Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Немојте више отварати посебну тему за сваку утакмицу коју Звезда одигра. Кад год хоћете од сад па до краја сезоне да прокоментаришете неку утакмицу пишите на овој теми.
Значи 2:2. Је ли ко гледао, код нас не би преноса, тако да сам ван догађаја?
[Image: 35c0qqq.gif]
Гледао сам ја.Пошели су добро до 15.минута после тога су играли катастрофа до неког 60,док нису дали други го,јер јее до тад ретардирани Земан држао Коромана на клупи и Тричковског.
Замисли онај Блажић сто је дошао из шуке има предност над короманом,мислим стврно,Кад га је заменио кренули су доста боље,али није то још оно што се очекује од њих. Видећемо у совом Саду и Зрењанину како ће играти.
Ето укратко
Звезда
Србија
Косово                 
Метохија
(08-15-2008, 07:57 PM)Bojan-92 link Wrote:Гледао сам ја.Пошели су добро до 15.минута после тога су играли катастрофа до неког 60,док нису дали други го,јер јее до тад ретардирани Земан држао Коромана на клупи и Тричковског.
Замисли онај Блажић сто је дошао из шуке има предност над короманом,мислим стврно,Кад га је заменио кренули су доста боље,али није то још оно што се очекује од њих. Видећемо у совом Саду и Зрењанину како ће играти.
Ето укратко

Короман је ушао у 84 минуту а не у 60.
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Ево голова са утакмице:
Code:
Гледао сам ја.Пошели су добро до 15.минута после тога су играли катастрофа до неког 60,док нису дали други го,јер јее до тад ретардирани Земан држао Коромана на клупи и Тричковског.

А по чему је Земан ретард што није убацио Коромана у игру од почетка? Чиме је то Короман задужио клуб па да сада има вечну девизу за играње у првом тиму? Да није можда задужио клуб мајмунским понашањем или можда још интелигентнијим изјавама у новинама, или изласцима и пијанчењима са клинцима коме треба да покаже како се живи у Звезди да не кажем ОД ЗВЕЗДЕ? Не лупетај глупости!

Бити играч Звезде не значи само бити на терену или седети на клупи него знати понашати се како доличи клубу у коме је.
(08-16-2008, 04:01 AM)CEBEP link Wrote:
Code:

А по чему је Земан ретард што није убацио Коромана у игру од почетка? Чиме је то Короман задужио клуб па да сада има вечну девизу за играње у првом тиму? Да није можда задужио клуб мајмунским понашањем или можда још интелигентнијим изјавама у новинама, или изласцима и пијанчењима са клинцима коме треба да покаже како се живи у Звезди да не кажем ОД ЗВЕЗДЕ? Не лупетај глупости!

Бити играч Звезде не значи само бити на терену или седети на клупи него знати понашати се како доличи клубу у коме је.

Ово су све разлози зашто је Короман требао да буде продат или суспендован. Ако нису у стању да га продају, неће да га суспендују, онда треба да игра јер поседује за две класе већи фудбалски квалитет од Блажића, Субашића, Тричковског и остале бураније која му је конкуренција за место у тиму. Кастиља би, због његових фудбалских квалитета, сви дочекали раширених руку и истог трена би заборавили како нас је његов менаџер завлачио месецима. Таква нам је на жалост реалност, играчи који и мало вреде имају форе да прцкају клуб како им се хоће. А ако погледамо мало и европски фудбал можемо видети да је један Сир Алекс Фергусон овог лета истрпео хировито понашање Кристијана Роналда, али је задржавши играча у клубу постигао жељени резултат. А Короман и Кастиљо су за нас оно што је Роналдо за Манчестер.
свиђало се то вама или не КОРОМАН је тренутно најбољи звездин играч
он је једини који на свакој текми гине за боје свога клуба
Сада када нам је најважније он га држи на клупи. Ако га већ казне због оне глупости,нека плати одређену суму и нек тера даље. :Smile
Da malo prokomentarišemo utakmicu. Subašić po onome što je pokazao ne zaslužuje Zvezdin dres. Imamo loš skauting,dovlačimo u klub razne imbecile koji nemaju pojma. Neki bekovi igraju kao šeprtlje. Tričkovski... Umesto da je rešio utakmicu i osigurao miran revanš,samo pokazuje da je Dika i te kako odgovoran zašto ga je doveo. Pitao Dika Pančeva da li u Makedoniji ima neki dobar igrač za Zvezdu i za Tričkovskog,na šta je Pančev rekao da nema i da je go kurac kao čovek. To dovoljno govori kako se radi u klubu. Popov je takodje bio jedan od promašenih Makedonskih igrača. Ispustili smo prošle godine Vilsona Palasia,koji je bio prošle godine na probi,al naš veliki "znalac" Piksi je procenio da nije za Zvezdu. A sada je dosta tražen igrač na Ostrvu. Ima toliko dobrih i slobodnih igrača koji nemaju mesto u prvom timu,npr. Miloš Marić u Belgiji,Ljuboja,da vrate Stojkovića na gol,Jelića iz Energi Kotbusa. Malo se naših vraća u Zvezdu,svi jedva čekaju da pobegnu. Dok neki brane Koromana ne zaboravite da ume da solira,dok Zeman forsira kolektivnu igru. Imamo Burzu u veznom redu i ne treba plakati za Koromanom!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: