Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
можда мало спорије да се врте......е да ни ја не знам како да их ставим доле да врте моће и на пп :Smile
Reply
Ајд оставићемо неком ко боље зна ово,али ове две заставе уопште нису исте нити имају везе са везом...није да не личе...личе али погледај наша психо колико има прстена ....а ово ко да је трка формула застава.Од кад је њихова та слика?
Reply
[Image: ponosu.jpg]
Reply
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Генијално!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply

(09-12-2009, 02:42 PM)Игор link Wrote: Мени за почетак треба упутство како се ти барјаци користе?
не разумем баш шта мислиш под "користе", ако си хтео да кажеш како се праве објаснићу ти сутра... само да нађем где сам већ писао упуства... компликовано је то. Али ако је питање нека иронија... стварно не знам шта да кажем..

Овом "САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ" сам одговорио у пм код за слике је ИМГ..
Code:
[img][/img]

ps.  јел има неко фонт као овај данас 'ајмо 'ајде /ултрас ..?

[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
(09-13-2009, 12:32 AM)Коди link Wrote: Big Grin генијално!

[quote author=Игор link=topic=3035.msg70578#msg70578 date=1252766534]
Мени за почетак треба упутство како се ти барјаци користе?
не разумем баш шта мислиш под "користе", ако си хтео да кажеш како се праве објаснићу ти сутра... само да нађем где сам већ писао упуства... компликовано је то. Али ако је питање нека иронија... стварно не знам шта да кажем..

[/quote]
Лепо сам питао како се користе те сличице, не како се праве. Како да их ставим негде, разумеш?
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(09-13-2009, 10:35 AM)Игор link Wrote: [quote author=Коди link=topic=3035.msg70608#msg70608 date=1252801928]
Big Grin генијално!

[quote author=Игор link=topic=3035.msg70578#msg70578 date=1252766534]
Мени за почетак треба упутство како се ти барјаци користе?

[/quote]
Лепо сам питао како се користе те сличице, не како се праве. Како да их ставим негде, разумеш?
[/quote]

Па ако хоћеш у потпису да ти стоје исто као и што си ставио ове две слике, само стиснеш десни клик на барјак, и ставиш пропертист и копираш ону адресу горе, и на крају је убациш између IMG. Знаш на шта мислим
Reply
А сад нека неко одради још онај барјак са Урошем. Може и психоделија...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(09-13-2009, 02:26 PM)Игор link Wrote: А сад нека неко одради још онај барјак са Урошем. Може и психоделија...

Ево ти психоделија

[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
За Уроша  већ постоји..... рад ЈеленеРС
(08-09-2009, 04:17 PM)ЈеленаРС link Wrote: [Image: Untitled-1-6.gif]
(јесте да нема оних слова, али довољно је и ово, и није то тако лако убацити...)

Овде су постављени сви смајлији које сам радио пре (ако је неко заборавио да подсетим)

http://s236.photobucket.com/albums/ff187...0smajliji/
http://s236.photobucket.com/albums/ff187.../?start=32

има и једна мало другачија верзија психоделије... без оног "србија бг цз" доле.... и мало продужен у висину..
[Image: psihodelija11.gif]

Ово је један волпејпер који сам радио пре доста времена, а некима сам већ слао у пм.

http://i38.tinypic.com/xm3hjd.jpg
.....
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)