Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
Мало је збуњујуће јер два играча имају исто презиме, али није баш да се Едуардо Пачеко није доводио у везу са Звездом. Ова је вест од јуче, а данас је Рамбо рекао да није нешто и најсвежије је да га они купују:

http://www.zurnal.rs/2011/06/19/dva-pace...index.html

Мученици!
Ја се уопште не бих бавио шта и како ради ЈСД у овом прелазном року. Нека отимају ако им се може, ми треба собом да се бавимо. У крајњој линији и ми смо некада одрађивали прелазне рокове слично (Мркелу смо крили по планинама а Панчев је чак и тренирао са њима па смо га узели). Оно што мени смета је да ми и даље немамо пара а генерални спонзор нам је једна од најјачих фирми у свету. Плус, уведени су НИС и Телеком као моћне домаће институције. Изгледа ми све то као неки параван којим се Звезда представља финансијски снажно а заправо није јер од ових поменутих ни за кликере. Мада, ја се потајно надам да Роби има кечеве у рукаву и да мудро ћути. У том случају и очекујем да прави играчи тек стигну, имаћемо ваљда кинту од продаје ових наших.
Не верујем да је толика беспарица, мада је добар део пара отишао за враћање дугова, пре мислим да се сада 20 пута мери а једном сече, тј. не дају им се паре за играче за које нису 300% сигруни да ће бити права појачања!

И пре сам за варијанту да остану и играју просечни који су већ у систему, него да се доводе просечни који тек треба да уђу у систем...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(06-20-2011, 08:39 AM)Red Star Forever link Wrote:Не верујем да је толика беспарица, мада је добар део пара отишао за враћање дугова, пре мислим да се сада 20 пута мери а једном сече, тј. не дају им се паре за играче за које нису 300% сигруни да ће бити права појачања!

И пре сам за варијанту да остану и играју просечни који су већ у систему, него да се доводе просечни који тек треба да уђу у систем...
Исто мишљење. Велике паре су отишле на дугове тренера и играча ,вероватно се ћути, доћиће бар још једно појачање.Имамо играче из омладинске школе а и ови бразилци и остали индијанци из клуба још нису отишли .
Jeдна је Србија!
Кога смо ми довели у овом прелазном року осим Чаве и можда Пачека.Где су паре од Руса,отказао телеком.Весић је смтр за наш клуб,после баскета упропастиће и фуцу,коцкар чека Рамба да му покаже неког из Бразила за ситну лову.Пишу нека саопштења док стока ћути и ради (доводи).Приче да ћутимо до зиме па да видимо где смо и како смо плашим се да не буде касно  :-\.Ја сам за младе а имамо их, ал треба и неки искусни поред њих.Ова управа ме од вечитог оптимисте полако ...несмем ни да напишем.ХОЋУ ЈАКУ ЗВЕЗДУ И ХОЋУ ТИТУЛЕ.
Одмори мало мајсторе.
Прелазни рок у већим европским лигама званично креће тек од 1. јула и траје до 31 августа. Знаш где је 31. август, а ти пишеш као да је прелазни рок готов. 
Димитријевић и Пашеко су дошли да замене Миловановића и Коромана који нису показали шта се од њих очекивало.
Да би дошао десни бек мораш да продаш Нинкова, да би дошао шпиц, мораш да продаш Калуђеровића или Јевтића. Кад продамо неког стиже замена. Доста смо гомилали играче.
Играчи вагају, чекају што бољу понуду, не иде то тек тако као на игрици. Логично је да ће неки играчи прво да сачекају да ли ће да добију понуду из Европе, док смо им ми резервна опција. Нажалост таква је ситуација у домаћем фудбалу.

Даље...
Руси дају одређену цифру и она се користи за функционисање клуба, а не само за трансфере. Тешко да Звезда може у овом тренутку да живи само од продаје играча, 15 000 чланова и маркетинга, а да се паре од Гаспрома користе само за трансфере.
Не знам одакле ти да је Телеком отказао.

Стока за разлику од нас није у дебелим дуговима, а то какве играче доводе (осим Волкова), боље да не доводимо. Нама требају праве замене, а не просек.
(06-20-2011, 10:18 PM)Звездаш link Wrote:Одмори мало мајсторе.
Прелазни рок у већим европским лигама званично креће тек од 1. јула и траје до 31 августа. Знаш где је 31. август, а ти пишеш као да је прелазни рок готов.

Све, све, ал' шта ћеш ти са појачењем које ти потпише 31. августа у поноћ? За 9 и по сати је прозивка, то све треба да се уигра, скоцка, одигра максимално у Европи, почетку првенства да би ова иста управа била у прилици да 31. августа она буде та која ће да купује.
Пази,
разумијем човјека. И сам сам прије који упис навео да ми је ово један од најнервознијих прелазних. Просинечки је захтјевао да до припрема има више мање ријешену окосницу екипе, а мало је тога урађено. Да не чекају што човјек рече вече прије прозивке?

Слажем се да је кључ за појачања продаја свих оних који су се што не залагањем, што срамотним понашањем, што не знањем огријешили о клуб. На жалост, видим да неки остају. Прије свега Ли Ади и Карлеуша.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
(06-20-2011, 10:33 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=Звездаш link=topic=3999.msg92067#msg92067 date=1308608297]
Одмори мало мајсторе.
Све, све, ал' шта ћеш ти са појачењем које ти потпише 31. августа у поноћ? За 9 и по сати је прозивка, то све треба да се уигра, скоцка, одигра максимално у Европи, почетку првенства да би ова иста управа била у прилици да 31. августа она буде та која ће да купује.
[/quote]
Ма далеко од тога да треба играче да доводиш на крају прелазног рока. Али он још није ни почео, а појединци кукају као да је већ завршен катастрофално. Камо среће да можемо да оформимо тим пре почетка припрема, али једноставно нисмо у таквој ситуацији. Нећемо да пропаднемо ако нам стигну појачања за недељу, две. И за месец дана нека стигне играч, али да је прави квалитет, а не да доведу неког Мирића, Јованчића или шта ти ја знам.
Ако се нпр бира да ли сад да доведемо неког ко је ЈСЛ просек или средином прелазног рока да доведемо неког ко је изнад ЈСЛ просека, увек ћу да изаберем друго.
Битно је да ли већ сад имамо решења за играче који би требали да оду, а то ћемо видети тек кад до тога дође.
За сад смо се појачали, јер се од Пашека очекује да буде бољи од Коромана, а Димитријевић нема шансе да је лошији од Миловановића и Кадуа заједно.
Ми колико-толико имамо већ неки систем који је увео Роби и који већина играча староседеоца капира. Самим тим појачањима ће бити лакше да се уклопе, јер ће у старту знати шта се од њих тражи и очекује.

Знали смо ми да летње припреме почнемо са новим тренером, и 15 нових играча који му се дају, и као направи игру и уведи нас у Европу...јес како да не.

Довели смо играча чија позиција нам је сезонама уназад била дефитицарна. А по свим најавама то би требао да одличан играч, на крају крајева Рамбова препорука. О Димитријевићу сам такође чуо лепих ствари, а посебно ми улива наду што је Роби лично захтевао да га доведу, значи да га види у некој будућој Звездиној игри. Два стартера пре почетка прелазног рока, није толико лоше и катастрофално. Oни који су ту да граде игру, од почетка су заједно у пуном погону, то је битно. Особина доброг нападача је ваљда да се лако прилагођава разним ситуацијама у игри, самим тим и новим срединама, а на нешто добро није тешко да се прилагоди, и није погубно ако дође мало касније.

И дефинитивно тај нападач нам је приоритет. Не бих био незадовољан ни ако би то био врхунски играч, а да не доведемо више ни једног играча, јер све остало некако може да се скрпи и импровизује али то не. Кад се сетим прошлосезонских промашаја желудац ми се преокрене.

Forum Jump:

Users browsing this thread: