Threads: 17
I kad covek - u trenutku - pomisli da bolje/gore ne mogu, da je dosao kraj, oni, poput izlazeceg sunca, covek uliju novu nadu!
Ovo vredi pogledati/procitati;
http://www.forzapartizan.com
p.s. obratite paznju na slogan ispisan pri dnu fotografije na naslovnoj strani :rofl

:o :zbunjen
:rofl
Partizan is life, anything else are a little things.
Koji plagijatori... :lol:
hahhahahahahaa :rofl
kakvi lopovi :prst
Threads: 9
??? ?? ?? ??? ???? ???????, ????????? ?? ???? ?????????. ??? ?? ???? ?? ????????? ??????? 5. ??????? 2000. ? ?????? ??????? ???? ?? ?? ??????? ? ???? ??????? ? ?????????????, ?? ???? ? ? ?????????. ? ?????? ??????? ????? ?? ???????? ???? ?? ???? ? ?????...
???? ?? ???? ?? ????? ??????? ??????? ??? ? ????? ?? ???? ????? ?? ????? ?????? ?? ????
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 1
LESKOVAC - Veliku ljubav prema sportskom klubu "Partizan", cetvoroclana porodica Neboj
Threads: 22
Nije lako biti budala,velika je konkurencija! namigivanje
Threads: 9
??? ???? ??? ????? ???? "???? ????? ????, ???? ????? ????" ? ???????? ????????????????? ? ??????? ???????? ?????? Sha-Ile.
??? ????, ??????? ?? ??????? ???????? ?? ????????, ? ???? ?? ??????????: ? ???????? ??? ??? ???? ??????? (????? ?? ??????? ??? ?? ??), ?? ?? ????? ????? ?????? ??????? ????? ???????? ? ?????? ?????? ??????, ? ???? ???? ? ????? ????????? ? ????????.
?? ???? ?????, ???? ?????? ???? ??? ???. ????? ?????? ?? ????????????!
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 2
???? ??????? ?? ???????? ??` ???? ????.
????????? ??????? ?? ?????? ????... ? ??????? ????? ??????? ?? ????????... ????? ??? 8-9 ?????? ? ?????? ????? ?????? ?? ?? ?? ????? ????? ???? ? ??? ????? ?? ?????? ?? ?? ????? ?? ???????? ????????? ? ??? ???????. ? ???? ?? ???????? : ????, ?? ?? ??? ?? ??????????? :finger
??? ?? ?? ?????? ??? ???? ?? ??? ? ??????
??????: ALCATRAZ PFC ?????: 11 Nov 2004 04:29 pm
TI SI JEDINI OD SVIH,KLUBOVA NA SVETU CELOM,U MOM SRCU JEDINI KLUB SI KOJI POSTOJI JER JA VOLIM SAMO TEBE,MRZIM ZVEZDU,OFK-U,RAD,OLIMPIJAKOS,JUVENTUS,BAS ME BRIGA ZA NJIH SVE JER JA ZIVIM ZA TEBE,PARTIZANE VOLIM TEEEEE!!!
:o
Ovo je jedan od komentara na naslovnoj. Vidim da je ovo neka nova pesma, a u njoj sadrzi "bas me briga za njih sve jer ja zivim za tebe". Opet nas kopiraju.
Threads: 24
Quote:??????: ALCATRAZ PFC ?????: 11 Nov 2004 04:29 pm
TI SI JEDINI OD SVIH,KLUBOVA NA SVETU CELOM,U MOM SRCU JEDINI KLUB SI KOJI POSTOJI JER JA VOLIM SAMO TEBE,MRZIM ZVEZDU,OFK-U,RAD,OLIMPIJAKOS,JUVENTUS,BAS ME BRIGA ZA NJIH SVE JER JA ZIVIM ZA TEBE,PARTIZANE VOLIM TEEEEE!!!
:o
Ovo je jedan od komentara na naslovnoj. Vidim da je ovo neka nova pesma, a u njoj sadrzi "bas me briga za njih sve jer ja zivim za tebe". Opet nas kopiraju.
Jao, snimio sam i ja tog debila
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]