Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izborna skupstina FK
Uh bre, ispade da je Dzaja nevidjeni smeker kad ga samo (devoj)cice brane!
Nije to lose, citam i u Zurnalu kako se nesto Muslin iznenadio sto ima mnogo obozavateljki, pravda se kako je on stariji covek.
Kad bi jos onaj sto mu
Reply
Quote:Zoki, ako citas ovo, brate onda znas sta treba da radis...
Jarane, bice da ove vase cice nije lako prevariti... Big Grin
Ipak, vidim da ih sve veci broj nalazi svoje mjesto na Marakani, tako da...znam ja sta radim... ;pljuga
Reply
Quote:Pa dobro Kizo, ali ni jedan igrac nije nezamenljiv.

1. Vidic (uz duzno postovanjem kapitenu) vec vise od godinu dana ne pruza partije sa pocetka karijere. Cini mi se da ako ga ne prodamo ovog leta necemo uzeti nikakve pare za njega kasnije. (primer Sasa Ilic i ostali koji ostaju i pored ponuda).

2. Mladenovic - zaista kvalitetan igrac. Medjutim njegov najveci kvalitet je iskustvo i malo veci IQ od presecnog IQ fudbalera. Zato i pruza dobre partije. Mislim da u nasoj ligi moze da se pronadje neki igrac slicnog kova. Neko ko ima 25-27. godina iskustvo igranja u Evropi i u nasoj prvoj ligi. Tu se opet vracam na Dzaju koji forsira mlade fudbalere. Ne moze jedan Perovic da igra protiv Rozenborga . Decko nas je svojim potezom izbacio iz daljeg takmicenja. A napravio je pocetnicku gresku zbog neiskustva. I svake godine ista prica taman Perovic postane iskusan ali dodje "Pera" koji je neiskusan i prolece u Evropi opet gledamo samo na TV-u. Trebaju nam iskusni igraci i siguran sam da takvih igraca kao sto je Mladenovic ima jos u I ligi. (bar 5-6 igraca)

3. Maki Markovic, e on je zaista posebna prica. Kada je dosao na Maru na prvoj tekmi sam ga gledao. Mislio sam da ce biti jedan od najboljih igraca CZ posle 1991. Medjutim stagnirao je. Zasto... ne znam. Mislim da i njega moze sutra neko ISKUSNIJI da zameni bez problema.

4. Djordjic i tako ne igra iako je najbolji (po mom misljenju).

I nemoj Kizo biti toliko pesimista! Bitno je da odradimo duplu krunu pa onda Evropa. Nije bitno Kup UEFA ili Liga Sampiona svejedno je samo da docekamo prolece.

brate a ti si bas neki optimista. tebi kao nije nista ako iz ekipe odu najvazniji igraci. svakom si nasao zamerku, kao ovo ono ali oni jesu nasi najbolji igraci. bas zbog takvog posovanja smo tako "dobri" poslednjih 12-13godinao.
jedan osvrat na dzaju. covek je osetio da je vreme privatizacije, pa i on da uzme svoj deo. njemu mogu i da oprostim donekle, ali nadam se dato nece biti slucaj i sa onim zvejzdas nece
p.s. dupla kruna, mozda, a sa kim mislis u evropu ako se ovi prodaju?
Reply
Za one koji ne mogu da shvate da niko nije bogom dan da ceo svoj radni vek provede kao vodja necega ili nekoga(naravno ukoliko nije njegova privatna svojina, ili kraljevina).Dokle ce zasluzni da nas vode kroz uspehe a mi u 15 dina najdalje odemo 2x do drugog kola kupa UEFA?
Koji argument mi za to treba?
Hocete g-djice ime, evo:
Predrag Markovic, Beograd.(naravno ne mislim na G17 ili na onog istoricara)
Za detalje bi trebalo da raspisu konkurs za ravnopravni izbor predsednika kluba.
Svaki maloletnik koji poseti ovaj forum bi mogao ravnopravno da konkurise sa Dzajom.
Da se razumemo ja postujem Dzaju, svaka cast, ali na kraju ispade skuplja dara nego mera.
Pa i oni predsednici u Reali i Barsi uzeli one kupove sampiona pa vise nisu predsednici.
Urazumite se molim Vas, pocnite da razmisljate svojom glavom.
A sto se tice slobe,mire i co. u Hag i sve njihove tamo da im prave drustvo, cisto da nauce lekcije koje nisu zapamtili dok je slobo ovde predavao!
Reply
Quote:brate a ti si bas neki optimista. tebi kao nije nista ako iz ekipe odu najvazniji igraci. svakom si nasao zamerku, kao ovo ono ali oni jesu nasi najbolji igraci. bas zbog takvog posovanja smo tako "dobri" poslednjih 12-13godinao.
jedan osvrat na dzaju. covek je osetio da je vreme privatizacije, pa i on da uzme svoj deo. njemu mogu i da oprostim donekle, ali nadam se dato nece biti slucaj i sa onim zvejzdas nece
p.s. dupla kruna, mozda, a sa kim mislis u evropu ako se ovi prodaju?

Pa da si pogledao moje prethodine postove na ovu temu shvatio bi kakvi su moji stavovi vezani za ovaj topik. Taj prethodni post je cisto da podignem moral Kizi.

Mislim da sam istakao rec ISKUSNI. Iako mrzim prtizan svidja mi se sto su vratili Mirkovica i Drulovica. Momci su tate za 90% igraca u nasoj ligi (mislim naravno u fudbalskom smislu). Iskustvo koje poseduju njih dvojica je vece od svih, ne igraca, vec klubova u nasoj zemlji. Pogledajte samo Real i ostale velike klubove- imaju mozda 2-3 mladja igraca, sve ostalo su prekaljeni i iskusni igraci. Dobro znam da je glupo uporedjivati Zizua i Mirkovica, ali obojica su bili kvalitet za Juventus. Mislim da je vreme da se odresi kesa. Da se nadju pravi sponzori. Da se kupe po 2 igraca iz Zeleznika i OFK (koji su sada oslonac ova dva kluba, ne dozvoliti da Krasic pregovara sa tamo nekim Rusima nego da dodje u Zvezdu), da se progura Milovanovic i da se konacno dovedu i dva zvucna pojacanja. Ali sve to nema bez para. E to Dzaja ne moze da obezbedi Zvezdi. Rozenborg nas je dobio na iskustvo. Ne moze niko da me ubedi da Norvezani imaju bolje igrace i da Zvezda ne moze da sastavi iskusnij tim.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Quote:Za one koji ne mogu da shvate da niko nije bogom dan da ceo svoj radni vek provede kao vodja necega ili nekoga(naravno ukoliko nije njegova privatna svojina, ili kraljevina).Dokle ce zasluzni da nas vode kroz uspehe a mi u 15 dina najdalje odemo 2x do drugog kola kupa UEFA?
Koji argument mi za to treba?

Uh...najbolji argument koji ima
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
Boka, cyganin je u pravu. On je taj koji je shvatio sustinu mog posta, a to je da sa igracima koji ostaju po 2-3 sezone u Zvezdi ne moze napraviti tim za Evropu. O domacem prvenstvu da ne govorimo, to je sve smesno. Ovde kod nas odlucuju 2-3-4 kluba ko ce biti prvak i tu je celoj prici kraj. Jedino merilo tima je Evropa. Mozes da izgubis 10-15 utakmica u Srbiji boli te kurac ako u Evropi doguras onda svaka cast dizes cenu igracima i time je klub ozbiljniji, proevropski. Ponekad moras da ulozis dinar da dobijes dva ali kod nas vec 3-4 godine se nije nista znacajno ulozilo u igrace pa je realno gde smo sada. Ako hocemo u LS, nek zadrze stare igrace eventualno 2-3 pojacanja (mogu i iskusni da se vrate) pa cemo daleko da doguramo bilo u LS ili kup uefa. Npr. ako Vidic na leto kosta 5 miliona evra i ako Zvezda daleko dogura cena ce mu skociti i eto zarade za nas klub, i tu je afirmacija drugih igraca, npr Vidic bi onda kostao 7-8 evra. Tako je Drulic palio Evropu i dobili su silne pare za njega kad je presao u Saragosu. To je sustina.

Ako neko misli da cemo bez Vidica, Markovica, Mladenovica koji su stubovi odbrane u LS mora da ga je neko preveo zednog preko vode.
Reply
dobro, neka bude po starom.neka rasprodaju igrace, neka dzaja bude vecni predsednik.
mozda, ali samo mozda(jer je groblje vec bilo u LS) ove godine i udjemo u LS(naravno, podrazumevam da cemo uzeti tiulu),
a sta ako opet budemo igrali utesni kup UEFA, pa nas slucajno kao pre tri godine izbaci neki csk kijev, itd.?
meni je mozda i svejedno, pripadam generaciji koja je mogla u bari na veliko finale, ali ne znam koliko dugo trebaju ovi mladji da cekaju, koji su tad bili klinci sa ne vise od 12-13 godina i mladji.da cekaju da dzaja umre?
a i ja bi voleo da za zivota odgledam jos neko finale?
ili mozda trazim previse, ipak i pored nicim izazvanih sankcija dobro da FK jos uvek i igra neki fudbal u evropi, hvala dzaji verovatno nema u Srbiji glave koja bi tako nesto uspela!
mozda sam ipak ja taj koji ne misli svojom glavom, vec glavom stranih placenika i izdajnika srpskih i dzajinih interesa.ovom prilikom se izvinjavam zbog toga, greska je samo moja.
Reply
Pa naravno da bi bilo dobro da oni ostanu. I slazem se Kizo sa tobom da ce im cena skociti ukoliko budemo imali rezultata u evro takmicenjima. Medjutim ne vidim nesto da je partizan dobro prodao svoje igrace koji su igrali u ligi sampiona i da im je pri tome skocila cena. Znam da nisu nista uradili u toj istoj ligi sampiona.. ali ko nama sutra garantuje uopste i mogucnost da igramo ligu sampiona, a kamoli nesto da u njoj uradimo.

Ja sam svakako protiv odlazak iz Zvezda sto bi moj matori rekao stalno idem da gledam neke talente (ma boli me da...) i taman kada pocne da se nazire igrac od njega oni ga prodaju.

Ali nemamo para. Sponzori jadni ("adidas"), stadioni prazni, eliminacija u 2-3. kolu evropskih takmicenja. Sve to utice na finansijski minus. Od cega Zvezda da zivi. Da nismo prodali Boskovica mislim da bismo imali grdnih finansijskih problema. A oni pricaju o nekim projektima - rekonstrukcijama... E umoran sam od ovih. Dzajo svaki ti cast, ti si legenda, ali molim te skoloni se, unajmi nekoliko ljudi koji ce znati da Zvezdu izvedu na pravi put i pusti druge da brinu o tome.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Jedna stvar mi samo nije jasna... na svim nasim forumima se pljuje po Dzaji, znam da ova mestu posecuju i neki vidjeniji ljudi sa severa i oni ga pljuju, a ko je onda ta ogromna masa navijaca koja je uz Dzaju, koja je tu da ga moli da ostane i slicno???! A koliko se ne varam najdalje pre sezonu i po mozda dve ceo sever i cela Marakana skandirali su Dzajino ime na par utakmica!!! Ili su neki ovde dvolicni ili nesto smrdi...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)