Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
[Image: v175835p1.jpg]

Oд зла оца и још горе матери  ;D
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
http://www.zurnal.rs/2010/07/09/milovano...index.html
(06-08-2010, 10:03 AM)фрактура link Wrote:Може, ал' да у уговору постоји клаузула у којој би се диви забранио прилаз стадиону и свако помињање Звезде у медијима!

http://www.mondo.rs/s176173/Zvezde_i_tra...vezdu.html

Браво Владане! Wink ;D
Најновије вијести! Кажу да Декса иде у Херез који преузима комплет плаћање, то Лансу најивше одговара, а Декса изјваљује да данас има неки важан састанак са руководством Ланса око наставка каријере. Све су прилике да смо га извисили за њега Sad
..Звезда ми је све...
Миловановић дефинитивно у Звезди

Некадашњи капитен Црвене звезде Дејан Миловановић дефинитивно се враћа у Београду, где ће текућу сезону одиграти у добро познатом црвено-белом дресу, као позајмљен играч Ланса.

Пошто и званично потпише уговор у Београду, Миловановић би требало да се приључи остатку екипе на припремама у Словенији.

Црвено-бели су се са 26.годишњим фудбалером одавно договорили о сарадњи, али је проблем био француски клуб, односно питање ко ће српском фудбалеру исплаћивати зараду од 500.000 евра за сезону.

Проблем је решен тако што је Србин пристао на смањење плате, а Ланс прихватио да настави да плаћа већи део његове зараде.

Дејан Миловановић је поникао у Звезди, а за први тим је од 2001. до 2008. године играо 226 утакмица, више него било ко други после распада бивше Југославије.

Био је члан младе репрезентације Србије са којом је играо два финала на европским првенствима. Наступао је и на Играма у Атини 2004. године.

http://www.zurnal.rs/2010/07/13/milovano...index.html
Према до сада учињеном у прелазном року, ми би требали да згазимо све. Јер ми се чини да су све ово играчи, и који су дошли и који су ту, који су свесни тежине дреса и грба који ће носити, као и наших очекивања и жеља!
Искључите ТВ, укључите мозак
Па сад по именима то јесте тако, али то не мора ништа да значи. И по именима 2007. смо имали добар тим, кад оно прц.

Ваља све то уиграти што на терену што ван терена (да не буде којекаквих испада и слично), а за то је потребан добар тренер, којег Звезда нема. Но добро, да не мрачим, ја сам као што рекох пре неки дан коначно постао оптимистичан кад је Звезда у питању, гледајући последњих неколико потеза везаних за наш клуб. Плус, од јуче сам и ја члан ФКЦЗ.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
(07-13-2010, 10:28 AM)100%anti crnobeli link Wrote:Па сад по именима то јесте тако, али то не мора ништа да значи. И по именима 2007. смо имали добар тим, кад оно прц.

Предпостављам да мислиш на 2008. јер смо 2007. ми били шампиони и касније испали од Ренџерса. Те 2007/08 нас је сјебао Миша Косановић, оставивши партизанима залиху од 8 бодова која је упркос великом каснијем труду ипак била недостижна. Исто тако се бојим да не усере овај садашњи ''шеф''. Колико год био фасциниран главним руководством клуба, њиховим акцијама и успесима исто толико сам разочаран са руководством одговорним за спортска питања. Много се ту чемера, јада и беде накотило за ових годину дана, и то са претензијом да тако наставе у дужем временском периоду.
Управо сам мислио на лето 2007. и потоњу сезону.

А стручни штаб и спортски део управе са све оним дебелим коцкаром су катастрофа.
Кратко сам се дотакао у неколико претходних постова мог скептицизма у вези Достанића. Питам се свакодневно да ли он поседује менталитет за нека већа дела? Можеш да имаш солидан тим и добре појединце али ако ниси каризматичан и не знаш да све те коцкице уклопиш онда боље да ниси то што јеси.
Са друге стране по ономе што гледам из Словеније, видим да је наметнуо жешћи ритам и јаке физичке припреме. Исто тако рекао бих да нема незадовољних играча...
Да нам је тренутно на клупи Сале Јанковић или рецимо Муслин, мислим да би све то имало мало више смисла. Не желим сада да се почне са лицитацијом тренера на овом топику јер можда још нема основа за то, само чисто изношење неких размишљања у вези по мени слабих карика нашег тима...

Forum Jump:

Users browsing this thread: