Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFK Beograd - Crvena Zvezda 23.03
Vremenski uslovi, brojnost i koreografija za desetku. Navijanje je po meni bilo bedno.
Do jaja slike, ali ih smanjite. Sad mi je krivo sto nisam bio, ali jebi ga, stvarno nisam mogao...

I stavi neku sliku gde se vide zastave, pre parole.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Quote:Do jaja slike, ali ih smanjite. Sad mi je krivo sto nisam bio, ali jebi ga, stvarno nisam mogao...

уу, незнаш шта си пропустио!
Godra radi tih zena ces jednog dana jos da mi odes skroz....
Quote:I stavi neku sliku gde se vide zastave, pre parole.

Zastave su tokom cele tekme bile pokrivene parolom, a parola je skinuta tek posle utakmice.
Ma mora da ima neka slika jer su parolu prebacili tek pochetkom drugog poluvremena
Gledam snimak koreografije sa TV-a, bas extra, bez komentara koliko lepo izgleda, lepo je biti deo danasnje slike severa... Napisao sam na delije.net, napisacu i ovde, bitno je da nas je danas bilo preko 1500 iako je radni dan, da nismo izgubili nadu i da zelimo trofej... Navijanje se lako uvezba, ali se brojnost tesko povecava.. Ostaje nam samo da u sledecu subotu protiv zete dodjemo na marakanu u jos vecem broju, da se ponovi slika iz prosle sezone...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Quote:Zastave su tokom cele tekme bile pokrivene parolom, a parola je skinuta tek posle utakmice.

исправка: прво полувреме заставе су се виделе а тек су у 2 полувремену прекривене па до краја утакмице.мени је био смешан онај клинац што им је поватао лопте па није хтео да врати Smile а наша трибина је била цела испуњена што је стварно за похвалу
Quote:I stavi neku sliku gde se vide zastave, pre parole.
i ja bih zamolio, izuzetno mi je potreban jedan detalj sa slike gdje se vide zastave Smile
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
bravo Zvezdo! Ne odustajemo od trofeja!!!nikad pa ni tad...
Ovde u Cacku se vec uveliko prica o Zeti.Docicemo obavezno.Sada je nasoj zvezdi najpotrebnija podrska...
IPAK NA KRAJU Confusedampion CE BITI NASHA!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)