Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Мислим да је најбоље да остане само СВИ НА МАРАКАНУ. Довољно је. Не треба натрпавати много и правити ''варошарије'' од шаблона. Мало је сељачки, нисмо ми гробари па да правимо циркус медрано од шаблона,плаката и осталог шта год то било. Натпис је сасвим довољан.Кратко-јасно. Зна се добро ко долази на Маракану. Једино можда у неком од углова да се стави дискретно,онако шмекерски ДЕЛИЈЕ 1989(једино ако није и сувише компликовано да се то изведе).Као на плакатима са офк-е рецимо, или нешто слично, за оне неупућене ако такви уопште и постоје, да их не збуњује Big Grin а и због,назови ''обичног света'', да виде да је озбиљна акција, а не неке тамо зајебанције. 
Кокеза лопове !!!
Reply
(05-10-2009, 11:18 AM)Бошке link Wrote:[Image: 24_mara.jpg]

шаблон је направљен!! поред овога "СВИ НА МАРАКАНУ" у десном доњем углу стоји делије север и грб (око овога смо се помучили)Чим нађем како да слике пребацим на компијутер окачицу вам слике да видите како изгледа!!!И да шаблон је прављен у радњи за тетоваже јер они имају све потребно за израду шаблона!!!!
[Image: acab1xt5.gif] [Image: delije1989x.gif] [Image: vqh84k.gif]
Reply
[Image: 24_jagodinapoziv.jpg]
ЈАГОДИНА!!!
Reply
На маракани,против рада-  улаз бесплатно али пре тога Јагодина!!!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
Сећам се ко јуче да је било,задња текма пред Бари и улаз слободан против Димама из Винковаца.Улазим пола сата пред текму на север а исток и запад пуни ко око а север прилично попуњен.Почиње текма север пун а око 5ог минута чују се ударци ко бубањеви ал није то,навијачи лупају на капије југа да их пусте.Пуштају и југ и око 15ог минута на МАРАКАНИ нема игла где да падне 70000 људи.Е ЗА ТО ЖИВИМО.НАПУНИМО НАШУ МАРАКАНУ и на малим текмама.
Reply
То су била друга времена,сад тешко да се скупи 5ооо људи малој утакмици...
[Image: 2v9orv4.gif] [Image: 2n6ak36.gif]
Reply
(05-13-2009, 08:48 PM)ognjentrm link Wrote:То су била друга времена,сад тешко да се скупи 5ооо људи малој утакмици...
Па видиш да није тешко, сакупили смо их у поселдње две утакмице на Маракани и на добром смо путу да повећамо бројку.
Зато идемо Делије, мобилизација!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(05-13-2009, 08:17 PM)MACAK link Wrote:Сећам се ко јуче да је било,задња текма пред Бари и улаз слободан против Димама из Винковаца.Улазим пола сата пред текму на север а исток и запад пуни ко око а север прилично попуњен.Почиње текма север пун а око 5ог минута чују се ударци ко бубањеви ал није то,навијачи лупају на капије југа да их пусте.Пуштају и југ и око 15ог минута на МАРАКАНИ нема игла где да падне 70000 људи.Е ЗА ТО ЖИВИМО.НАПУНИМО НАШУ МАРАКАНУ и на малим текмама.

Мислим да је то било против Осијека  Wink , чини ми се да је резултат био 5:0, Дарко Панчев се изједначио по броју голова са оним турчином из Галате. Тада је цео стадион запалио новине и много је добро изгледало
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Reply
Могуће и Осјек ваљда је Шукер дао гол и добили смо 5:1 или 6:1.Не радими видео па да погледам а из тог времена имам 7 касета по 3 h на vhs-u.
Reply
(05-15-2009, 11:46 AM)MACAK link Wrote:Могуће и Осјек ваљда је Шукер дао гол и добили смо 5:1 или 6:1.Не радими видео па да погледам а из тог времена имам 7 касета по 3 h на vhs-u.

Тако нешто...мислим да би било добро ако неко има снимак или клипове са те утакмице да постави на You Tube, да се мало звездаши подсете како се навијало за звезду на првенственим утакмицама против неких небитних тимова, Осијека, Винковаца и остале бораније....када је само било питање колико ће голова бити у њиховој мрежи...али опет је долазило по 15-20 хиљада, или као на тој утакмици пун стадион
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)