Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дерби 23.04 17 часова
Сви знате шта нам је чинити.
Reply
E sad stvarno, zatvorio moj topik da bi otvorio svoj ... Big Grin
Najveći crnjak je što je moj drug što nam je nabavio karte sebi, meni i još jednom nabavio karte za sever, a četvrtom za jug, a svi smo zvezdaši...ccc. :batine
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Provereno, Važe!
Reply
Quote:Jer moze neko da da proverenu informaciju vezanu za propusnice da li vaze sutra ili ne?
Vaze, provereno... namigivanje
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Znaci sutra ce stvarno sever u transu da luduje Smile

sutra svi da se potrudimo i damo maximum!!!!!!!!!

i da pobedimo one siptare kako na tribini tako i na terenu
;pljuga
Reply
Ma bez obzira dal oni dosli ili ne....oni ne znaju pesme na Srpskom i mi smo ti koji treba da vristimo do kraja i samo od nas ce zavisiti izgled severa!

I oni su gosti.....i zato ne obracajte paznju na njih,Domacini!!!!!
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Reply
Упозорење!
Ко се буде бавио глупостима, цитирање гробарских форума, новина, и сл. биће кажњен!
Пазите шта пишете, држите се теме!
И пре свега будите реални!

П.С. феар нови сад, случајно сам избрисао твој пост!
Reply
Braco jel zna neko vise od one tuce? I sta je bilo s onim momkom sto je pao u nesvijest?

Pozdrav.
Reply
23/04/2005 | Izvor: B92, Beta
Deset povređenih na derbiju

Beta

Ni 124. večiti fudbalski derbi nije protekao bez navijačkih incidenata, u kojima je povređeno 10 osoba - tri policajca, redar i šest navijača.

Tuča na stadionu Crvene zvezde izbila je u drugom poluvremenu, kada je jedan navijač Partizana sa istočne tribine ukrao navijački transparent.

Nakon toga, grupa Zvezdinih navijača preskočila je sa svoje severne tribine na istočnu, na kojoj se sukobila sa navijačima Partizana.

Sukobljene strane gadjale su se stolicama i bakljama, a to je potrajalo dok Žandarmerija nije ušla na tribinu i razdvojila ratoborne navijače.

Predsednik klinike Anlave Slobodan Ivanović rekao je agenciji Beta da su navijači lakše povredjeni, a da je redar dobio posekotinu od odlomljene stolice.

Policija za sada nije saopštila koliko osoba je uhapšeno ili privedeno
Reply
ja neznam kako vi,ali ja sam u smoru...pa po meni ovo nista nevalja!!!!!!! Sad uspavali smo se ,a grobarske devojcice se kurce!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)