Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izvestaj iz Cacka
S obzirom da nije bilo nista organizovano iz BG, niti su bili obezbedjeni busevi (verovatno zbog neugodnog iskustva policije pre 3 godine) krenulo se u privatnoj reziji.Kombiji: Sezione Pancevo, Sezione Belgrado i jedan mesovit (Ultra Klan, Orthodox Boys, Delije Bec i ja). Ekipa je bila vise nego pristojna, odvalili smo se od alkohola. Na prvom poluvremenu jedva sam bio budan a tako i neki koji su bili vise ;pivo :flasa Naravno da stimung bude veci pobrinuo se UltraGudra Big Grin Nema ultre bez gudre!!!

Razocarao me RedStarMG svojim unosom alkohola u organizam. Moglo je to malo zesce :batine

Negde pre ulaza u Cacak nam se nakacila murija, jedna marica i jedno vozilo posle malo drkanja i natezanja ubedjujemo pandure i nastavljamo dalje. Pre ulaza na stadion pridruzuju se Heroesi sve do samog dolaska na stadion. Da ne zaboravim Zvecanci su dosli s jednim kombijem, pa su bili sa nama u Korteu. Naravno Nislije (gaga pozdrav), Zrenjaninci, Riff Raff su se organizovali kako su znali. Naravno bilo je i drugih Bg grupa ali su dosli uglavnom kolima a neki i vozom.

Naravno bilo je sranja sa murijom, nisu hteli da nas puste iz kaveza. Mada to je sve sitno. Na kraju tekme su nas gadjali kamenom ovi iza tribine pa nam se sve popelo na kurac i ovo cekanje.

Pozdrav za KBB i radomira Big Grin
Reply
Jebote, jednom ne odem na utakmicu i bas tada frka i jos se to zataskava pa ne mogu ni da saznam sta je tacno bilo Sad Ajde naka se javi na private neko ko je bio.
p on joining this mafia you agree to serve the Don - Vito Corleone with loyalty, and effort. To do what task is set before you without question. And to respect the mafia and lead by example. Giving the mafia a bad name or Defying rules, shall lead to one penalty, you all know what that is.
Reply
Pa jebem ti ja ovaj moj
Reply
Ma indijanci bre, klasicni indijanci!!! :boks
Ma necu uopste da se nerviram, sta bude, bice ;pljuga , ima jos tekmi do kraja.

VAISTINU VOSKRESE. Smile
Reply
? ????? ?????????
Reply
Lagano u 98 om minutu postizete gol, ej bre pa jel vas nije sramota...
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!
Reply
A mi od sve muke dodjemo pred kraj prvog poluvremena,jer su nas zadrzavali neki zandari,kao,nedozvoljeno preticanje,pa 'oce pise kaznu 3000 dingera,pa 20 min cimanje,da bi na kraju isti zandar primio mito od 10 evrica,i pustio nas.E boze,boze,kakav mi sistem imamo! Big Grin Svi srecni i zadovoljni dolazimo,a onda videsmo Zvezdinu igru na terenu... :bes Sad :bes
Reply
Igru??!
Reply
Za tebe sto kenjas da je gol dat u 98' mogu samo da kazem da je prekida bilo za jedno 15',pa ova govna iz Borca su se valjala po terenu i prekidala igru svaki cas.
Sudjenje je u osnovi ocaj obe ekipe su ostecene za po penal,ali Zvezda je ostecena prva ! I jos nesto danas gledam snimak tekme i gol Borca je verovatno iz ofsajda !
Reply
Ma ovi misevi imaju mnogo kratko pamcenje, vec se zaboravili karaburmu, a o prosloj sezoni da ne pricam...

p.s. Kizo, daj neke fotke
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)