Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19 година после...
Пре 19 година постали смо прваци Европе, да, прваци Европе!!!
Хвала ти Звездо на срећном детињству!

http://www.crvenazvezdafk.com/src/29-maj...-video.htm
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Срећно време беше тада, даће Бог доћи ће опет
Reply
Прича о том највећем и најлепшем дану у историји наше Звезде, а свакако и животима многих од нас, не може се назвати легендом или бајком. Преслабе су то речи за наше стварне хероје и јунаке, за причу која се преноси са колена на колено у звездашким породицама и то без улепшавања, јер не може се накитити оно што је било баш тако савршено.

САМО БУДИ ОПЕТ МОЋНА ЗВЕЗДА ОНА !!!
Reply
Гледам сад све могуће снимке на нету из Барија, а које сам иначе већ гледао милион пута и подилазе ме жмарци...

Како године пролазе све више схватам значај тог успеха и колико смо моћан тим имали, без иједне слабе тачке.

Погледајте на јутјубу утакмицу из Минхена. Ми смо их тамо прегазили и могли смо да завршимо цео посао. Али не бисмо ми били Срби да не завршавамо све у минут до 12 ;D. Зато је успех још слађи!!!

Било, поновило се!!!
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Неко памти БАРИ неко фљамуртари,весело нам стобом некад беше...
Reply
Весело нам с тобом некад беше ...

Тешко је вјеровати да се ово икад може поновити. Свјетски фудбал је отишао далеко од те 1991, а ми смо отишли далеко уназад. Али, као што је рекао покојни Љуба Тадић:

"Ми, Реал, Бајерн, Милан ... то је наше друштво, а ово што овде играмо, то су само припреме. Некада су те припреме дуже, некад краће, Боже мој ..."
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Било поновило се!
Хвала ти Звездо за срећно детињство!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
(05-29-2010, 12:01 PM)Микеланђело link Wrote:Тешко је вјеровати да се ово икад може поновити. Свјетски фудбал је отишао далеко од те 1991, а ми смо отишли далеко уназад. Али, као што је рекао покојни Љуба Тадић:

"Ми, Реал, Бајерн, Милан ... то је наше друштво, а ово што овде играмо, то су само припреме. Некада су те припреме дуже, некад краће, Боже мој ..."

Хоће, хоће, него шта него ће се поновити. Ни те године када смо кретали у поход на Европу доста људи није веровало. Први пут је најтеже, после иде јер постоји већ утабан пут и зна се шта све мора да се одради за тако нешто. Него засући рукаве па на посао, од чистачице, преко навијача и играча до директора клуба.....
Reply
Лондон га нема, Београд га има !!!!

Reply
..а мени је Бог дао да се оженим баш на најсрећнији датум у мом животу.... 19 година послије...и још нешто... тачно на рођендан моје љепше половине.... 29. мај...

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: