde se igra?
Kada su poslednji put bili domacini, igralo se na banjici, tada je Zvezda u fudbalu igrala poslednje kolo sa smederevom, a na rukometu je bilo 20-ak nasih koji nisu bili u SD i bio je manji incident, koliko me secanje sluzi...
mislim da ce se igrati na Banjici, ako tako bude, nema razloga da nas ne puste unutra, bice to kao u stara dobra vremena na rukometu...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
njihov dan je 9.mart Smile
RIGINAL FANS
Reply
Нек неко стави кад се тачно игра текма, у колико сати и где...................................Резултатски нечу да дајем никакву прогнозу али они ће нас развалити јер код нас незнам ко је остао у тиму..................знам да је отишао Станић голман,Манојловић бек,резервни голман...................ко зна ко ће нам играти незнам ни сам......................али дај боже да грешим што се резултата тиче али толко нам је јадан РК да је то брука...................
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Sada su se verovatno napalili posle ovog zagreba pa se bojim da nas ne "odvale" kao i na basketu :rofl

Nego oni su domacini pa gde god da se igra (a verovatno na Banjici) ocekujte opet frku sa kartama... A posto je blagajna na nasoj strani...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Jeste da je blagajna na nasoj strani a ima i ona mala blagajna sa grobarske strane tamo kada ides crnotravskom ulicom. Uostalom na evropskim tekmama groblje stoji na nasoj strani.
Reply
samo mogu da kazem da nam je tim ocajan
igrali su ovde u rumi neki medjunarodni turnir i toliko su slabi
da je to strasno
od 8 ekipa nasa zvezda je osvojila 8. mesto :zbunjen :zbunjen
zanci bruka
a turnir je bio skoro citajte pre 3 nedelje
pozdrav
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)