Threads: 15
Opet "samo" pet bodova prednosti.Prvi put smo ove sezone izgubili bodove na Marakani.Losa igra,malo nas i nije htelo(dve stative i precka),u drugom poluvremenu bunarenje i jurcanje da se sto pre da gol,plus teren koji je bio malo raskvasen u drugom delu pa je bilo dosta klizanja.Sve je to uticalo da bude smorenih 0:0.Posecenost nista specijalno,cini mi se da je cak bilo vise kad smo igrali protiv tog istog Zeleznika u kupu(takodje u sredu) nego sad.Navijanje slabo mora se priznati.Navijanje se podizalo samo onda kad Zvezda napravi neku sansu ili malo stisne ali sem toga mnogo lose ko preko ku*ca.Tad krene kratko-minutna euforija i naglo splasne.Smor je i vreme bilo,stalno oblacno,posle i kraci pljusak,eto sve "izgovora" za lose navijanje.Podeljene su opet zastavice,ovoga puta pored malih crveno-belih bile su i one sa oznakama grupa,kao i par onih zastava na dve sipke i nekoliko barjaka,zapaljeno par baklji.To je eto jedini detalj koji je zasluzio prelaznu ocenu.Na kraju tekme umesto zvizduka,koji su se mogli ocekivati zbog lose igre,usledio je aplauz,pesma i skandiranje Muslinu..."do kraja Zvezdi verni i Beogradu".Nista jos nije izgubljeno ali lepse bi bilo da je ostalo onih plus 7.
Pozdrav
Threads: 9
Ono bas i nisu bile baklje, vise lice na prskalice... Elem, navijanje jeste bilo slabo, pre svega zato sto ljudi u samom kopu nisu pevali. Upravo zbog toga vise i ne idem u kop. Par klinaca pored mene kuliraju, pitam ih sto ne pevaju, a oni meni "Ma, opusteno, sad cemo". Od pesme naravno ni P. Izgovora nema i vise ne sme da ih bude.
Nije mi bas jasno zasto se na kraju pevalo "Jedan je Slavoljub Muslin", zapravo bi mnogo bolje bilo da je stih bio "Jeban je..." Jos jednom je celavac pokazao sve svoje znanje i umece, a kupio je navijace za jeftine pare tako sto nam se sve vreme slihta i prica kako smo najbolji, potrebni klubu, a vrhunac je onaj njegov pozdrav u poluvremenu. Eto mu njegovog Ilica, Krivokapica, Perovica i ostalih raga. Samo neka se sto pre sa svojim ljubimcima tera iz Zvezde.
MUSLINE ODLAZI!!! :bes
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 5
?????? ??? ?? ??????
?,?? ??? ?? ????? ???????,??? ?? ????? ???????? ??????
???? ?????? ???????,?????? ????????????!
Threads: 0
i opet nista nije valjalo,navijanje je samo u 2-3 momenta zvucalo kako treba(i da mi ponude...)kop treba da ima vodju a ne ....... o igri ne treba ni pricati mada sto pedja rece one precke :bes .
a imam bolest kojoj nema leka.....
Threads: 1
sto se tice navijanja,strasno da u ovoj polusezoni ne mozemo da spoijimo jednu tekmu a da nema zamerki na navijanje.kop je dobre brojnosti ,ali navijanje katastrofa
meni licno prvi deo sezone je bio mnogo bolji,sto se tice navijanja.Mnogo manji kop i manje ljudi ali stvarno pravih
samo kad se setim -protiv obrenovca na mari((ono prozivanje sos-a ,i pesma na svoju zemlju)pa zatim cacak kuci((na minus neki celzijus a nas 500u kopu peva))pa sartid zadnje kolo
A ne sad ovo ,dodje na sever izmedju 1500i 4000ljudi,u ovoj polusezoni,a navijanje katastrofa
OJ TIM JE PRVAK BIO
I OPET CE BITI ON
A JA ZELIM SAMO JEDNO DA ZVEZDA BUDE SAMPION
A JA ZELIM SAMO JEDNO DA ZVEZDA BUDE SAMPION
supreme, mnogi me pitaju za tebe i voleli bi sa tobom da popricaju.
Threads: 24
Ne volim kad se neko pravi grbav, svi su ovde i na OAZi rekli da je navijanje lose, a sad ti Kizo nadjes ovde da prozivas Supremea. Ja bih voleo da mu sve to licno kazes, a znam kako ce posle da se zavrsi. Pun mi je kurac kad vise ne mozes da kazes ono sto mislis a da se neko ne nadrka...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Nije to zbog navijanja, to je zbog Muslina, mnogi me pitaju zasto tolerisem "Jebem ga u usta celava"?!
Threads: 5
????,? ????? ??.?? ?? ??????? ???? ?????? ?? ???????...???,??? ?? ??????-?? ?? ????? ?????!!!
Threads: 76
Quote: Pun mi je kurac kad vise ne mozes da kazes ono sto mislis a da se neko ne nadrka...
Problem je u tome sto se ovde uopste ne radi o "razlicitom razmisljanju" na zadatu temu.
A sto se tice ovog foruma, ovo je natolerantniji forum koji sam ja ikada posecivala. Nijedan administrator na netu, ne bi dozvolio, sve ono sto Kiza dozvoljava, nama hijenama i shakalima ovde! namigivanje
|