Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manipulacija, policija, novinari VS navijaci...
Quote:Procitaj text na TRIBINI,iz GLASA,tuzice IH!
Ljudi su sa Kosova,iz Urosevca,strasno,zive u Krusevcu,sklonili su se od siptarskog metka,a docekao ih policijski metak!

PRAVDA ZA MILANA!

Znam, posle postovanja sam presao na tribinu i procitao tekst. Stvarno, koja ironija Sad .

Najvaznije je, da je van zivotne opasnosti i zelim mu da se sto bolje oporavi i da istraje u borbi na sudu. Barem ja mislim da nema tih para koje bi mogle da zamene posledice tog nemilog dogadjaja.
Reply
Da se razumemo svi,i oni koji nisu upuceni jer dolaze ovde ko sa kruske...

Nismo ni mi cvece,to je i normalno,kao i u celom svetu gde postoje navijaci,ali svako treba da odgovara za svoje postupke,svako odgovara kad je zaista kriv,a ne da nam se izmisljaju neki banalni razlozi,da se na osnovu njih hapsi,prebija,privodi i salje na robiju.Zasto su pripadnici JF danas svi pozvani u SUP ?? Ne vidim ni jedan normalan razlog,nego cisto da ih maltretitaju malo,da glume nad njima neku vlast i da sprovode torturu! Ista stvar je bila sa ostalim grupama pre neki dan,kao i dugi niz godina unazad!

Dosta vise bre,ili ce biti po normalnom ljudskom zakonu kako treba i jeste,ili nas nece biti!

STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA!
Reply
? ??????? ?? ??? ?? ???????? ? ?? ????????? ???? ??? ?????? ????, ????????? ??? ?? ??????? ???? ????? ? ??? ??? ?????, ?? ?? ?? ???? ??????? ?????? ? ?? ???? ???????????? ?? ???? ? ???????? ????????. ??????? ??? ??????? ?? ?? ?????? ?? ???? ????????, ? ????? ????? ? ?? ?? ?? ??????? ??????? ?? ????. ??????? ?? ???????? ????? YUCOM-a (???? ????? ?? ????? ?????? ????????? - ???? ? ???? ????????) ?? ????????? ????????? ?????? ? ?????? ???????? ?? ??????????? ??????.

????? ??? ?? ?? ????????? ? ?????! ?? ?? ??????? ???? ??????? ?? ????? ?? ?? ?????? ???????? ???? ?????...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Quote:? ??????? ?? ??? ?? ???????? ? ?? ????????? ???? ??? ?????? ????, ????????? ??? ?? ??????? ???? ????? ? ??? ??? ?????, ?? ?? ?? ???? ??????? ?????? ? ?? ???? ???????????? ?? ???? ? ???????? ????????. ??????? ??? ??????? ?? ?? ?????? ?? ???? ????????, ? ????? ????? ? ?? ?? ?? ??????? ??????? ?? ????. ??????? ?? ???????? ????? YUCOM-a (???? ????? ?? ????? ?????? ????????? - ???? ? ???? ????????) ?? ????????? ????????? ?????? ? ?????? ???????? ?? ??????????? ??????.

????? ??? ?? ?? ????????? ? ?????! ?? ?? ??????? ???? ??????? ?? ????? ?? ?? ?????? ???????? ???? ?????...

Big Grin Supreme,i TI bi neku kintica,a? :nene

SALIM SE Big Grin
S
Reply
???? ?? ?????? ?? ???? ?? ????? ?? ???? :nene

?? ?? ????? ?? ???? ???? ? ???????? ?? ?????, ???? ?? ????? ???? ? ??? ??? ????? ????, ? ?? ???? ?????.
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Quote:???? ?? ?????? ?? ???? ?? ????? ?? ???? :nene

?? ?? ????? ?? ???? ???? ? ???????? ?? ?????, ???? ?? ????? ???? ? ??? ??? ????? ????, ? ?? ???? ?????.

Ajde,ajde malo sale nije na odmet namigivanje
S
Reply
Da li neko zna, jer ima sanse da delije uskoro udju u ovu akciju, danas sam bio po propusnicu u reviji i zaboravi da pitam prisutne...
Supreme, ja hocu kao sto sam vec rekao, ali treba porazgovarati sa glavnima da ako oni vec organizuju nesto, mi samo da se prikljucimo, da se ne razdvajamo...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Quote:Da li neko zna, jer ima sanse da delije uskoro udju u ovu akciju, danas sam bio po propusnicu u reviji i zaboravi da pitam prisutne...
Supreme, ja hocu kao sto sam vec rekao, ali treba porazgovarati sa glavnima da ako oni vec organizuju nesto, mi samo da se prikljucimo, da se ne razdvajamo...

PA VEC JE NAS DOSTA U AKCIJI... namigivanje

NIKO ne moze da ti zabrani da kazes svoje misljenje,takodje i da uradis parolu...!

STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA!
S
Reply
ima nas mnogo ali i vrh je bitan,mi jednostavno MORAMO
da se prikljucimo!!!!!
STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA
Reply
Dosta nas je na tribina.co.yu primetilo da dosta nalepnica nestaje, jedan decko je izlepio ceo trg i kaze da sutradan nije bilo ni jedne, ja sam dosta troli izlepio, samo sam se 2 puta vozio u nekoj gde je vec zalepljena, jedan decko je delio proglas u svom kraju i startovali ga civili, izvukao se na foru da mu je to neko delio, decku su uzeti podaci i sve ostalo, kao i proglas koji je trebao da podeli...

p.s.NE MOZETE VI DA SKIDATE KOLIKO MI MOZEMO DA LEPIMO...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)