Threads: 15
Чисто сумњам да ће бити нешто од тог трансфера, јер ту су Короман, Борха, Јевтић, Вешовић, Перовић ... С друге стране, ако је дечко квалитет и може да допринесе, зашто да не. Не треба имати предрасуде према томе што долази из Јерменије.
Threads: 1
http://crvenazvezdafk.com/djordjevic-i-t...ontent.htm
Колико год ми критиковали Аџу, он за разлико од могих других је одрадио супер одлазни-рок. Само није успео никога да зајебе за Гуму !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 38
Ја се лично не би сложио да је одлазак трифуновића добар потез.У првом делу сезоне много пута нас је спасавао кад је најтеже,добар је у дуелима главом,добар шут и по мени је заиста штета што нећемо моћи да рачунамо на њега у другом делу сезоне !!!
Threads: 0
Сељачки играч!
Једино је мање лошији од Јевтића и Перкета.
Threads: 0
Отишли Трифуновић,Ђорђевић и Игњатијевић.На прагу одласка Гума и Перовић.Ајде Боже нека иду па да и нама сване ;D
ДУШМАНИ ХОЋЕ ДА НАС УНИШТЕ И ДА ТЕ ПРОДАЈУ АЛИ ИМ НЕЋЕ ПОЋИ ЗА РУКОМ ЈЕР ОНИ НЕ ЗНАЈУ ХЕЈ НА СЕВЕРУ СВИ ТВОЈИ СИНОВИ ЗВЕЗДО БЕЗ ТЕБЕ НЕ МОГУ ЖИВЕТИ!!!
Threads: 38
Успесмо и Гуму да завалимо Кинезима и тако се овим трансфером завршава овај прелазни рок. Коначан Биланс игледа овако:
ОТИШЛИ на ПОЗАЈМИЦЕ:Савио и Богдановић (Кина), Трифуновић (Узбекистан) Игњатијевић (Румунија)Мугоша-Јагодина,Немања Николић-Грбаљ(ЦГ)Бојан Ђорђевић-Нови Пазар
ОТИШАО:Павловић-голман (Азербејџан) Ђорђевић (Узбекистан)-откуп уговора-без обештећења
ДОШЛИ НА ПОЗАЈМИЦУ:Борха-позајмица(Бразил) и Урош Ћосић (ЦСКА - позајмица)
ДОШАО:Евандро-Бразил
Добра је ствар што се после дужег времена није променио велики број играча, док сам одласцима више него задовољан. Такође је првом тиму из омладинског погона прикључен мали Мијаиловић, а неки играчи попут Лазовића су поново оживели.
П. С. Ево Рођак са Севера ме је исправио и употпунио листу одлазака и долазка.
Threads: 17
То би било то. После "summe summarum" од стране Пијанца ова тема иде под калауз.