Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
Ово је срамота за све њих , за државу Србију,за наш правосудни систем и за све што има везе са овим .
Дали они стварно мисле да могу да спрече више хиљада људи да навијају и бодре свој клуб !
Стварно ми није јасно куда ''Бориc'' Тадић води ову државу .. Јад,беда и срамота !

Браћо памет у главу  >Sad
Никада нас неће угасити !!!
[Image: 00e6937e.png]
Reply
Mалопре случајно налетим на ТВ Кошава,на неку емисију ИнфоАрена,гости били неки Марко Ницовић,Божидар Спасић и Војислав Туфегчић. Тема је изгледа била о навијачима,хулиганима,насиљу у спорту,криминалу и осталим глупостима о којима се прича у последње време. Гледао сам последњих 10,15 минута и нисам могао да верујем шта сам све чуо. Овај Ницовић(ваљда неки пандур) прича како су не знам кад он и његови ухапсили лика јер је пљувао Титову слику па су га не знам колико туклу,па га послали да лежи 30 дана а договорили се са управником затвора да тамо има посебан третман па је тако и тамо малтретиран не знам колико...и онда на ово надовезује причу како су енглези донели закон за хулигане,па их хапсили једног по једног,на пример ухапсе га у десет увече па га туку,малтретирају целу ноћ и онда тек ујутру у шест га доведу у станицу. И он предлаже да тако буде и код нас,да пандури сваког хулигана ухвате и туку колико год је могуће и тако сваки пут кад га сретну,и још да му припрете да ће тако увек пролазити...све док се тај проблем не реши у Србији и то ће као да помогне. Јер по њему насиљу се може стати на пут једино истом мером,такође насиљем. Значи не могу да верујем да неко може овако нешто да прича јавно на тв-у.

Ако неко зна да нађе ово на нету нека постави. Јбг гледао сам само крај емисије.
[Image: C:\Documents%20and%20Settings\Aca\My%20Documen...e\smajlovi]
Reply
A шта очекивати од јуловца, комуњарског жандара да каже друго... Нажалост, народ који је то гледао мисли стварно да је то истина и да су Енглези то тако радили... Далеко било да јесу! А опет, ако је тај "човек" све то изјавио, он је зрео за затвор, он отврено позива на насиље, где су сад невладине организације да га оптуже за говор мржње, где је сад држава и полиција да га прекршајно казне за ове изјаве које позивају на линч... А тек што заслужује ретроактивно казну јер се хвали како је тукао и малтретирао људе ван полицијских станица и затвора... ЦЦЦЦ, страшно!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Да да човек је болестан каже "на насиље треба одговорити насиљем" као треба их мучити и остале гадости!
Да има бар трунке мозга знао би да насиље рађа насиље!
МОРОН!
Reply
Енглески закон...енглески закон....ко папагаји понављају а појма немају шта причају.У тој земљи може да се живи од социјалне помоћи малтене...да не причам даље како све брину о својим држављанима и колико су уређена земља у односу на нас.Где је то код нас?Ако ћемо енглеске законе за навијаче дајте неке авганистанцке,ирачке,јужно кореанске(који ли су најсуровији)...законе за корумпиране политичаре,функционере,директоре!!!Свакако је преступ када се хулиган сукоби са другим на улици али је дупло тежи када политичари,власт,функционери...краду од народа који нема за леба,много је лакше да се стварају нови млади људи пуни беса у околностима које нам пружају наши "водичи"...шта ћемо са тиме?Ко ће за то да одговара?Што је омладина препуштена сама себи да се васпитава?
Reply
(10-23-2009, 01:20 AM)Ujka Vanja link Wrote: Свакако је преступ када се хулиган сукоби са другим на улици али је дупло тежи када политичари,власт,функционери...краду од народа који нема за леба,много је лакше да се стварају нови млади људи пуни беса у околностима које нам пружају наши "водичи"...шта ћемо са тиме?

Нећу да ми живот буде јебена креација...
Политичара кварних који раде за ЦИУ (Ц.И.А.),
Крвожедних керова што воле да нас бију...

Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
А шта сад?  
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=388739
Насилно понашање,нарушавање реда ...Која ли је ово екстремна и још униформисана подгрупа?
Радовановићу,Зорићу јел "мама" врши притисак на правосудне органе?
Reply
(10-23-2009, 01:20 AM)Ujka Vanja link Wrote: Енглески закон...енглески закон....ко папагаји понављају а појма немају шта причају.
Храна за папагаје  
http://www.blic.rs/sport.php?id=117904
Reply
ево опет овог  радовановића ретарда!

Радовановић захтева прекршајни поступак против Лукића

Републички јавни тужилац Слободан Радовановић поднео је захтев за покретање прекршајног поступка против Фудбалског клуба "Црвена звезда" и његовог председника Владана Лукића који је на утакмици у Новом Пазару носио мајцу са песмом која подржава хулигане.

Такође је предложено да се Лукићу забрани обављања дужности председника клуба, казао је Радовановић Танјугу, и додао да је за недолично понашање физичких лица на спортским дешавањима прописана казна од 20.000 до 50.000 динара.

Он је навео да је захтев за покретање поступка поднет због прекршаја и недоличног понашања председника клуба на утакмици која је проглашена утакмицом високог ризика и додао да због тога фудбалском клубу "Црвена звезда" прети казна од 300.000 до милион динара.

Иако навијачи нису присуствовали утакмици, Лукић се појавио са мајцом на којој су исписани стихови којима се позива на насиље.
Радовановић је изразио наду да ће судија за прекршаје хитно покренути овај предмет и да ће донети одлуку која ће бити порука свима да је држава одлучна да се бори против насиља.

Стихови спорне песме гласе: "Док се земља око сунца креће звездини се хулигани умирити неће, звече штангле, палице и ланци, ево иду звездини лудаци".
Reply
Povodom izjave v.d. republičkog tužioca Slobodana Radovanovića u kojoj je najavio da će podneti prekršajnu prijavu protiv Crvene zvezde i predsednika kluba zbog nošenja duksa, predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić dao je sledeću izjavu:

- Posle izjave tužioca Radovanovića da će pokrenuti prekršajni postupak protiv Crvene zvezde i mene jer sam nosio duks, mogu samo da kažem da sam srećan čovek. Čim tužilac ima vremena da se bavi duksom i šampanjcem verujem da je pohapsio sve kriminalce, narkodilere i ubice što mu je inače osnovni posao. Ako smo ja, koji sam nosio duks i oni, koji su pili šampanjac najveći problem u zemlji - eto prilike Radovanoviću da se proslavi.

Inače, ja sam taj duks kupio u registrovanoj prodavnici i platio ga 2.900,00 dinara od čega je država na ime PDV-a zaradila 442,37 dinara. Za kupovinu sam dobilo legalan fiskalni račun. Dakle, nisam kupio ništa nelegalno i valjda bi revnosni Radovanović unapred zabranio neki proizvod koji promoviše nasilje. Za informaciju tužiocu, na duksu je naslikan navijač koji nosi zastavu svog voljenog kluba i reči „dok se zemlja oko sunca kreće...".

Očigledno da Radovanović nikada u životu nije bio na stadionu jer da jeste znao bi ono što i svaki od četiri miliona navijača Zvezde - da pesma glasi:
„Dok se zemlja, dok se zemlja oko sunca kreće, zvezdini se barjaktari umiriti neće, duva tajfun, duva tajfun, košava sve nosi, svakom vetru, svakom vetru, barjak naš prkosi."

E, ako je to pozivanje na nasilje ja ću drage volje kao i državni funkcioneri u slučaju „šampanjac" platiti prekršajnu kaznu i zadovoljiti strogog tužioca!

http://www.sportal.rs/news.php?id=13055

;D ;D ;D ;D
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)