Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!!
Пре него што пишете на овој теми обновите правила за овај део форума да се не понављамо у вези тих ствари....

Као што се видело а и доказало, једина добра појачања су била у виду Адија и Калуђеровића. Короман је дискутабилан у том погледу мада је неколико пута уносио живост у екипу. Остала ”појачања” су за заборав.
Изразито сам против довођења бивших играча у клуб у овом прелазном року као и сумњивих играча из Јужне Америке за које се безброј пута установило да су мачка у џаку. Дакле, или неко ко ће на првој утакмици направити разлику или нека забораве на играче којима ће требати бар једна сезона да се уклопе јер Звезда нема времена било кога да чека.

Исто тако је битно да сви, али сви, играчи прођу припреме заједно. Од овог прелазног рока много тога ће да зависи у будућности. О тренеру, можда неком другом приликом.....
ФК Црвена звезда је у недељу 5. децембра представила прво појачање у зимском прелазном року. Дан након ремија са Војводином и пред званичан почетак зимске фудбалске пијаце на Маракану је стигао Евандро Гоебел (24). Фудбалер средине терена који иза себе има 82 утакмице у најбољој лиги Бразила, 15 голова и десетине асистенција...

http://www.crvenazvezdafk.com/src/evandr...-video.htm

Извор: Званични сајт ФКЦЗ
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Набасао сам на видео о овом новом,на видеу поседује све што нам је потребно а колико у пракси то ћемо да видимо.
Jeдна је Србија!
јаооо, још један видео, ајд јово наново...
Иако нам по договору из правилника Блиц и није баш валидно средство информисања, о овоме се пише у свим новинама, па нек остане и овај чланак, али као потврда, ту је и спортски журнал:

http://www.zurnal.rs/2010/12/13/ninkovic...index.html

http://www.zurnal.rs/2010/12/13/nadson-i...index.html

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ок је све то што стављате, али много пута до сада смо се уверили да мноштво гласина кружи. Ја искрено не верујем да ћемо имати велике паре да издвојимо за појачања. А ови медији пишу о милионима (Волков, Нинковић, Надсон). И да имамо, онда се поставља питање, како то да онда немамо да вратимо дугове бившим играчима. Било би лепо када би смо сву тројицу успели да ангажујемо, али тешко је веровати.
Искључите ТВ, укључите мозак
Слажем се да су Ади и Калуђеровић највећа појачања у летњем прелазном року, али не може се рећи да Короман није добро појачање, тачно је да није играо како зна, али сам убеђен да ће после добрих припрема бити ако не најбољи, онда у 3 најбоља наша играча. Такође Тошић може много боље, само је неопходно да много поради на физичкој спреми, што му је био главни недостатак у овој полусезони, и због чега није могао како треба да одговори захтевима на позиције левог бека. Међутим као штопер је био одличан, међутим проблем је висина, обзиром да је и Ади релативно низак, а никако није добро да оба штопера имају проблем висине. Зато се надам да ће од пролећа бити спреман да одговори захтевима на левој страни, а да ће парњак Адију бити или овај бразилац из Шерифа што се спомиње или, ако Бог да, Вилотић. Што се Нинкова тиче, волео бих да остане бар до лета, јер алтернативу немамо...

Друга ствар, није ми јасно што се толико потеже то питање задњег везног, по мени је Исах одличан фудбалер, само није могао да пружи максимум окружен антифудбалерима. Остале задње везне отерати у курац, не зна се који је гори.. Видећемо дал ће од Декија бити нешто на пролеће, ако овако настави вратити га у Ленс што пре. Уколико се не трге то значи да нам треба још један играч у вези, који би играо уз Ису, Гоебела и Коромана.

И у шпицу овај Борха и Калуђер па шта буде.......

Иначе највише ће зависити од новог тренера, уколико он не зна знање, јебеш онда све...
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
(12-13-2010, 10:57 PM)Ђенерал link Wrote:Видећемо дал ће од Декија бити нешто на пролеће, ако овако настави вратити га у Ленс што пре.

Немамо ми више времена за било каква гледања. Вратити га у Ленс сутра ујутру или ако може још боље вечерас....
Не знам колика је повреда овог михајловића,вилота видим да се опоравља надам се да ћемо у будуће гледати последњу линију нинков,михајловић,вилотић,ади  пошто је ади доведен као леви бек а може да игра и као штопер.
Jeдна је Србија!
(12-13-2010, 11:07 PM)CEBEP link Wrote:[quote author=Ђенерал link=topic=3928.msg87231#msg87231 date=1292281077]
Видећемо дал ће од Декија бити нешто на пролеће, ако овако настави вратити га у Ленс што пре.

Немамо ми више времена за било каква гледања. Вратити га у Ленс сутра ујутру или ако може још боље вечерас....
[/quote]
Деки је једини играч уз Коромана који је подизао форму како је првенство одмицало. Имамо много више оних који су пре њега на списку за одстрел.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)