Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Видео записи - Делије Север
Преко ког програма правите клипове?
Reply
нисам толико искусан у томе,имаш програм виндоус мови мејкер,дође ти уз систем,он је доста добар...
Reply
Да.. само за прављење озбиљнијих клипова треба велико знање.

Ово што нуди Windows movie maker је онако, лаички да склепаш неке слике, пустиш музику, или да убациш снимке..
Ја сам мислио да је то баук, али није.. доста је једноставно.
Имаш ове специјалне ефекте, као што је ЦЗБГ качио клип дух звездаштва.. али то је већ рад мало већег стручњака него обичног компјутераша.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Мана мовие макера је што смањује квалитет слике или снимка када сачуваш оно што си правио
Reply
За неке раније клипове сам користио Windows movie maker, ал онда сам мало тражио по нет-у и нашао
Sony Vegas Movie Studio. Сад у њему правим клипове и колко ми се чини он је најкоришћенији програм за обраду видео података.
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Reply
(01-03-2010, 11:00 PM)Darko link Wrote:Мана мовие макера је што смањује квалитет слике или снимка када сачуваш оно што си правио

Грешиш синак.
О чему се ради,покушаћу да објасним сликовито:
ти кад убациш рецимо 10 слика резолуције 1024х768 и убациш још једну слику резолуције 800х600, оне ће на крају морати све да се смање на 800х600.Јер резолуција клипа мора да буде иста на целом клипу, наравно,а ова мања слика сигурно не може да се повећа,само ове што су веће могу да се смање.
Већина програма за прављење видеа има својих предности,али и мана,па тако и windows movie maker...зато комбинацијом више њих настане права ствар.Ја радим са 4  ;D
И немојте да правите клипове ако немате идеју у глави.Мајмуна да научиш па би могао да убаци 3 слике и музику у позадини.
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
Reply

Још нових клипова у најави... :Smile
Гомила нелогичних потеза...због љубави!!!
Reply
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply

!!!
Reply
Максимир - продужена верзија

[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)