Threads: 1
(12-11-2009, 11:12 AM)фрактура link Wrote:Ај пошто тема оде низ воду, да пробам да протурим мој патент ;D
мелодија
а речи из мог потписа, па нананана, па опет текст, уз бубањ који прати ритам
ја и другари падамо у транс на ово, зараза, пробајте и сами.идеално се уклапа у ову слављеничку атмосферу 8) Добро је,  супер се уклапа,могли би да је испробамо лако се учи ИДЕМО СВИ,СА СЕВЕРА САДА ГРМЕ СВИ БУДИ ОПЕТ ЗВЕЗДО ПРВАК ТИ...
а шта мислите о томе да се на пар ролни некако излепе папирићи па кад лети ролна папирићи ће онако "ћарлијати" са стране ;D ;D ;D
ја ако успем сликаћу па да пробате и ви
Threads: 8
(12-11-2009, 11:19 PM)NIdza.bre. link Wrote:[quote author=фрактура link=topic=3730.msg73909#msg73909 date=1260529944]
Ај пошто тема оде низ воду, да пробам да протурим мој патент ;D
мелодија
а речи из мог потписа, па нананана, па опет текст, уз бубањ који прати ритам
ја и другари падамо у транс на ово, зараза, пробајте и сами.идеално се уклапа у ову слављеничку атмосферу 8) Добро је,  супер се уклапа,могли би да је испробамо лако се учи ИДЕМО СВИ,СА СЕВЕРА САДА ГРМЕ СВИ БУДИ ОПЕТ ЗВЕЗДО ПРВАК ТИ...
[/quote]
е јебига, труло би било да група величине наше, пева песме на предлоге неких скроз небитних ликова са нета...
ово чисто кућна варијанта, или са екипом из краја, уз алкохол и те форе.
мада шта знаш, у овом лудилу ме ништа чудило не би...кад сутра са шипке крене ''ајмо оно...Скоро свакод дана сваког дана...'' а из копа хиљаде ролни, помешаних са црвеним димовима, и скидање до појаса...ијаооо ;D
Threads: 61
Не брините за песме, имамо их доста које могу да запале масу, само нам требају расположени људи. Идемооооооооо Делијеееее!!!!
Quote:Перфекс,лакше се брише !!! Идемоооооо
Одувек сам се питао о чему говори ова песма, како то може да нестане тоалет папира.. ;D
и поведите и оне најмлађе из породице... на оваквим утакмицама Звезда улази у крв и постаје се веран навијач!
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Threads: 2
(12-11-2009, 11:04 PM)Darko link Wrote:[quote author=Капетан Кука link=topic=3730.msg73950#msg73950 date=1260561048]
Јој нисте нормални са овим ролницама, сузе ми иду на очи шта вам пада на памет. Ово је луда кућа ;D А модератори ложе ли ложе ;D ;D ;D А могу ли оне ролнице из максија јер књижаре не раде више ... а не стигох да купим  Капетане Кука ти само пази да не почешаш будалу погрешном руком и не брини бригу ;D
[/quote]
Од силног народа са форума ти нашао мене да прозиваш!!! Ово нема смисла стварно ;D ;D ;D !!! Администрација реагуј !!! ;D ;D ;D
Кокеза лопове !!!
Threads: 0
(12-11-2009, 08:04 PM)ЦЗБГ link Wrote:Ма може и ВЦ папир, само боји у црвено-бело 
Први дерби у сезони 97-98, 2:0 за нас, оба им метнуо Перица, на почетку су се бацале управо ролне са ВЦ папиром. Истина нису биле црвенобеле, али боже мој ;D.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 38
Субота је сванула.У Новом Саду,у Војводиви уопште влада невиђена еуфорија,ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!
Тик так тик так... ;D
К буууумммм
Искључите ТВ, укључите мозак
18:00h Почиње утакмица, а да ли је улаз на крају слободан ???
|