Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
ОВО ЈЕ ПРЕШЛО СВЕ ГРАНИЦЕ :
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=356967 
ДАН ТАНА У БАРСЕЛОНИ!!!!!  >Sad >Sad >Sad
ОТИШАО НА ФОРУМ НАЈБОЉИХ ЕВРОПСКИХ КЛУБОВА!!!! :o :o :o :o >Sad >Sad >Sad
ЈЕЛ ЊЕМУ НИКО НИЈЕ РЕКО ДА ЗВЕЗДА ОДАВНО НЕ ПРИПАДА ТОМ КРУГУ И ДОК ЈЕ ОН И ОВАКВА УПРАВА ДА НЕЋЕМО НИ БИТИ ВЕЛИКИ И НАЈБОЉИ!!!!!!?????

ПОБЕГАО ДА НЕЧУЈЕ ГЛАС ДЕЛИЈА,СЕВЕРА,ЗВЕЗДАША,МАРАКАНЕ,....АЛИ НЕ ВРЕДИ ТИ ДОБРИВОЈЕ,СУБОТУ ЋЕШ ДА НАС ЧУЈЕШ ПА МАКАР БИО И У ХОЛИВУДУ!!!!! 

НЕМОЖЕМО ВИШЕ ДА ТРПИМО ВАШЕ НЕЗНАЊЕ И НЕПОШТОВАЊЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!!!!!
(04-23-2009, 12:13 PM)Храбро срце link Wrote:ОВО ЈЕ ПРЕШЛО СВЕ ГРАНИЦЕ :
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=356967 
ДАН ТАНА У БАРСЕЛОНИ!!!!!  >Sad >Sad >Sad
ОТИШАО НА ФОРУМ НАЈБОЉИХ ЕВРОПСКИХ КЛУБОВА!!!! :o :o :o :o >Sad >Sad >Sad
Па шта ако је отишао? Јел би нешто могао да промени да седи у Београду? Исти курац седео у Холивуду, Барселони или Београду. Зна да су му дани одбројани и ништа не може да промени јер је он само марионета
(04-23-2009, 12:08 PM)Dzo_Palac link Wrote:наравно да треба да се отера управа, али тренер мора остати до краја сезоне...уколико и он оде губимо европу сигурно!!!

што се мене тиче највише бих волео да се врати Јанковић да буде тренер...треба нам млад тренер, перспективан који ће остати дуго уз екипу.Само тако могу доћи резултати!!!

Како ствари стоје изгледа да Јаневски од сутра више неће бити тренер Звезде. До краја сезоне би екипу требао да предводи његов помоћник Синиша Гогић. Немојте само правити сад драму око питања тренера, јер је у датом моменту тренер ипак само ситна фигура. Змија се бије у главу и с' тога сви знамо шта нам је чинити.

Храбро срце, о'лади мало, спусти лопту на земљу. Немој дизати тензију осталима тако што ћеш објављивати сваку вест која те лично изнервира. Као ни теби, ни нама осталима не пада лако све ово што се дешава. Замисли који би циркус настао на форуму када би сад свако износио све вести које му сметају. Одмори мало тастатуру и више покушај уживо нешто да урадиш за нашу ствар.
Не знам за вас,али ја сам стекао утисак да Чеда није човек који ће чим кола крену на доле побећи,спаковати кофере и отићи.Прави професионалац би сезону одрадио до краја,па онда лепо сести и видети шта и како даље.Информације да Чеда неће на клупи на утакмици против Чачка су лажне(сви на текму бре),према томе,сачекајмо крај сезоне,па ко зна,можда будемо славили куп,препричавали утакмицу против Чачка,и поносили се тиме !!!
Ево овако.Мислим да је у скоро свим новинама изашло наше саопштење,тако да имамо могућност да преко интернета и остављањем коментара на ту вест помогнемо акцију и знатно утичемо на бројност на следећој утакмици.Наравно да ту има доста дебила са својим глупим коментарима,али морамо да им објаснимо колико је важно да сад будемо уз Звезду.Мислим да је идеалан пост који је написао Радован на делије.нет и довољно је да се само копира и остави свуда као коментар.Ја сам то већ урадио и многима зачепио уста тако,а многи желе да дођу и да помогну Звезди.Сад ћемо видети колико људи стварно воли Звезду.Нема изговора за недолазак против Борца!
ti samo hrabro,bori se
демантовао је чеда...остаје до краја...сем ако га не отерају
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Како стоје ствари, нити ће да оде семенкар, нити ће управа да поднесе оставку....понашају се као да је ситуација сасвим нормална, ето десила се 2 пораза, па шта...

Мора ово да се решава агресивно, не може другачије.

Не знам по статуту СД Црвена звезда, да ли постоји могућност да спортско друштво распусти управни одбор фудбалског клуба? Зна ли ово неко? Чујем сад помињу се Влаховић и Тодоров као могуће замене из редова спортског друштва....ако неко зна, или је упознат са статутом СД и ФК Црвена звезда нека одговори
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Управу клуба увек може да распусти Скупштина клуба, нема потребе за петљањем СД у то.
Уместо да серемо по форуму цимајте што више људи за недељу.
(04-23-2009, 06:43 PM)rukometas_bg link Wrote:Уместо да серемо по форуму цимајте што више људи за недељу.
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Чеда је отишао вечерас! Потрвђено је на СОС-у! Нека му је срећан пут где год да је кренуо!  :-[

Али тренер је само једна од мизерних стварчица које треба да се промене у клубу! Ако желимо добро Звезди морамо свим силама да се изборимо за новог председника (а не марионету и конобара), новог секретара (а не човека који се једном у годину дана појави пред медијима и износи неке небулозе), комплетно нову управу (а не подпредседнике који су у Америци и другим земљама), новог и квалитетног домаћег тренера (пример: Саша Јанковић који је отеран из Звезде), јаког генералног спонзора (којег иначе тренутно немамо уопште)...
и наравно најважнија ствар да ојачамо и по бројности увећамо СЕВЕР што је могуће више!

Недеља, 16:00... СВИ НА МАРАКАНУ!!!  Big Grin Big Grin Big Grin
Звезда је живот све друго су ситнице

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)