Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izborna skupstina FK
Quote:Jebote, kako neki ljudi shvataju sve licno kad se Dzaja pomene, kao da im je otac...

Khm...razlog takvom stavu mo
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
Devojcice ne tripuj se, Dzajicu svaka cast i pored svega sta je uradio i radi vreme jeste doslo da se on promeni i ja bi da vidim nekog mladog sposobnog punog ideja i kinte naravno, ali od njega nema nista necega ni biti .... zbog svega toga Dragance moze da ostane jos koji mandat
Reply
Cenim da je ovo bilo meni upuceno...
E,pa vidi ovako decak,moj trip-moja stvar!Branim svoje mi
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
Najveci problem FKCZ je upravo Dzaja, koji je oko sebe stvorio svet monotnije, kolotecine, koja je zadesila nas fudbal, bez pravih ambicija, bez mogucnosti da nesto postigne. Svako vremenom izgubi motive - zelju - volju - snagu, pogotovo oni koji su postigli maksimum i doziveli da budu na tronu sveta. Tu je i jedan problem vise. Menadzment!!! Ljudi usli smo u kapitalizam i tranzicija je nesto vrlo tesko. Dzaja nije skolovan niti sposoban da vodi klub na taj nacin i u toj situaciji. Podsetio bih sve da se na pocetku '90-tih drzava pitala za sve finansije Zvezde kada je Zvezda bila na tronu sveta i imala je uvida mnogo vise u to nego sada. Ne okrivljujem Dazju da je uzimao neke pare daleko od toga (nije on Zecevic ili Bjekovic impak je klasa za njih) vec da nije umeo na pravi nacin da ih ulozi i stvori. A mislim, slozicete se, da su danas jaki klubovi samo oni koji imaju pare.

Elem, Dzaja ne bi trebao da ode iz Zvezde sta vise treba da bude jedan od glavnih ljudi, ali vreme je za nove, mlade ljude, zeljne dokazivanja, koji imaju motiva da naprave preko Zvezde i licni uspeh. Treba nam novi Dzaja. Neko ko voli iskreno Zvezdu i ko je kadar i finansijski sposoban da pomogne da Zvezda opet postane uspesan klub. Ne mozemo vecno ziveti na osnovu stare slave treba se stalno dokazivati.

Prosto ne mogu da verujem da ne postoje finansijski imucni ljudi koji vole Zvezdu i koji bi ulozili novac u klub. Mozda je Dzaja zbog straha da mu neko ne preotme stolicu krivac sto takvih ljudi nema u Zvezdi. Pogledajte samo sponzore - Zika slika, Rex Kafa, Mitsubushi, Winner, Delta, Sharp!!! To je smesno.

Pozdrav!

I bez ljutnje Lamya i mi imamo pravo na nase misljenje! Tebi poseban pozdrav!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Lamya, pod materijalnom i moralnom odgovornoscu tvrdim da bi SVAKI skolovan menadzer bio bolji od Dzaje. Ako nekome slucajno nije jasno zasto, neka se malo vrati nazad i vidi koliko je socijalisticki privredni sistem bio uspesan, a koliko je komunizam kao ideologija bio realan. Kao sto je neko gore vec rekao, Dzaja je rastao u drugim, komunjarskim vremenima, i ne moze da zna kako se vodi jedno preduzece, firma (a klubovi danas sve vise lice na firme). Dzaja svakako treba da ostane u klubu, ali ne moze da se bavi njegovim poslovnim aspektima, vec iskljucivo sportskim. Jednostavno, u SFRJ je vladala tradicija da nije bitno je li neko sposoban da radi odredjeni posao, vec "hajde da ga stavimo zbog lepih ociju". Otada se nista nije promenilo. I nije slucajno sto je Zvezda svoj vrhunac dostigla upravo u godini kada je sve otislo u k... Pokazalo se da cela stvar stoji na trulim osnovama i to je to. Jebote, ne moze bivsi fudbaler (a vecina ih je ogranicene inteligencije) da bude direktor preduzeca, koliko puta to treba ponoviti?

Po kojim kriterijumima se biraju ljudi u Skupstinu i Upravni odbor? Kicic snimi film, Bajaga pesmu i gotovo. E, pa i mi volimo Zvezdu, hajde da napravimo jednu lepu pesmicu, snimimo spot i u sledecem mandatu upadnemo u Skupstinu. Mislite da ce moci? Naravno da ne, jer nismo podobni...

Jos jednom pogledajte imena rukovodecih ljudi u FK, Dzajinih najblizih saradnika, procenite njihove mogucnosti, pa onda recite da li je sve to OK.

A sponzori... :bes
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Sad sam na SOS-u odgledao melo od te ultra famozne konferencije. Ja sam blago receno zgrozen! Boske da bude gen. direktor?! I jos aplauzi?! Ovo je stvarno za srcku! Mislim, nemoj neko da mi prica kako nema boljeg, kako su svi oni zlatni, mene srce steze kad procitam sve detalje sa te skupstine. Sad kad mi je objasnjeno ko su sponzori, pa od cega Boske misli da izgradi sve ono sto je lepo nacrtao? Ili ce da se vodi kampanja da cigani piju Rex kafu. Ljudi, ovo su jako zajebane stvari, Zvezdu vode neskolovani, u UO se ulazi kako ti padne napamet (citaj - moras biti dobar sa sefom ili Bosketom), ali vrhunac svega da Boske bude gen. direktor?! Ajde vi koji branite Dzaju, odgovorite zbog cega ovaj skandalozan predlog. Da covek koji ne zna da kaze Zvezda postane numero 1! I to ga Dzajic predlozi. Mislim, evidentno je da Dzaja nije sastavljao to sto je citao...

Ode Zvezda u tri lepe... Jedina svetla tacka je prisustvo Zike Pauka u UO, ali mislim da nece mnogo da se pitta. Kao i 4 navijaca. Ali posto verujem da njihovo obitavanje u UO ce se svesti kao i na obitavanje u UO KK i VK, to i nije toliko velika stvar. U Zvezdi poteze povlace matore drtine, bolje da se skupi neka kinta za sahrane, jer kad one sede kose pocnu da se razboljevaju, najebasmo ga mi. Na sta je Zvezda spala da je vodi savet staraca, niko skole nema, svi drugari i kompanjoni, a Boske em sto prevodi rubrike o ekonomije, krenuo i da sastavlja govore.

Ovako je krenulo i sa Slobom, pa se zna kako se zavrsilo, zajmovi, preporodi, obecanja....
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Stvarno je smejurija kakvi su "uspesni privrednici" u odboru i skupstini. Rex kafa ?! Proizvodjac kafe sponzor bivseg prvaka evrope. Ajd' bar da je grand ili don Smile. Malo se zezam na svu muku ali stvarno nasi sponzori sve neki dragstori, mesare, foto radnje. Mislim stvarno. O cemu se tu radi. Dzaja dobije kilo kafe i besplatno slikanje za soshku a oni dobiju pano uz aut liniju. To je njihovo poimanje sponzorstva. Heh.

A ovi clanovi skupstine. malo malo pa nekoliko sa istim prezimenima, onako familijarno...
Reply
nemojte sada da se palite ali su predlozili i da se renovira Mara pa cak i da se gradi manja Mara od 10000 mesta a sve to bi ovako izgledalo.

ako deca ispod 18 godina bude gledao sliku neka ne gleda u ovog gospodina jer ce imati nocnu moru.

u zdravlje braco.

[Image: view_image.php?image_id=348]
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
Quote:Sad sam na SOS-u odgledao melo od te ultra famozne konferencije. Ja sam blago receno zgrozen! Boske da bude gen. direktor?! I jos aplauzi?! Ovo je stvarno za srcku! Mislim, nemoj neko da mi prica kako nema boljeg, kako su svi oni zlatni, mene srce

Nisam hteo o ovome da pisem dok ga nisu izabrali, a sada mi se sve toliko zgadilo da nemam reci... Bosketa za generalnog direktora?! Da nisam video sliku mislio bih da me Godrinjo pali za pricu...

Nije istina da nema "ko drugi", to je ista prica koju su nam prosipali "slobisti" u godinama iza nas... Ja mislim da osim mesta predsednika Vlade, to je drugo mesto na koje se "pali" svaki Srbin.. a o privatizaciji istog necu ovom prilikom. Svi se kao, fol, cudite, zasto niko nece da ulozi kintu u nas klub? Pa nece jer nista nije regulisano oko vlasnistva, a to najvise i odgovara onima koji za to vreme rukovode klubom...

Ma uostalom, vidim da se gotovo svi slazemo oko ovoga, nije ni potrebno vise pricati o ovome, Boske je samar u lice svima onima koji su kritikovali nase neuspehe i nesposobnost u radu kluba i marketinga u proteklo vreme... A tek ona srceparajuca prica o tome, kako je eto mislio da se povuce, ali ipak ce da pobegne... Mucno.. Bolje da je otisao kao legenda, kao car, treba znati kada covek mora da se povuce iz neke price...

Gde su pare od onolikih transfera? Na tom pitanju treba insistirati...

Onima koji ce ga braniti i onima koji u svakom mom postu vide crvenu maramu, pa se na iste zalecu poput nervoznih bikova, Dzaja nije Zvezda, niti je ikada bio, niti ce ikada biti. Zvezda je nacin zivota. Strast. Misao sa kojom se probudis. Razlog zbog kojeg se napijes sa ortacima. Povod za suzne oci kada prepricavas sebi drage stvari. Asocijacija na prijatelje oko sebe sa kojima si proveo lepe i ruzne trenutke. Tatoo. Sve...

A on? Bivsi fudbaler...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Mislim da ste zaboravili na jednu veoma bitnu stvar,privatizaciju.
Dakle,kao sto znate ova zemlja je usla u tranziciju,sto podrazumeva i privatizaciju.
Sve se mora privatizovati do 2005.
To znaci da Dzaja nece moci da zavrsi svoj mandat.
Slazem se sa svima vama da je bolje da dodje neko strucniji i mladji,ali to ce se desiti onoga trenutka kada se bude znalo sta je cije.

I jos nesto,naravno da Dzaja nije Zvezda.Jedan covek ne moze da je cini.
Svi mi zajedno cinimo Zvezdu.Zaista je suludo reciBig Grinzaja je Zvezda.On je samo jedan mali delic te Zvezde.
I zato te ne razumem Lucky Star.
Znaci li to,da kada ne bude vise Dzaje,da nece biti ni Zvezde.
Zvezda je sportsko drustvo,a definicija drustva glasiBig Grinrustvo je grupa ljudi koja je sposobna da postoji duze nego sto je zivotni vek pojedinca.
Toliko!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: