Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Ево веће слике
[Image: 2likd1y.jpg]
Reply
[Image: 15952_104555959555749_100000040368451_12...0720_n.jpg]
Reply
са званичног сајта:
Гост Црвене звезде и Маракане јуче је био још један од нас, још један од оних коме је Звезда живот, а све остало ситнице...
Јаков Јакшић (25). Београђанин који се кроз живот пробија слеп, на Маракану је стигао у друштву мајке и брата, само неколико дана након што је од фирме „Комтрејд“ добио компјутер са говорним командама и тастатуром прилагођеном његовим потребама.

[Image: 300-jak-1011.jpg]

- Обожавам Звезду, брат и ја навијамо од малих ногу за најбољи клуб на свету и драго ми је што сам данас овде у гостима. Надам се да ћу и ја некада моћи да улепшам дан мојој Звезди како је она сада улепшала мени – рекао је Јаков председнику Владану Лукићу који га је дочекао на Маракани.

Наравно, породица Јакшић је Маракану напустила са пригодним поклонима у виду дресова, шалова и капа.

- Не треба ми претплатна карта јер сам већ купио, ону за северну трибину. Редован сам на свим утакмицама и уживам док слушам хук наших навијача и певам Звездине песме – каже Јаков Јакшић.

Маракана је дом свих навијача Црвене звезде...
Reply
Интересује ме само докле се стигло са акцијом ''Добро знај да ту сам ја'', односно када ће бити отворен рачун за уплаћивање новца!?
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply
Овако, не знам на којој теми да напишем, па ћу написати овде. Гледајући респоред за пролећни део првенства видео сам да су ови безбожници из савеза опет планирали да играју на велику суботу 3.4. , тада нам пада гостовање на Карабурми. Мислим да би требали благовремено да подигнемо фрку око тога, да не би могли да се ваде ко сваке године са причом сада је касно за промену распореда итд. Јер и нама је у интересу да наши играчи не остану без подршке на битном гостовању. 
Reply
Мобилизација се наставља, стадион је улепшан...

[Image: 71442326.th.jpg]  [Image: 34421992.th.jpg]  [Image: 73684985.th.jpg]  [Image: 19014499.th.jpg]
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Гужва аутобуска,гужва трамвајска
парк,зезање,пиво пре уласка
благајна,улазак,унутра братија
почетак текме,кореографија
лудило,дланови,скакање,песма
полувреме,гурање,вц,чесма
назад на место,дим,бакље
доле-пас,дриблинг,гол у ракље
славље,еври го,грми свуда
ајмо цео стадион што му кров кривуда
последњи звиждук,подивљала маса
радост,срећа,"добро знај" са разгласа
шалови,излазак,река људи
разговори "добро смо играли","не зна да суди"
осмех ми полако осваја лице
ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ,ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
Ниси ти џабе члан библиотеке Big GrinБРАВО МАЈСТОРЕ за песму.
Reply
па и нисам за џабе,800 дин годишње Smile...хвала
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
Одлична ствар, као да си описао мој долазак на Мару, буквално од речи до речи, једино нема благајне.

Могла би да се отвори тема за овакве радове, и на теми цртежи се показало да има потенцијала...;D
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: