Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je prvenstvo regularno?
Po kuloarima se prica da je Zeka vec unapred kaparisao titulu.Uvek je postojao dogovor celnika,dve nama,dve Partizanu,a sada....sta ce biti videcemo.
Reply
Kakav tim imamo, i kakvo je stanje u klubu.. Mislim da im nije problem kaparisati. Ipak sam ja optimista, a ako imamo bilo kakve dilove sa njima oko titule, nek se svakome od tih "nasih" ruke osusile... Eto.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Ne boj se,kupiće oni nove ruke i noge,i lica i sve što zatreba...
Reply
u al vam je tema...
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Nema Džajića,
uprave, para...
M. MARKOVIĆ 26.03.2005, 18:06:11

"ZVEZDA je ime šampiona "... Navijačka pesma dobro poznata pristalicama crveno-bele boje najbolje odslikava sadašnji trenutak najvećeg srpskog fudbalskog brenda koji je devedesetih dotakao zvezde, a u novom milenijumu preživljava najteže trenutke u istoriji. Pogotovo poslednjih šest meseci, kada je povlačenjem Dragana DŽajića ostao vakum, a klub se našao na ivici ponora.
Evropski rejting pada, što je potvrdio i poraz u Temišvaru pred 20.000 gledalaca od "neke" Politehnike. Opravdanja nema ni da su nedostajali reprezentativci, jer je nekad i drugi tim Zvezde delio lekcije.
Krajnje je vreme da na "Marakani" shvate da od lažnih obećanja nema napretka. Rukovodstvo probleme gura u fioku, ne želeći da prizna da postoji veliki minus na računu, da se kasni sa ratama, platama, premijama... Novca nema, sponzori neće da ulažu, dok situacija ne bude kristalno jasna.
Poseban slučaj vezan je za predsednika u ostavci, Dragana DŽajića. Za dobro kluba, morao bi da se u najskorije vreme vrati na "Marakanu" ili jasno i glasno, jednom za svagda, kaže da odlazi kako bi oslobodio mesto za nekog novog čoveka.
Svima je jasno da u klubu trenutno postoji samo tim i (uz navijače), ostavljen na milost i nemilost da se bori da sačuva deo slave koja tamni. Izlaz se međutim, ne nazire. Aktuelno rukovodstvo je pokazalo da je nesposobno, pojedinci gledaju samo lični interes i odbijaju 400.000 dolara (od transfera Dišljenkovića) govoreći kako je to milostinja, a sada bi dobro došlo da se isplate dugovi.
Pred srpski fudbalskim gigantom su dani odluke: promene ili propast.

PLAĆEN, A NE RADI
IZBOR sportskog direktora Crvene zvezde, umesto Dušana Savića, nalik je na španske sapunice. Biće danas ili krajem meseca... Priča koja kruži skoro dve godine, a pomaka nema. Jedino koristi ima Savić, koji dobija platu i ne radi svoj posao, ne traži igrače, nema saradnju sa trenerom Dostanićem.

BRUKA OD PODMLATKA
NEMA pesperktive na "Marakani", igrači iz omladinskog pogona više nisu za veliku scenu. O tome najbolje govori podatak da su omladinci pre par dana deklasirani od OFK Beograda - 0:5!? Goran Đorović, koji je pre par meseci postao prvi čovek Omladinske škole, moraće pod hitno da napravi "carski rez".
Reply
Sad
Reply
I sta kazu jos te "Vecernje novosti"?
Postoji li u njihovoj arhivi bar jedna lepa rec na racun Zvezde i Delija?
[Image: pobednik.jpg]
Reply
E prvo za ovog
@"white powera"
Zasto nosis taj avatar :zbunjen To je ustaski i sigurno si ga skinuo sa tribine od jednog ustatse sto je bio tu kada su se cimali pakistanci i bbb ili si pak bio na forumu bbb pa ga tamo skinuo.

A tema je skroz glupa i prevazidjena Smile

A ovo za Novosti:pa kad su oni nesta o nama pozitivno napisali,i razmisljam,razmisljam i nikako nemogu da se setim Big Grin
Hajde ako se setim recu vam namigivanje
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply
Ja ne znam koje su novine bilo sta dobro napisale o situaciji u FK CZ. Nismo blesavi pa da ne znamo da tamo mnogo, mnogo smrdi... A i nema para, to i vrapci znaju.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Ana veruj mi VN su jedne od najgorih novina ali skoro sve novine pisu skoro sve isto. Nas klub nema para. I tu nije nista cudno. Ja znam da je klub u kurcu, sta tu treba da se cudimo.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)