Threads: 4
Ма певање је било курац, сваки 5-и пева. Ветар одуво димове брзо, јебига. Мало су сморили ови жути димњаци(хвала земунци), контам да треба неке друге боје, ја сам донео био бели пре коју текму, жути бре сваку текму :o
Иначе текма увелико почела ја журим да уђем а напољу неке млађе екипе ладе... ајде бар на време да улазимо. Зајебавање за микрофоном на полувремену ми је поправило расположење ;pljuga
Поздрав!
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Threads: 6
Quote:Ма певање је било курац, сваки 5-и пева. Ветар одуво димове брзо, јебига. Мало су сморили ови жути димњаци(хвала земунци), контам да треба неке друге боје, ја сам донео био бели пре коју текму, жути бре сваку текму :o
Иначе текма увелико почела ја журим да уђем а напољу неке млађе екипе ладе... ајде бар на време да улазимо. Зајебавање за микрофоном на полувремену ми је поправило расположење ;pljuga
Поздрав!
Да неби мене не би се ти дигао из мртвила................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Threads: 18
Quote:Solidno navijanje ... joj dimovi su lose ispali neki su samo baceni na stolicu da nas dave za dzabe ugusio me onaj zuti dim al sve u svemu bilo je ok
sledeci put ga ti uzmi pa ga drzi, da vidis da li ce ti biti malo toplo u ruci...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 0
Ја сам из Сремске Митровице,синоћ сам нешто размишљао да дођем на текму,ал реко нема се пара.Јутрос ми досадно,назовем друга и он каже да иде возом.Наговорим га да идемо стопом,стане нам неки камион до неког села пре БГ-а,и тако цимање па тек око 13:45 стижемо на Маракану.Навијање је по мени било слабо,у првом полувремену ја сам изгубио грло а нисмо се ни чули како треба.Нема везе у другом полувремену,посебно пред крај,спремили смо се за дерби.Поздрав делијама,видимо се 23!
Threads: 0
Quote:Да неби мене не би се ти дигао из мртвила................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A jesi smrad, mene dizes iz mrtvila tek u 13:30?! :bes Kolko vas je islo tim vozom u 9:20?
eks, kazu ljudi, da je mnogo vazan
Da je to osecaj lep i mnogo snazan
I da biram izmedju grobara i Klaudije Sifer
Jebao bi prvog pa makar im'o triper
Threads: 76
Нови Бригaте-ов барјак је много готиван - једноставан а посебан због детаља са златном бојом...браво, браво!
Какве су оно бакље?
Threads: 1
Quote:Нови Бригaте-ов барјак је много готиван
odusevio me je!
Threads: 6
Quote:bjcz Wrote:Да неби мене не би се ти дигао из мртвила................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A jesi smrad, mene dizes iz mrtvila tek u 13:30?! :bes Kolko vas je islo tim vozom u 9:20?
Па тебра обећао си да долазиш тако да....................било нас око 15........
Threads: 1
Mogao bi da se izbaci tekst svih novijih pesama tako da oni koji ne idu cesto mogu da uvezbaju pesme pre tekme
Threads: 4
Иначе текма увелико почела ја журим да уђем а напољу неке млађе екипе ладе... ајде бар на време да улазимо.[/quote]
Ta ekipa nije da nije htela da udje na vreme iz opravdanog razloga ulazi kasnije.
ve prolazi ZVEZDA traje!