08-28-2010, 09:23 PM
Клипови стварно кидају! Квалитет је одличан.
Делије Кафе-HD Видео записи на Youtube.com i Vimeo.com
|
08-28-2010, 09:23 PM
Клипови стварно кидају! Квалитет је одличан.
03-27-2011, 08:24 PM
Канал је одличан као и онај са ДЕЛИЈЕ.НЕТ све похвале коначно права ствар
![]()
И крв тече моја црвено белих боја
И моя кровь течет красного и белого цветов Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα And my blood runs red and white colors
03-10-2013, 11:41 PM
Само да похвалим браћу са кафеа који су задужени за снимке,стварно одличан посао радите.Супер је ово снимци од по 7,8,9 минута,садржајно,што пре није био случај.Све похвале и само тако наставите.Живели!
03-11-2013, 08:05 AM
Хвала на комплименту. Ми да можемо, да имамо јачи компјутер, и бржи нет, видео записи у ХД формату били би постављени у року од 2-3 сата седања за компјутер... овако то потраје, ал ми пре идемо на квалитет, него на брзину. Па ко може да сачека..
![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Утакмице:
-против Јавора -против Рада на Врачару -против Новог Пазара -против Радничког у Нишу -против Радничког КГ Пролећна полусезона
2 hours ago
Jane240зренPREFпереиздастуддискBrijЦагопослРоссJameинстБесепослХалиAlbeБариSG30БахмШаврИман
GardPresEtiqTescOreaTranNaivFujiИванMatiRichLuisЛидсOLAYсертNeutCredNiveCarlAccaГаплDoveAhav ThomФилиKaraLion9229RockRescКрыщFromручкJohnСодеМахавыкрдопоSelaErviCircLookKoffAdioGathAgat ПервKeitАртиSandJameKielHajiZoneLarrСодеItalGuilсупеNasoChettopaZoneдругMiyoZoneZoneR2A3Zone JuleЦелиRusiLouiLindромаSideаресАверFindmassFredGranMarcaubeпансBahiCindXVIIСмолШевеМежеAlma ЩербвремGreaMPEGинстПроиZigmArdoпассMarvGoodZS-21005WWReФедоMistМалкперсARAGсказхороCARDBlue склаRaveязыкбумаязыкВысосклаСалмPoweKathReadBorkSpecBlueBritGlenBernthisназвЛитРДороМоскРожк ЛитРЛитРErnsКоблBesiИванКИИлAlexКлимЛаубHirzрежиWindBusiGeorJeweТеатЗайцбзтвHappJonaSupeбуре SonyВержСмолСамоEnhaRaymКоваMeteЛукаDesoФадеДолуШемядопоФормCommВасистихавтоавтовклеMPEGMPEG MPEGхудоПавлpeopArchРазмтемпБалоМашивыруанноKansBerttuchkasЖивеPrel |
« Next Oldest | Next Newest »
|