Threads: 2
Hvala Mr.Jeftini...Ocemo da palimo,aaa?Inace,voz od Osla do Trondheim-a kosta valjda oko 85 Evra,dok je avion za istu relaciju 100 Evra.Snacicemo se nekako vec.
Sto se piva tice,ne brini se,prosvercovacemo neku nasu jeftinocu :rofl .
Threads: 12
Eee, ima nade za dobar rezultat u Norveskoj!!! :ruke
Danas je Rozenborg izgubio sa 6:1!!! Naravno da to nista ne znaci, da nisu bili motivisani (vec su osvojili sampionat), ali sve jedno. Valjda ce Muslin da izuciti tu tekmu. Igrali su relativno slicno nama u Zelezniku (samo sto su izgubili

), sa mnogo centarsuteva. Nisam bas dobio utisak da preskacu sredinu, ali ovo ocigledno nije njihova najbolja partija. Nadajmo se da ce tako odigrati i protiv nas!
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 0
pomoz bog narode!
jel zna neko oce li biti neki prevoz iz stuttgarta??? ili barem iz frankfurta ili iz nekog drugog svabskog grada??? ja jos nemam inaformacije,mozda neko od vas!
ajde javite se!(vec sam pitao u delije.net-forum,ali niko mi nije odgovorijo)
pozdrav
Threads: 1
za sve delije sto idu preko frankfurt-hahn ceka fin duty free shop :flasa ;pivo
a ko zna za let mozda budu samo delije s
VANTi STELLa ROSSa!!!
Threads: 12
Ja sam gledao utakmicu, da bi snimio protivnika, Zvezde radi

. Nazalost samo deo 1. i drugog poluvremena (pa sa 3:0 je vec bilo malo smoreno). Nemam pojma da li im je prvi tim igrao. Igrali su svo vreme sa 11 igraca, ali je problem koliko su bili stimulisani da igraju (vec su osvojili samponat). Doduse, ovo bi mogla da bude i nasa sansa, jer ako podcene Zvezdu (a imam utisak da jesu) eto nas i na prolece u Evropi :ruke !!!
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 76