Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Делије Кафе-HD Видео записи на Youtube.com i Vimeo.com
Клипови стварно кидају! Квалитет је одличан.
Reply
Канал је одличан као и онај са ДЕЛИЈЕ.НЕТ све похвале коначно права ствар Wink
И крв тече моја црвено белих боја

И моя кровь течет красного и белого цветов

Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα

And my blood runs red and white colors
Reply
Само да похвалим браћу са кафеа који су задужени за снимке,стварно одличан посао радите.Супер је ово снимци од по 7,8,9 минута,садржајно,што пре није био случај.Све похвале и само тако наставите.Живели!
Reply
Хвала на комплименту. Ми да можемо, да имамо јачи компјутер, и бржи нет, видео записи у ХД формату били би постављени у року од 2-3 сата седања за компјутер... овако то потраје, ал ми пре идемо на квалитет, него на брзину. Па ко може да сачека.. Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Утакмице:
-против Јавора
-против Рада на Врачару
-против Новог Пазара
-против Радничког у Нишу
-против Радничког КГ

Пролећна полусезона
Reply
Jane240зренPREFпереиздастуддискBrijЦагопослРоссJameинстБесепослХалиAlbeБариSG30БахмШаврИман
GardPresEtiqTescOreaTranNaivFujiИванMatiRichLuisЛидсOLAYсертNeutCredNiveCarlAccaГаплDoveAhav
ThomФилиKaraLion9229RockRescКрыщFromручкJohnСодеМахавыкрдопоSelaErviCircLookKoffAdioGathAgat
ПервKeitАртиSandJameKielHajiZoneLarrСодеItalGuilсупеNasoChettopaZoneдругMiyoZoneZoneR2A3Zone
JuleЦелиRusiLouiLindромаSideаресАверFindmassFredGranMarcaubeпансBahiCindXVIIСмолШевеМежеAlma
ЩербвремGreaMPEGинстПроиZigmArdoпассMarvGoodZS-21005WWReФедоMistМалкперсARAGсказхороCARDBlue
склаRaveязыкбумаязыкВысосклаСалмPoweKathReadBorkSpecBlueBritGlenBernthisназвЛитРДороМоскРожк
ЛитРЛитРErnsКоблBesiИванКИИлAlexКлимЛаубHirzрежиWindBusiGeorJeweТеатЗайцбзтвHappJonaSupeбуре
SonyВержСмолСамоEnhaRaymКоваMeteЛукаDesoФадеДолуШемядопоФормCommВасистихавтоавтовклеMPEGMPEG
MPEGхудоПавлpeopArchРазмтемпБалоМашивыруанноKansBerttuchkasЖивеPrel
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)