Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Veoma zanimljivo
Izuzetno zanimljiva i pomalo argumentovana rasprava na Torcidinom forumu. Pa koga zanima moze da svrati na adresu: http://www.torcida.org/forum/index.php i da vidi kako to izgleda.

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Ups!

Nezgodan broj ove poruke iznad, Smile a i zaboravih da napomenem da se radi o topic-u: Torcida sedamdesete.

poz,
budimir
Reply
lepo, lepo... Smile
uzivancija ;pljuga
[Image: pobednik.jpg]
Reply
FU i UL svaka cast za argumentovanu odbranu Severa u srpstva! :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke Zamalo zaboravih Timu! :ruke
Pored onakve pristrasnosti Torce,Vi momci imate celicne zivce!
Hvala!!!!!!!
Citajte ljudi moji,citajte!!!!!!!!!!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Citam, citam, tj. trudim se da procitam ali imam jedan veliki problem - ne znam sva slova, znam samo 16 pa razumem samo delimicno sta se tamo pise... ako bi neko od vas bio ljubazan da mi preprica ja bih to mnogo cenio! :rofl
EROES RED STAR BELGRADE
Reply
JEBES OVAJ TOPIC!!!! Smara... E ima nesto vaznije SJEBALI SMO Zdravlje tj. 11 uzastopna pobeda :flasa :boks Smile :megafon Confusedampion
JEGA JEBEMO,NJEGA KARAMO.....
Reply
Milance,pa napisi izvestaj sa tekme kad si vec bio...da se ne bi zamarao ovako ozbiljnom temom!Ma u pravu si i nije ovako nesto za tebe! :boks :o
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Nemoj tako, Milance je nas vodja. Sta on ima da se smara po nekakvom Internetu, kada on covek svoje odradjuje na sipci. :rofl

Inace, mozda su ovi drugi u pravu, mozda je ta tema nije za hool caffe vec za neka secanja. Ja sam samo hteo da vam skrenem paznju da se ukljucite ukoliko hocete, nista vise. Mada drzimo se mi i sami. Big Grin

poz,
budimir

p.s. Hvala za komplimente i podrsku.
Reply
Datu cu ti izveztaj kad doces kod mene.... ;pljuga i izvestaj i jos po nesto :finger ( to pored glave).... Bio sam na tekmi ...imam lap-top :finger namigivanje ... A ono za vodju :finger :finger :finger :finger :finger
JEGA JEBEMO,NJEGA KARAMO.....
Reply
Opasan neki mladunac, a? Smile

poz,
budimir
p.s. Ovim simbolima si nesto hteo da mi porucis ili...?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)