Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Фиксови, дојаве и ''сигурице''...
Милим да би било добро да свако од нас кладионичара са овог форума овде остави своје фиксеве, дојаве, ''сигурице'' и итд. Наравно не мислим да овде треба да се пишу сви парови са тикета које неко хоће да одигра, већ да се само остављају ''сигурни'' парови са образложењем зашто баш то одиграти. С обзиром да сам отворио тему ред је да ја почем  Wink:

сутра: Данска - Шведска  0-2, Х, 0:0 тр

Нерешен исход апослутно одговара и једнима и другима. Данцима обезбеђује директан пласман на СП, док Швеђане доводи на корак од баража. Јбг. пријатељске, скандинавске земље, ваља очекивати мирољубиву утакмицу са исходом који одговара и једнима и другима. Због тога Х, а може се покушати и са 0:0 тачним резултатом, с обзиром на добру квоту...

данас: Босна - Загреб  2

Загреб се страшно појачао, док је Босни отишла окусница екипе, а чиста двојка добро плаћа (у Меридиану квота 2.6)

Такође данас почиње и намачка кошарка, ал не треба се залетати, тек је прво коло...

ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply
Свака част за Загреб... Wink
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply
Данас би требао да дође Стразбур - Нанси 1 (може и са хендикепом, дато само 2.5 у моцарту). Нанси је у првом колу лагано изгубио на домаћем терену од анонимне екипе Поитиерс, док је Стразбуру ово прва утакмица у сезони, али је ранијих година редовно добијао Нансија као домаћин...

Ај нек се још неко укључи у прогнозирање...  Wink
Reply
Србија-Румунија 1 (3+)

Победа нашем тиму треба ,сви знамо како и зашто Smile
нико повређен,мотивација прејака,наши желе да заврше више са овим и мирно на крају да одиграју последњу утакмицу за квалификације.Румуни су већ испали тако да...
3+,па...ако први примимо гол,наши ће дати све од себе да изједначе а на крају и да победе...
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
испао сам глуп...сваака част ѕа прогнозу  ;D
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Reply
јбг  погодило се тако Wink
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
Имам питање једно: Малопре седим са другом у РМЦО кладионици и гледамо листу и пише да Ефрс у баксету почиње у 18, а у ствари текма почела у 17. Сад, ми смо лепе паре улетели на полувреме (када је оно већ било готово  ;D) и ладно су примили опкладу... Дал могу да се надам исплати, можда неко има сличног искуства?! Мада стварно не видим како не би морали да изврше исплату кад су већ примили опкладу??!

П.С. Још раде неке две клинке које појма немају  Smile
Reply
па морају да ти исплате,ако су примили уплату.Него где је та кладионица да узмем и ја неке паре  Smile
Reply
Не зависи то од клинки.Зависи од менаџмента и од система јер сваки тикет пролази пре исплате кроз систем.Нек ти је Бог у помоћи. Wink
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Иако је њихова грешка око сатнице меча у листи, не верујем да ће те исплатити. Јер сви тикети пролазе компијутерску проверу. Могу само да ти врате уложен нован и то је то. Једино да их ухватиш на буку и галамау и да одмах пробаш да подигнеш исплату ако ти упали та фора Tongue
Кокеза лопове !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)