07-20-2010, 06:19 PM
Микић може по мени чак и боље да одигра штопера од татине мазе...
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
|
07-20-2010, 08:23 PM
(07-20-2010, 06:19 PM)ЦЗБГ link Wrote:Микић може по мени чак и боље да одигра штопера од татине мазе... Слажем се!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
07-20-2010, 09:36 PM
Дефинитивно мислим да треба да га продају, уколико у наредних десетак дана! Ужасно ме нервира и боли да један обичан балавац поставља ултиматум клубу, за који на сва уста каже да му је све у животу ??? А и татицам ме разочарао, уместо да га дозове памети и да му објасни пар ствар, не, он још преговара са клубом и прети да ће га одвести у Француску. ВОДИ ГА! Показао је свој (не)карактер и своју "љубав" према клубу. Више нико не може да ме убеди да је он добар за Звезду и да треба да игра! Не, иди играј у резервном тиму Бордоа, или неком чемпионшипу ако одеш у редове грађана. Даће бог да завршиш ко Перица Огњеновић!
А што се тиче Микића, не знам какав је на штоперу, али на позицији бека ме је пријатно изненадио кад је играо!
Искључите ТВ, укључите мозак
07-20-2010, 10:23 PM
Проблем је тај што се до сада нико није чуо на припремама, атмосфера је била одлична и онда татина маза скреће пажњу на себе.... недопустиво
07-20-2010, 11:18 PM
(07-20-2010, 06:19 PM)ЦЗБГ link Wrote:Микић може по мени чак и боље да одигра штопера од татине мазе... Ал опет му је то секундарна позиција.Остали би са два права штопера.Једино да исфорсира малог Спајића,ал он се ваљда сад повредио... ![]()
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Не капирам зашто се овде пише негативно о малом Савићу, па чак се и Дуле спомиње. Као прво, дечко уопште не скреће пажњу на себе, него је питање његовог останка отворено ( Као и код свих играча којима истиче уговор ) И не поставља никакав ултиматум него размишља рационално... Овде људи очигледно немају додир са реалношћу, када верују да би млади играч остао у клубу као резервиста, а са друге стране има милионску понуду из иностранства. Ставите себе у ту позицију, јер пре свега, фудбал им је посао, а не разонода... А још се помиње Дуле Савић, и оспорава се његова љубав према клубу... па треба да вас буде срамота. Оно што је Дуле урадио за Звезду, ти нећеш у 3 живота.
Али буквално није постојао играч овог клуба који није помињан у пљувању... Те Пижон је овакав, Шеки овакав, Миха овакав, Џаја овакав... докле више људи? Мало поштовања према великим играчима и људима који су обележили наш клуб. Он неби био оволико велики да није њих било. И сигурно не заслужују да их стављамо у уста, а поготово овако преко форума. Много брзо заборављамо, генерални проблем... СЕВЕР ЕДИТ: Само не видим зашто си написао поруку за поруком када си могао да притиском на дугме допуниш претходну. Задње две поруке су ти спојене и пребачене у једну.
07-21-2010, 08:04 AM
Ова тема ће отићи у погрешном смеру, ако бих одговорио! Али по твом мишљењу, ми треба у овом тренутку да гурнемо клинце у ватру! Не, немамо ми те могућности па да можемо да се тако понашамо. Што се мене тиче остајем при свом ставу.
СВЕ ПРОЛАЗИ ЗВЕЗДА ТРАЈЕ!
Искључите ТВ, укључите мозак
07-21-2010, 08:06 AM
Као што рекох и у претходном посту, што трчимо пред руду? Још није Савић отишао и те новинарксе баљезгарије не треба схватати озбиљно... Кад клуб и Вујадин објаве да је тако, онда можемо да причамо о свему...
Моје мишљење је да наш клуб греши у неким стварима... Дечко има 20 година и кад ће да почне да игра ако не сад... Многи његови вршњаци су носиоци игре у својим клубовима, иако штопери сазревају касније не видим проблем да му се пружи прилика јер само играњем ће стећи самопоуздање и постати играч, у супротоном ће остати велики таленат као многи који су продефиловали кроз наш клуб у последњих деценију-две... Што се тиче одбране, ја и дан-данас патим за једним играчем о којем причам у сваком прелазном року... Довели смо га из БСК-а пре 4-5 година, тада као клинца и екстра талента - Горан Адамовић... НИје му дата шанса и убрзо је продат... Имао сам прилике д ага гледам прошле године у ПГ а видим да је и даље у Будућности.... Оно што сам видео, Ђорђевић и Вилотић не могу да му присмрде, заједно... АЛли проблем је што има много јак уговор са Подгоричанима и реално за одбрамбеног играча нико неће да плађа обештећења тако висока, осим ако се не ради о Немањи Видићу ![]() Још једном апелујем на Аџића и скауте да га погледају бар на једној утакмици и да размисле о овом играчу! ;D И на крају, поента мог писања је: ослонити се на сосптвене снаге, младе играче и тако гурати напред... У ту причу се свакако уклапа и Вујадин Савић! Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
07-21-2010, 08:14 AM
Тачно тако. Е сад, ако би Савић заиста отишао можда бисмо, у контексту твог закључка, могли да искористимо неког из нашег омладинског тима који би изгурао сезону као трећи штопер. Проблем у читавој причи је што на том месту играју Вилотић који уз повремене киксеве заиста добро игра и Ђорђрвић који је капитен. :-\
07-21-2010, 01:57 PM
изгледа да је и дефинитивно Савић отишао у Бордо помиње се као цифра 2 милиона,значи нама иде половина те цифре.
Сигуран сам да ће клуб купити једног дефанзивца,не верујем да ће остати на томе,сад имају и кеш. |
« Next Oldest | Next Newest »
|