Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doke vise ovi Skandinavci
Idemo dalje! :ruke :ruke :ruke
Reply
??? ????,????...? ??? ???? ??? ?? ????????! Big Grin
Reply
???? ???? ?????? ????? ???? ???? ?? ?? ???????.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Reply
Quote:???? ???? ?????? ????? ???? ???? ?? ?? ???????.

e bate ne znas ti onda naseg Misu. On je studirao to da nadje nesto jeftino!
Reply
013,ajde nek mr.jeftini Smile potvrdi onu info za Ryanair,pa da palimo za Norvesku...Osecam jos jedno sjajno gostovanje.
Reply
Ako stvarno nadjete jeftin avion, idem sa vama ;pljuga
Reply
Quote:Ako stvarno nadjete jeftin avion, idem sa vama ;pljuga

Cena aviona se krece od 150 000E do BilionE, do koliko ti mozes da platis, da racunam jedno 250 000E ? Ajde vidi pa da vidim sa ovim sto prodaju. (tripove)
Reply
Potvrda od Mr.Jeftina :
Ryanair :
Koblenz-Oslo-Koblenz 30 Evrice Smile Smile
Samo me brinu kafanske cene
Skoro 10 Evre za jedno vopi gore :o Sad

Ma ko ga je*e ;pivo :flasa
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]
Reply
Quote:
KizaLion Wrote:Ako stvarno nadjete jeftin avion, idem sa vama ;pljuga

Cena aviona se krece od 150 000E do BilionE, do koliko ti mozes da platis, da racunam jedno 250 000E ? Ajde vidi pa da vidim sa ovim sto prodaju. (tripove)

Moracu da utapkam dosta karata u revansu da bih isfinansirao gostovanje, ne brini Smile ;pljuga

Misho, 30 evra je sitnica Smile Nadji jos samo jedan jeftin prevoz od Osla do Trondheima. Pivo cemo proshvercati Smile
Reply
Ako bude neko imao blize informacije o tome kad kako gde i zasto vezano za putovanje u Norvesku molim Vas da me tome obavestite. Hvala unapred.

Sto se sesira Rosenborga tice verujem da mozemo da ih pobedimo ako budemo cvrsto odigrali i ako Kovacevic bude u top formi za te utakmice. Nadam se da su vesti oko njegovog boljeg zdravstvenog stanja tacne i da je samo bila u pitanju dehidratacija ako i to nije tacno molim Vas da me o tome neko izvesti. Inace interesantno je to sto na forumu Rosenborga ima nekih delija koje napusavaju glupe Norvezane. http://ww.rbk.no
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)