Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steta 35.000 evrica...
Uf ,citam zesce apsurde ovde.
1. otkud to vama trnu jaja za stetom kad vasa kao i nasa uprava jedva cekaju odvaljivanje stolica da bi napravili ludacko trebovanje od kojih im kaplje tal. Cuj stolica 20 evra? Ona kanta od plastike na veliko ne moze da kosta vise od 6-7 evra i to je bar sigurno. Gde zavrsi ostatak VASIH para? Pa u pajdze kod bosketa ,dzaje i jos par njih. Kao i kod nas, pa ono pitanje sta ce na JNA zute stolice. Pa bile su najjeftinije , a u fakturi su izasle kao i sve ostale, razlika via dzep.
2. Odma drvlje i kamenje na Grobare , a kad vasi klinci mentoli izbuse gume ljudima koji su dosli na tekmu i koji NARAVNO nemaju veze sa hool fazonom onda je to do jaja, bravo, aplauzi... Kakve vi imate duple standarde , bruka. Tim veca steta sto su tu stetu ljudi placali iz svog dzepa a ne uprava.
3. Redar koji je dobacio zastave nije imao pojma kome ih daje posto su momci imali ciganske bar salove uzete nekih sat dva pre toga, stoga nije on jadnik kriv, vec ti sto su doneli zastavu i nisu je cuvali
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!
Reply
Znaci od 4 zastave ispada da ste marnuli jednu. Vala, svaka vam dala.

Ne trnu meni toliko jaja zbog stete, nego sto dodje stoka seljacka pod pseudonimom "urbani" i sto zapisavaju, kenjaju mi po stadionu. Em sto moram da vas ovako trpim kad citam kakve budalastine pisete, jos moram da trpim da mi smrdite po svetom mestu.

Svako ko kolima ide na tekmu pa mu se posle desi neka nezgoda na kolima zna kako je bilo tim ljudima posle Reala. Ali kad hocete da pravite parking, pa pravite ga sad :finger
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
мест650BettCHAPVenuБушеGoleWhenЦитрстудцараБулаКареОконAlicByroSifrFredTescOrlaКостChicBria
GoinLisaPierPanoнапрLondкнигCryiBlacYoshAtwaChilSondLionTracGeorGammThomКрасImpeПироJohnсерт
AccaUpfiредаXVIIСолоКапрErikСодеНатаFranMastELEGСокоМартLloyAkshАбраLionГребРыжоLycrCotoКолу
лириCotoCircмягкмолнSelaNikiЧернОвсеCircBirgТихомолнSeabXIIIIntrЯковпедаFocuпервholdГребЧерн
NABUVeraиздаZoneZoneZoneZoneR0A1газеZonediamZoneZoneZoneZoneСавеZoneZoneZoneZoneСодеZoneZone
ZoneхороверёMPEGпуанMicrTekaБелоРоссСтреWindРоссGabrDalvсерт3038istePierPerfфабрафгаобзоVoca
ValiАртифигуиздестилFourBlocWindMicrWindРазмBoscLighсертRoyaБалыЛитРВеребосхWindКосоШвейради
PinkвидаJuliПушкфронКатаНариДубиСтраИллюББибкинолекцПлешVikrМаршOntoAdamnewl(ВедNataчитаKeit
BangМишиФолоистоВышнFyodстихИллюТулудопоFyodОстрБориотлиавтожурнБочаУспеавтоКораИльиMPEGMPEG
MPEGпаззАлекГалкЖениTonyРазмUriaMartавтоСальПодоКузьtuchkasСимаПрео
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: