Threads: 8
Kako je danas objavio FSJ, a na zahtev MUP-a, fudbalski derbi koji je trebalo da se odigra 23.04. bice pomeren za 27.04. jer ce se 23.04. igrati derbi u kosarci.
MUP je ovu promenu trazio jer "im je lakse da obezbedjuju utakmicu radnim danom".
Eto dokle je dosla nasa fudbalska organizacija,pa zar da nam kerovi odredjuju termine.
Nemoj te mi verovati ali ja sam cuo da oni samo znaju da laju :lol:
:rofl :rofl :rofl
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Threads: 15
Koji su debili :bes ,pomeraju za radni dan,grobari ne mogu da napune jug ni vikendom a kamoli ovako...pa dobro nedostajce mi prozivanje sa njima na tekmi ali i ovako ce biti dobro

.
Pozz
Threads: 3
Quote:Popizdeo sam! :bes
ti ces bar moc da ides na utakmicu a kako je meni sto je cekam evo pola godine i sad se ispostavi da najvjerovatnije necu moc da dodjem na nju :bes :bes :bes :bes :bes
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Threads: 17
Quote:Kako je danas objavio FSJ, a na zahtev MUP-a, fudbalski derbi koji je trebalo da se odigra 23.04. bice pomeren za 27.04. jer ce se 23.04. igrati derbi u kosarci.
MUP je ovu promenu trazio jer "im je lakse da obezbedjuju utakmicu radnim danom".
Eto dokle je dosla nasa fudbalska organizacija,pa zar da nam kerovi odredjuju termine.
Nemoj te mi verovati ali ja sam cuo da oni samo znaju da laju :lol:
:rofl :rofl :rofl
Било би ти боље да ово није неко ложење!
Threads: 15
Pun mi je i saveza i zandara,mamu im... :bes
Threads: 3
Ако ћемо искрено моја фора је била боља на трибини. ;pljuga :rofl
Око 1000 људи је видело топик, немогу замислитити шта сам починио нечијим живцима
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Threads: 1
Jao mamu ima *ebem oni nisu normalni to je namerno uradjeno
da bi bila shto manja poseta jer se radnim danom ide u skolu
jao jazavci kako sad da dotjem imam 22 neopravdana !!!!!!! :zbunjen