Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
139. вечити дерби, Маракана 23.10.2010.
Навијање је данас било одлично. Можда може и боље, али за ову неформалну скупину са југа сасвим довољно. Био сам на западу, тачно у линији центра што ће рећи потпуно објективно сам могао да приметим да кад стока почне да пева па у исто време крене нека песма са севера, ови први се уопште не чују! Запад је био наш, можда је све укупно било стотинак југословена, видео сам кад су се радовали код гола. Исток такође наш, само онај мали део до југа је био њихов, мислим да су они те дегене намерно оставили као тампон зону ако дође до фрке.
Нигде у граду нисам видео навијаче са обележјима фк патуљак, није ми јасно одакле су се створили на југу , као да их је неко телепортовао.
Запад ме изненадио, сви су се одазивали на позиве са севера, много људи је певало заједно са севером (...и да ми понуде...моћно!"), а најгласније кад су вређали стоковића.

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Велика је победа то што после примљеног гола нисмо падали доста времена, тек пред крај текме...
http://www.delije.net/galerija/10_11/101...rbi_11.jpg

[Image: 88767999.jpg]
Гомила нелогичних потеза...због љубави!!!
На време се ушло и почело са навијањем,прво оно говно испрозивано чије име није вредно помена.На трибини,поготово у оном делу где сам ја био велики број грка,и заиста је био чудан осећај на маракани бити окружен грцима.На огради велика већина су биле грчке заставе,и може се рећи да су дошли масовно на дерби,што ћемо ми максимално вратити.Ко је хтео могао је да се огребе за мајицу братске трибине  Smile  Такође и руси присутни.Скандирало се и једнима и другима.Рани гол нас није много омео али како није дошло изједначење и како се утакмица приближавала крају ниво навијања је опадао,што је и на неки начин нормално.Корео са балонима онако опуштено а у исто време лепо,барјаци,без инцидента што је најважније јер су сви чекали један наш лош потез.Следећа је кула и онај дебели голубар,a чак мислим да се у среду пре тога игра утакмица купа,ако грешим нека ме неко исправи ! ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!

Видео

опет смо се испалили... транспарент 1970-30 година најбоље чувана навијачка тајна.... сада је 2010 значи 40 година... :/

Администрација: Ајд' молим те не лупај!!!
(10-23-2010, 08:23 PM)LepiIvan link Wrote: опет смо се испалили... транспарент 1970-30 година најбоље чувана навијачка тајна.... сада је 2010 значи 40 година... :/

Или су можда Гробари почели да истичу 1970 годину као годину свог настанка од 2000.  Wink
(10-23-2010, 08:23 PM)LepiIvan link Wrote: опет смо се испалили... транспарент 1970-30 година најбоље чувана навијачка тајна.... сада је 2010 значи 40 година... :/

ма ти си гробар!
Одличан навијачки дан, лепо време, пуна трибина, много браће из Грчке, али фалио је тај гол да зачини све то...
видео

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)