Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сви у Нови Сад!!!
Већ је написано све о навијању и атмосфери, тако да ја бих похвалио долазак на време.45 минута пре почетка већ смо сви били око улаза,и то је нешто што би требало да се практикује за убудуће.
Једино што нисмо рачунали да ћемо се изувати,тако да је то ишло споро и један део људи је улазио читаво полувреме.
Ми смо своје лице јуче показали,како се воли и бодри клуб,многи треба да уче и ваде поуке из нашег издања,а што се нас самих тиче,све нам се враћа победама на терену.
БРАВО ДЕЛИЈЕ!
Reply
Видео запис са текме:

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Сјајно гостовање са препуном источном трибином која се пунила до другог полувремана.Песма и кореографаја одлична.Пре текме град не да је био пун ДЕЛИЈА него што рече неко овде више БГ таблица него НС.Довољно је било само прећи улицу и пива по околним продавницама колко хоћеш.Фирмаши смешни ко никад,прво су морали да доказују на нису мађари и почели су да носе Српске заставе,онда су морали кад су већ СРБИ да имају пароле на ћирилици а сад морају да доказују и да је НС њихов Big Grin.Није довољно носити транспаренте са свим деловима града већ напуни своју трибину и покажи муда кад ти дођу гости.Зна се ци је НОВИ САД.
Reply
(09-28-2009, 03:54 PM)MACAK link Wrote:Фирмаши смешни ко никад,прво су морали да доказују на нису мађари и почели су да носе Српске заставе,онда су морали кад су већ СРБИ да имају пароле на ћирилици а сад морају да доказују и да је НС њихов Big Grin.Није довољно носити транспаренте са свим деловима града већ напуни своју трибину и покажи муда кад ти дођу гости.Зна се ци је НОВИ САД.
Нисам хтео да коментаришем текму пошто је све већ речено, а онда лупиш овако нешто. Чему уопште помињање Фирме у овом контексту?
Имали су солидну бројност, визуелно су добро изгледали, нисам их нешто чуо, али то је ваљда зато што смо ми били гласни. Срамота је да прозиваш неког због ћирилице и наших застава. То је у сваком случају похвално за њихову страну.
Reply
(09-28-2009, 03:54 PM)MACAK link Wrote:Фирмаши смешни ко никад,прво су морали да доказују на нису мађари и почели су да носе Српске заставе,онда су морали кад су већ СРБИ да имају пароле на ћирилици а сад морају да доказују и да је НС њихов Big Grin.

Ја сам некако против тог скандирања јер се тим вређају како и делије тако и становници из Новог Сада.Једноставно овде горе има доста мађарског становништва,а међу њима велика већина иако није редовна навија за Звезду,према томе некако ми скандирање није на месту.

Малопре премотавам филм,и сетих се да су на улазу редари чак имали и оне беле смећарске,хируршке  рукавице што је за мене(а вероватно и за све)потпуна новина,вероватно због изувања,хаос !!!
Reply
ма редари су уз другаре жандарме били тотални идиоти тј јесу тотални идиоти...то што је за све било мјеста на трибини а пуштени су у тек 2 полувремену видим да није нико споменуо....па ето само да "похвалим" нашу "драгу" полицију на великој сусретљивости и прослеђивање људи на цитирам "црвени тепих направљен само за вас"...
Reply
Све је било ок... већ је речено о бројности навијању кореографији...али на улазу издркавање... изување патика..узимање новчаника да провери човек да ли имам 5 дин. у новчанику... нисмо у основној школи па да се изувамо  Big Grin
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
(09-28-2009, 05:06 PM)ORTHODOX.NS link Wrote:изување патика..узимање новчаника да провери човек да ли имам 5 дин. у новчанику...

Стварно нешто што до сада нигде није виђено... Лично сам се побунио на претресање новчаника јер некима и 60-70 кинти у металу значи много и значи да нешто прегризу до куће, а тек изување (које сам некако избегао) у оној прашини која представља улаз на стадион... Још ми је прашина у устима, брука да је прилаз стадиону који се двапут реновирао у последњих неколико година  онакав... Одговорна лица (читај: редари и жандари) су ми запретила хапшењем или ако ми се не свиђа да се окренем и да идем кући... Срећом, и ја и сви ми смо много цивилизованији и образованији од њих, па смо се водили оном чувеном да паметнији попушта и показали им да ништа не може да нас спречи да будемо са вољеним клубом...

Све ово, па ни претње и плашења присуством тужиоца, судије и кога све већ,  није им помогло да зауставе мобилизацију која је донела најбројније гостовање у НС за дуги низ година уназад... Долазим на овај стадион од 90 и неке, али не памтим да смо некада овако напунили трибину... Ову источну никад, а Север је умео да буде пун, али не смем да баратам цифрама јер ни не знам колико стаје на једну а колико на другу трибину... А ко је био видео је да је и запад био добро попуњен Звездашима...  У сваком случају, једно незаборавно гостовање по масовности...

Као што споменуше претходници, иако је већина људи дошла на време, улазило се до краја полувремена из већ споменутих разлога... На растегнутој трибини, трешко је успевало да сви све време певају, иако је већина била добро распложена и орна да остави глас на трибини...Средњи део одакле је било вођење је доста добро певао целу утакмицу, али делови са стране су били мало запостављени и тек су се повремено укључивали, иако су људи тражили да се неко попне на ограду и координише се са централним делом...  Дакле једини минус, не нешто велики, може да се односи на тај део нашег издања... Срећом, све нас је више, а и сезона се тек захуктала, па ће бити прилике за поправљање утиска...

Што се тиче репертоара, стандардне песме, уз неке које би издвојио, Звезда ми је све, Маракана дал је пуна, Када Звездо играш ти (дозивање са западом), По зими киши, Ајде Звездо сад на гол... И хит јучерашње утакмице Нови Сад је наш, који је тек у другом полувремену загрмео како треба...

Други део игре почиње кореографијом наизменично црвене и беле фолије, по секторима распоређене... Прати је Пуне трибине... Уз већ поменуту Нови Сад је наш, други део игре су обележиле Још једна победа и титула, Од рођења мог, Але але о Звездо сад на гол, и на крају завршавамо са Добро знај и испраћамо момке са терена уз покличе Шампиони...

Као што рекох, одлично одрађено гостовање, права слика и прилика како треба да се понашамо и не дајемо повода никоме да нас узима у уста, а за нијансу гласније певање је могло овом издању да донесе оцену 10... Елем, чека нас Офк-а на Маракани па и прилика да нас буде још више о дабудемо још гласнији...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(09-28-2009, 05:52 PM)Red Star Forever link Wrote:На растегнутој трибини, трешко је успевало да сви све време певају, иако је већина била добро распложена и орна да остави глас на трибини...Средњи део одакле је било вођење је доста добро певао целу утакмицу, али делови са стране су били мало запостављени и тек су се повремено укључивали, иако су људи тражили да се неко попне на ограду и координише се са централним делом...  Дакле једини минус, не нешто велики, може да се односи на тај део нашег издања... Срећом, све нас је више, а и сезона се тек захуктала, па ће бити прилике за поправљање утиска...
Недостатак људи на огради до Севера условио је лошијим навијањем тог дела трибине. Код промене песме дуго се чекао коп да се чује шта даље(јер се мегафон није чуо), стваран је двоглас, слабо се и бубањ чуо тако да су и они који су хтели да бубањ испрате то на моменте само успевали. Тек кад је средином другог  полувремена *** дошао са мегафоном  до тог дела навијање се подигло. Мада ни он у појединим тренутцима није  могао добро да искоординира са средином. Та трибина је једноставо лоша за навијанје, колико смо могли, толико смо и одрадили, али јбг увек може боље. Нек нам је само то неки минус (ако се уопште може приписати нама) од јуче, а остало је све било одично.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...jvodina_CZ

4 слике!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: