Threads: 2
Stiglo je i vec najavljivano pojacanje za superligu a to je Avodzobi!
evo i cele vesti:
15/04/2005 | Izvor: B92, Beta
Avodžobi stigao u Beograd
Nigerijski košarkaš Tundži Avodžobi, koji će do kraja sezone nastupati za Crvenu zvezdu, doputovao je u četvrtak posle podne u Beograd i pravo sa aerodroma otišao na lekarski pregled. Prvi trening sa novim saigračima Avodžobi je imao već u toku večeri.
Avodžobi je licenciran sa Atlas Pils Superligu, a u petak u 13. 30 će biti predstavljen novinarima.
Nigerijac je u Zvezdu došao iz belgijskog kluba Spiru Šarlroa, sa kojim je nastupao u četvrtfinalu ULEB kupa. On je ranije je igrao i za ljubljansku Olimpiju i Cibonu iz Zagreba. Sa Hapoelom iz Jerusalima Avodžbi je prošle godine osvojio ULEB kup.
Avodžobi (32) je visok 1,99 metara i igra na poziciji krilnog centra.
WELCOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ruke
Threads: 17
Који ће нам qrac он!
Имамо добре играче те висине и позиције: Стефановић (199), Бјелица (207), Вукосављевић (204), Драгићевић (205), Витковац (201), Копривица (198). Имамо 5-6 играча на тој позицији.
Нама треба добар центар 2.12 - 2.15 и један бољи 1!!!
Threads: 24
Joj Kopriva
Pa sto niko od tih nabrojanih ne moze Milojevica d acuva, a? Zato ce crnja da ga pojede... I zato je doveden.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 8
Daj Boze da od njega nesto bude :zbunjen
ali gledajuci ga protiv Buducnosti u Uleb cupu ove godine po meni nece biti nista :nene , pa mozete misliti o kakvom se igracu radi kada dolazi iz Kosarkaski mocne Belgije
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Threads: 2
Quote:Који ће нам qrac он!
Имамо добре играче те висине и позиције: Стефановић (199), Бјелица (207), Вукосављевић (204), Драгићевић (205), Витковац (201), Копривица (198). Имамо 5-6 играча на тој позицији.
Нама треба добар центар 2.12 - 2.15 и један бољи 1!!!
mislim glupo mi je ovo sto cu sad da napisem ali mi stvarno nemamo sanse protiv onog jebenog grobara Miloja ako imamo Dragojlovica i Vukosavljevica kao i ove ostale....misim svi ovi igraca su dobri ali stvarno mnogo fizicki slabi.a ovaj crnja ima bre da oduva svakog ko mu se nadje na putu :batine .a i bio je na olimpijskim igrama 1992 KAO BOKSER!!!!boksovao je za Nigeriju .ma on je ljudina

.
ima i miloje i svi grobari da na derbiju dobiju :finger
Threads: 24
Jebote, tebi komentari psihopata na B92 daju sud da li je to dobar potez KK ili ne :o
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Nisam citao sve komentare, ali sam nasao jedan vrlo zanimljiv otprilike ide ovako od jednog Hrvata:
"Ovaj bokser je stanovao iznad mene u istoj zgradi. Nikad nije legao pre 3-4 ujutro. Redovno je kasnio na treninge. Nije neki suter, ali je dobar skakac. Uvek je tulumario, a kad god je bio kuci sve je smrdelo na dzoint."
Threads: 76
Threads: 15
Avodžobi je inače dok je igrao za Olimpiju, fizički nasrnuo na Zmagoslava... Sigurno mu je to preporuka.

Ako je koristan, dobrodošao je. Samo da ne bude neki škart.
Gigac, kako ti uspevaš da na jednom topicu imaš jedan, a na drugom drugi avatar (Marko Pantelić u različitim pozama) ? :zbunjen