08-29-2010, 08:33 PM
доста људи данас, али као и увек касни 40 % севера! навијање доста добро 200 барјака
нова песма.. идемо делије после паузе инвазија на карабурму.

СВИ на стадион!!!
|
08-29-2010, 08:33 PM
доста људи данас, али као и увек касни 40 % севера! навијање доста добро 200 барјака
![]()
08-29-2010, 08:37 PM
Кад' тешко је, кад' је лоше
и када ти не иде, Тебе ће, наша песма водити до победе! Овом песмом је започела данашња утакмица. Песма која је фантастична у смислу мелодије и текста! Брзо смо је научили па је и добро отпевана. Скандирано је име нашем играчу Вилотићу, а затим почело одбројавање, где је на нулу бачено брдо папирића. Следе димови и бакље! Песма ''и да ми понуде милионе билоне'' фантастично отпевана! Почетак другог полувремена трибину је красило више од 150 барјака!! Пиротехника у ооогромном броју, ватромет, бакље и димови! Средином другог полувремена запаљена мања курватска застава. Чекали смо наш други гол и све је било лакше! Крај утакмице и играче смо испратили уз нову песму и скандирање ''шампиони''!!! Одлично вече. Следи пауза па опет на стадион!
08-29-2010, 09:31 PM
08-29-2010, 10:00 PM
Коначно ПРОРАДИЛА ЗВЕЗДИНА МАШИНА. Калуђеровић стално у неким шансама, Короман се пробудио, Тошић изгледа схватио да овде нема зајебавања, Каду свака част... Пенал чиста глупост! ДЕЛИЈЕ јединствене!
08-29-2010, 11:23 PM
Кад' тешко је, кад' је лоше
и када ти не иде, СЕВЕР :-[ ће, наша песма водити до победе! Али ја ћу и даље овако да певам ![]() Свеукупно навијање је било одлично... север оправдава поверење 12ог играча, црвено бели барјаци, бакље, стробови, ракете... најзад препознатљива атмосвера после дуге неправедне паузе. Било је можда и до 20000 људи на стадиону, докле ће неки површни новинари да отаљавају свој посао па 10 минута пре меча пишу извештаје... и докле ће да се касни на мечеве.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije ![]() BOMBE NA JNA!
08-29-2010, 11:29 PM
РАКЕТНА БАЗА - Маракана
ПС Смем ли да питам кад ће бити Кизин ХД?
08-30-2010, 02:04 AM
ФЕНОМЕНАЛНО ВЕЧЕ НА МАРАКАНУ !!! па људи све ово што смо ми вечерас одрадили,ватромет,бакљада,папирићи,барјаци неким групама је потребна цела сезона да одраде.Нова песма одчична,добар ритам и може да се пева дуго као у другом полувремену.Ушло се на време,песма се учила и тад маса почиње да пада у транс који је трајао током целе утакмице.Север пун што смо некад могли само да сањамо.На почетку папирићи,касније милион барјака и мноштво попаљених бакљи.Онаква лудница после одрањеног пенала,пар пута цео стадион у трансу са све истоком у западом,играчи победили како тако,небитно.КОНЦЕРТ,веома важно 3.10 после утакмице са младим радником,500 динара куповина карте обавезна,ширите причу. ТОТАЛНА ЛУДНИЦААААААА !!!
08-30-2010, 06:28 AM
Биће још пар снимака, кад их поподне проберем
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
08-30-2010, 12:00 PM
Навијање одлично. Опет доста људи касни. Добар број пиротехнике. По мени сем пиро ШОУА ;D најјачи утисак ми је песма и да ми понуде...Јер смо је сви отпевали онако из срца. И да вођа код нове песме није рекао доста 'ајмо даље ја мислим да би' могао да певам песму целу друго полувреме. Одлично је примљена.
Ево још једног клипа: И отварајте тему за концерт ![]()
и кад' је радост и када је бол...
08-30-2010, 02:07 PM
Ја овде неби мењао ништа осим у наредном периоду још и још више Делија и Звездаша.Феноменално одрађена текма са папирићима на почетку,новом песмом која кида,подршком Вилоти,барјацима и ватрометом...Замерке нема
|
« Next Oldest | Next Newest »
|