Threads: 18
Kao sto znate, u subotu se igra mec sa celjem na banjici u 18h ako se ne varam, kazu da ce biti pune tribine... Celje je ekipa koja je bila prvak evrope, dolaze sa 200 navijaca, mislim da je to povod da dodjemo u sto vecem broju i da pokazemo ko smo i sta smo...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 15
Quote:dolaze sa 200 navijaca
:o
Simpaticno...
SVI NA BANjICU!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Threads: 1
A kad je tacno fudbalski derbi??Jel posle rukometa,ako jeste oce biti neki organizovan odlazak na derbi ?
;pivo
Threads: 7
Quote:A kad je tacno fudbalski derbi??Jel posle rukometa,ako jeste oce biti neki organizovan odlazak na derbi ?
;pivo
Derbi je za dve nedelje.
Jos da imamo tim za LS bilo bi super, ovako ce da nas odere ko stigne...
Threads: 5
Taman sam mislio da ovaj vikend odmorim ... nema fudbala ... ali nema nista od toga vidimo se na banjici
Threads: 1
rukomet je interesantan bio uvek za delije !
navijanje je jako dobro jer kratko traje tekma
a sa druge strane zanimljivo je jer uz nas zvezda moze daleko da dogura!
zato svi na banjicu jebem li im mamicu... :ruke
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...
Threads: 0
Quote:Nesha_cb Wrote:dolaze sa 200 navijaca, mislim da je to povod da dodjemo u sto vecem broju i da pokazemo ko smo i sta smo...
Da se razumemo namigivanje , ti navijaci su obicni simpatizeri ;pljuga , koji bodre i vole svoj klub znaci nikakav ULTRA fazon , da se ne bi neko previse lozio :boks :finger . S obzirom na to kako im se zove klub gotive i ;pivo :flasa
Ja mislim da je to sto Zvezda posle dugog vremena igra u LS dovoljan izazov i povod za dolazak u sto vecem broju, a takodje u goste dolazi aktuelni sampion Evrope.
Slazem se sa munjom sto se tice tih navijaca, simpatizeri 100%, turisti i matorani sa zenama u dresovima.. Kada je Badel sredinom 90-ih gostovao u Celju, okupili su se svi zivo iz celja (nevezano za navijace) spremni na sibanje sa BBB (koji su nekoliko puta navratili), tako da je tada bilo nekoliko interesantih okrsaja..
vezda je zivot, sve droge su sitnica!
Videcemo sta ce biti kada mi budemo igrali tamo 6.tog novembra...