Tema..
ZVEZDA-FMP
|
05-19-2003, 12:11 PM
Mogli bi da se posavetuju sa odbojkasima kako se 0-2 u polufinalu play off-a pretvara u titulu. Ako dobijemo veceras sanse rastu, ako dobijemo i drugu, onda prolazimo sigurno. Bas sam optimista, a?
Ako pak izgube 0-3 plus ona tri poraza pre to je 6 poraza od iste ekipe i to je po meni katastrofa. Valjda ce da nas usere sut. Pozdrav.
05-19-2003, 12:21 PM
Ja bas nisam optimista.
05-19-2003, 03:18 PM
Teshko da ishta mozhemo da uradimo.Da smo dobili onu prvu utakmicu u Zhelezniku
sad bi i mogli da se nadamo nekom prolazu u polufinale.Ovako....
eka zhivi Zvezda
Nek se radja dan Neka Svako dete mrzi Partizan Mrzim Partizan
05-19-2003, 03:19 PM
Teshko da ishta mozhemo da uradimo.Da smo dobili onu prvu utakmicu u Zhelezniku
sad bi i mogli da se nadamo nekom prolazu u polufinale.Ovako.... ![]() ![]()
eka zhivi Zvezda
05-19-2003, 03:25 PM
Izvinjavam se neshto sam ujebo pa sam postavio dva ista posta i nije u polufinale nego u FINALE. Sorry
eka zhivi Zvezda
05-19-2003, 03:41 PM
Hm...ma nemaju kosarkasi m*da boje se da pobede, ovakvim odnosom tesko cemo u finale...
danas sam chitao u novinama da postoje neka dugovanja od strane uprave neke plate nisu isplacene, mozda je za losa izdanja pomalo kriva i ova chinjenica ukoliko je tachna... Put do preokreta u ovoj seriji vodi u mnogo mnogo jachoj odbrani i promisljenijim napadima znachi mora da se poveca efikasnost i naravno agresivnost na svim poljima.... Vecheras veliku ulogu mozemo da odigramo mi Cigani, setite se one tekme kad smo bojkotovali da smo tada navijali, dobili bi tekmu, zato vecheras moramo da im se oduzimo... p0zDrAv!
05-19-2003, 04:49 PM
Veceras je presudna tekma,ako je dobijemo probicemo barijeru i u sledecoj ih zgaziti(tako ja to vidim),a onda u petoj sta nam bog da!
Danas su se pojavile neke stvari u stampi tipa:"Pen u Partizanu,igraci nisu isplaceni..."Mislim da je to samo pokusaj da se unese losa atmosfera u nas tabor!
05-19-2003, 08:00 PM
Sta da se radi, nismo uigran tim kao FMP i to je presudilo, ali je sezona sa navijackog aspekta, sto se tice kosarke bila odlicna.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
05-19-2003, 10:22 PM
Navijanje je bilo odlicno, mozda i najbolje u nekoliko poslednjih utakmica. Kop je cinilo preko hiljadu ljudi a u pojedinim trenutcima
![]() ![]() Eto, toliko od mene, video i foto materijal, tokom noci ili ujutru. Neki od vas su primetili ![]() ![]() poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: