Threads: 5
У недељу играмо са Напретком у Крушевцу. Термин је вечерњи,тако да ко не буде дошо зајебаће се грдно!
За Крушевац аутобуси иду сваких сат времена,само у повратку не верујем да ће ићи тако касно.
Ко иде возом,до Сталаћа па бусем до Крушевца.
СВИ У КРУШЕВАЦ!!
Threads: 0
Утакмица у Крушевцу почиње у 20 часова и према информацијама из ФК Напредак, цена карте за трибину где ће бити смештени Звездини навијачи је 300 динара
извор:
http://www.crvenazvezdafk.com
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Много је 300 ал' ајд...
Мислим, дакле не верујем медијима.
Сад је најважније,момци су и физички и психички испражњени после Славије,зато је наше да им помогнемо да дођу до битне победе.
Исцимајте све,бусеве,мини бусеве,возове,мора да насбуде много.
СВИ У ЛАЗАРЕВ ГРАД
Threads: 5
(08-29-2009, 07:16 PM)dadoX link Wrote:Много је 300 ал' ајд...
СВИ У КРУШЕВАЦ!
Threads: 9
08-29-2009, 10:16 PM
(This post was last modified: 08-29-2009, 10:29 PM by Darko.)
А ти би за највећу журку у недељу увече у Србији хтео за џабе а

Е па ни код бабе нема за џабе, тако да мојне да какиш, него дођи и помогни Звезди у борби за титулу. Биће пун стадион сигурно, игра се у вечерњем термину под рефлекторима, трибина где смо ми, је одмах иза гола, тако да нашим играчима ће свакако итекако значити подршка Делија, посебно после оне утакмице против Славије. Мислим да ће се грдно зајебати свако ко не дође на ово гостовање.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Идемо Делије - сви у Крушевац[/size][/size][/size][/size]
(08-29-2009, 09:31 PM)Делија К.З.Ш. link Wrote:[quote author=dadoX link=topic=3652.msg70099#msg70099 date=1251573403]
Много је 300 ал' ајд...
СВИ У КРУШЕВАЦ!
[/quote]
То стоји

видимо се!
Мислим, дакле не верујем медијима.
Threads: 1
Поред тога што је карта била 300 дин. , и поред тога што је ово једно од најдаљих (ако не и најдаље)гостовања, могу са сигурношћу рећи да је одлично одрађено. Утакмица је почела у десет до осам под рефлекторима (много добар трип) што је додатно подигло атмосферу целе утакмице. Почетком првог полувремена креће лудачко навијања (а ми сви знамо због кога...), први погодак и велика радост.Песма није стајала ни током полувремена. У другом полувремену такође сјајна атмосфера, до тог њиховог поготка, када креће општи хаос...Без обзира на резултат, сјајно навијање, и сјајна атмосфера на трибини...
СВИ У СМЕДЕРЕВО!
Threads: 8
(08-30-2009, 11:21 PM)DonUltras link Wrote:Поред тога што је карта била 300 дин. , и поред тога што је ово једно од најдаљих (ако не и најдаље)гостовања, могу са сигурношћу рећи да је одлично одрађено. Утакмица је почела у десет до осам под рефлекторима (много добар трип) што је додатно подигло атмосферу целе утакмице. Почетком првог полувремена креће лудачко навијања (а ми сви знамо због кога...), први погодак и велика радост.Песма није стајала ни током полувремена. У другом полувремену такође сјајна атмосфера, до тог њиховог поготка, када креће општи хаос...Без обзира на резултат, сјајно навијање, и сјајна атмосфера на трибини...
СВИ У СМЕДЕРЕВО!
Нисам био,али могу рећи да је бакљада изгледала изузетно...
Threads: 3
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН