Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
Гледам сад како Аџић објашњава да нам Кастиљо и Миловановић нису потребни јер Исах остаје,и како нам не треба шпиц јер имамо Субашића поред ове тројице...не знам дал да се смејем ил да плачем...
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
То је само прича за новине, у средини доводимо Дека јер му је истекао уговор, а стартни нападач скоро сигурно ће бити Гијан из Гане...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Тошић изјавио да му је свеједно дал у Звезду и Партизан да пређе и као свако нормалан тренер партизана му рекао пошто ти је свеједно ми те нећемо. Да је среће тако би и наши први поступали.
(07-03-2010, 09:15 AM)Skrimo link Wrote:Тошић изјавио да му је свеједно дал у Звезду и Партизан да пређе и као свако нормалан тренер партизана му рекао пошто ти је свеједно ми те нећемо. Да је среће тако би и наши први поступали.

То су глупости,ником не може да буде свеједно,а надам се да га нећемо довести,ионако је пропао.
(07-03-2010, 10:12 AM)Тони92 link Wrote:[quote author=Skrimo link=topic=3829.msg80527#msg80527 date=1278148511]
Тошић изјавио да му је свеједно дал у Звезду и Партизан да пређе и као свако нормалан тренер партизана му рекао пошто ти је свеједно ми те нећемо. Да је среће тако би и наши први поступали.

То су глупости,ником не може да буде свеједно,а надам се да га нећемо довести,ионако је пропао.
[/quote]

Партизану се отворио Кизито, па су зато одустали од Карлеуше.
[Image: 35c0qqq.gif]
Ево читам данас, на Петковића се више не рачуна у Ајнтрахту, па можемо њега довести на левог бека. Мислим да није ништа лошији од Карлеуше, а има прангију. Тако да имамо њега за десне прекиде, а Гуму за леве.
(07-03-2010, 01:07 PM)zestone link Wrote:Ево читам данас, на Петковића се више не рачуна у Ајнтрахту, па можемо њега довести на левог бека. Мислим да није ништа лошији од Карлеуше, а има прангију. Тако да имамо њега за десне прекиде, а Гуму за леве.

Прошли пут кад је био овде,претио је гробарима пре дербија,а онда се сакрио у рупу после њега.Дужи му је језик него памет.А и питање је дал је он имао напредовао у Немачкој..
Ма дечко има проблем са главом, такви нам не требају. Само би срања правио...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
па реално, проблем у глави има и короман. ...с тим што је он ипак играчина за нашу лигу. мислим да је петковић бољи и од тошића, и од "бригела" и од рељића. али добро.

него, хоће ли они доводити камбурова или не? оно мало што сам га гледао кад је играо против офк-е и по менаџеру опасан је играч.
Јаооо брате зар и ти  ;D Не ослањајте се на менаџер,ту је мени Перке дао неких 220 голова за шест-седам сезона,па у стварности не иде баш тако  Wink Не знам,али мени се све више чини да смо у још већем шкрипцу с новцем него прошле године,јер смо задњег лета продали Милијаша и  Томовића,а сад само Лекића,и то у ратама.А већ смо дали кинту за Бинића и Коромана.Сумњам да имамо паре за тог Бугарина.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)