Threads: 17
Quote:Gledam snimak koreografije sa TV-a, bas extra, bez komentara koliko lepo izgleda, lepo je biti deo danasnje slike severa... Napisao sam na delije.net, napisacu i ovde, bitno je da nas je danas bilo preko 1500 iako je radni dan, da nismo izgubili nadu i da zelimo trofej... Navijanje se lako uvezba, ali se brojnost tesko povecava.. Ostaje nam samo da u sledecu subotu protiv zete dodjemo na marakanu u jos vecem broju, da se ponovi slika iz prosle sezone...
мислим да је Неша у праву, бројност се тешко добија, навијање је најмањи проблем. Оно ипак умногоме зависи од тога што људи гледају утакмицу, и нервирају, јер играмо много лоше. Али биће боље, ваљда. Иначе, бројност, корео...све на месту.
Иначе, ухапшена су два лика, један је пуштен уз новчану казну, а за другог незнам.
Threads: 15
Quote:Godra Wrote:Do jaja slike, ali ih smanjite. Sad mi je krivo sto nisam bio, ali jebi ga, stvarno nisam mogao...
уу, незнаш шта си пропустио!
Joooooooj, jebem ti šljaku čoveče... :lol: :lol: :lol:
Svaka čast za koreo i sve prateće, još jednom smo dokazali da smo najbolji. A što se tiče tekme, veliki timovi i kad ne igraju dobro pobeđuju...  Nadam se da će ih ovaj trijumf vratiti u život, a bitno je da ih pesma delija nosi do pobede.
Nije, nije gotovo...  ampion
Quote:исправка: прво полувреме заставе су се виделе а тек су у 2 полувремену прекривене па до краја утакмице.
у праву си, нешто ми је мозак стао.
Threads: 0
Quote:Иначе, ухапшена су два лика, један је пуштен уз новчану казну, а за другог незнам.
Dok sam čekao u redu za ulazak na tribinu, video sam kako inspektor dovodi nekog mlađeg lika do kornjača i u ruci drži mali dimnjak. Nisu ga nešto mnogo cimali. Čini mi se da su ga zapisali i odveli u stanicu. Samo ne znam kako je pao, jer nije uhvaćen na ulazu...
Evo da ne duzim,iznad svih mojih ocekivanja brojnost,a navijanje,pa valjda ce biti bolje. Jebiga neda mi se opet pisati. Poz
Quote:radomir Wrote:Иначе, ухапшена су два лика, један је пуштен уз новчану казну, а за другог незнам.
Dok sam čekao u redu za ulazak na tribinu, video sam kako inspektor dovodi nekog mlađeg lika do kornjača i u ruci drži mali dimnjak. Nisu ga nešto mnogo cimali. Čini mi se da su ga zapisali i odveli u stanicu. Samo ne znam kako je pao, jer nije uhvaćen na ulazu... Lik je provaljen od strane murije u civilu,pre utakmice,dok je stekovao dimnjak.Nije se nadao da ce da budu na tom mestu i ...Oprez za ubuduce.Drugi lik je je takodje trebao da bude sinoc uz novcanu kaznu pusten.
Svuda grmi okolo nasa pesma ponovo sve je gotovo sve je pijano i nasa ZVEZDA PRVA PONOVO!
Ekipa iz Smed. Palanke
A CELOM SVETU
SAMO CRVENA ZVEZDA
Mislim da je koreogfrafija bila do jaja ali mi imamo debile u ekipi.Navijanje solidno a moglo je i bolje ,jer nas je bilo mnogo BU se potrudio za koreo sve usvemu OK ;pivo
Threads: 1
odlicna koreografija do jaja ;pljuga me vas je gledao preko tv stvarno do jaja ali igra losa ali ipak smo stigli do golaaaaa
prva je zvezda :finger pusite ga grobari !!!!!!!
VEZDA
Threads: 4
Sta je sa video zapisom?
ve prolazi ZVEZDA traje!
|